14 geweldige voordelen van Lotus (Nelumbo nucifera) voor huid, haar en gezondheidJe luistert naar Nelumbo nucifera voor de eerste keer? Wat? Heb je ooit gehoord van de nationale bloem van de lotus-India? Ja! Nelumo Nucifera is de botanische naam van de lotus! Deze mooie bloem is niet alleen de nationale bloem van India, maar het is ook de nationale bloem van Vietnam. In feite, Lotus heeft een religieuze en culturele betekenis in vele Aziatische culturen.

In ons land, beschouwen we de lotus als een heilige bloem. Hindoeïsme, Boeddhisme, en vele andere grote religies van de wereld beschouwen de lotusbloem als heilige, die een belangrijke religieuze betekenis heeft.


Voedingswaarde:

In termen van 100 gram nulembo nucifera bevatten:

 • Calorieën - 74 CAL
 • Voedingsvezels - 13%
 • Nr cholesterol
 • Vitamine C - 73%
 • Goede hoeveelheid koper en ijzer
 • Mager
 • Bevat vitamine B-complex
 • Rijk aan mineralen en eiwitten

Voordelen van Lotus

Maar de lotus is veel meer dan haar schoonheid! Het heeft ook een aantal voordelen bieden. Enkele voordelen van lotus:

Voordelen voor de huid:

Vandaag hebben we last van vervuiling ongekend. Geen wonder dat de huid begint te saai en verouderd kijken vroeg. En tot overmaat van ramp, het gebruik van cosmetische schade onze huid onbewust maken. De oplossing ligt in het gebruik van natuurlijke bestanddelen. Dit is de reden waarom, zijn meer en meer mensen wenden zich tot kruiden-producten om hun huid gezond en mooi te houden. Nelumbo nucifera of Lotus is één van de natuurlijke ingrediënten die kunnen worden gebruikt om een ​​gezonde huid te bereiken. Enkele voordelen van de lotus de huid:

 1. Rijk aan antioxidanten, de geurige Nelumbo nucifera werkt als een huid conditioner.
 2. Zijn eigenschappen en vocht meer intens hydrateert de huid en helpt bij het verhogen van de elasticiteit van de huid en teint, het wissen van rimpels, vervagen donkere vlekken en rimpels.
 3. Veel producten voor huidverzorging en cosmetica gebruik Nelumbo nucifera als belangrijkste ingrediënten. Biedt directe hydratatie van de huid. Dus, als je voelt dat je huid is schilferig en droog is, gebruik dan deze hydratatie kruiden aan dat benijdenswaardige gloed krijgen.
 4. Maakt u zich zorgen over uw vette huid? Uitwendig gebruik van Nelumbo nucifera staat om een ​​vette huid in evenwicht te brengen en te voorkomen dat acne en puistjes breakouts.
 5. Als u op zoek bent naar een beetje 'van opluchting na een dag vol stress en angst, dan proberen Nelumbo nucifera. Het wordt gebruikt om de geur te maken en de olie wordt gebruikt in de aromatherapie, de effectieve manier om te ontspannen en geef je huid de tijd om te regenereren.

Voordelen voor haar:

Vandaag, we zijn allemaal bezorgd voor onze kwalen haaruitval de favoriete object van haat zijn geworden. Het is niet zo verwonderlijk dat velen van ons wenden zich tot de natuur om de behandeling voor ons haar problemen te vinden. Nelumbo nucifera biedt haarverzorging kruiden, geen bijwerkingen!

 1. Veel conditioners bevatten Nelumbo nucifera extracten. Breng een balsem bevat Nelumbo nucifera om je haar natuurlijke glans en verlichting te bieden van gespleten haarpunten.
 2. Nelumbo nucifera helpt om het volume, de sterkte en elasticiteit van het haar broos verhogen. Dus als je saai hebt, slap haar neem dan Nelumbo nucifera-extract voor de gezondheid van uw haar.

Voordelen voor de gezondheid:

Nelumbo nucifera hebben samentrekkend, diuretisch, verzachtend, anti-schimmel, anti-microbiële, anti-pyretische, anti-bacteriële en anti-steroïdale, cardiotonische, antivirale, anti kanker, anthelmetic, anti obesitas. Enkele van de voordelen voor de gezondheid van deze plant zijn:

 1. Alle delen van nulembo nucifera worden gebruikt in de traditionele geneeskunde. De zaden en stengels worden gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Het is een grote verscheidenheid van gezondheidsproblemen.
 2. Nelembo nucifera blad werd gebruikt voor de behandeling van overmatig zweten, koorts, bloedingsstoornissen, neusbloedingen en bloed in de urine.
 3. Stem Nelembo nucifera is gebruikt om huidziekten zoals ringworm en schimmelinfecties, pokken, lepra, braken, diarree, hoesten, dysenterie etc. behandelen
 4. Rectale prolaps kunnen worden behandeld met de jonge bladeren. Pasta blad vermindert de ontsteking huid en koorts.
 5. Nelembo nucifera verbetert de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid.
 6. Het helpt om cholesterol niveaus en bloeddruk.
 7. Nu weet je waarom de lotus is de nationale bloem van India! Het is tijd dat we keek verder dan de schoonheid van deze bloem en gebruiken voor gezondere huid, haar en lichaam.

Heb je wel eens producten met nulembo nucifera? Wat was uw ervaring? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha