14 geweldige voordelen en toepassingen van cayennepeper voor huid, haar en gezondheidCayenne peper is bekend als de prins van de specerijen. Het is ook bekend voor het toevoegen van een vleugje vreugde en kruiden voor vele gerechten. De kruidigheid komt van een stof genaamd capsaïcine, die ook in de volksmond bekend staat als chili.

Cayennepeper heeft anti-allergeen, anti, anti-schimmel en anti-inflammatoire irriterende. Veel van de toppings zijn ook verschillende voordelen voor de gezondheid. Cayennepeper bevat vitaminen zoals vitamine A, vitamine B6 en vitamine C, evenals beta-caroteen, mangaan en kalium, die goed zijn voor de gezondheid. Maar verrassend genoeg deze voordelen voor de gezondheid zijn onbekend bij de meeste mensen. Dus lees hieronder voor meer informatie over de vroege voordelen van cayennepeper leren:


Gezondheid voordelen van cayennepeper

Snelheid van uw stofwisseling:

Cayennepeper kan de snelheid van uw stofwisseling. Daarom kunt u onder andere cayennepeper in uw maaltijden als het helpt ook je gewicht verliezen.

Help uw hart:

Cayennepeper doet wonderen voor je hart en blokkeert zelfs hartaanvallen in seconden. Dit kenmerk van cayennepeper is mogelijk omdat cayennepeper opent de bloedvaten in het hart.

Helpt de haargroei:

Cayennepeper helpt bij haargroei. Een van de belangrijkste redenen voor haaruitval is te wijten aan de daling van de bloedcirculatie. Cayennepeper wanneer toegepast op de hoofdhuid verhoogt de bloedcirculatie veroorzaakt irritatie van de hoofdhuid (irritatie dan is dit voor een goed doel)

Helpt tegen de pijn:

Cayennepeper helpt bij het verminderen van pijn. Veel mensen die last hebben van migraine kunnen profiteren van de verlaging van de hoofdpijn consumeren cayennepeper met een oplossing. Het helpt ook mensen die lijden aan borstkanker. Cayennepeper helpt ook om de kiespijn en tandvleesaandoeningen te verminderen.

Het helpt bij gewichtsverlies:

Cayennepeper voordelen zijn onder meer de mogelijkheid om u te helpen gewicht te verliezen. Verbrandt vet en vervolgens verwijdert overtollige afval. Als het helpt om je metabolisme te verhogen, kunt u meer gewicht te verliezen. De inname van cayennepeper vermindert ook de eetlust.

Helpt keelpijn:

Cayennepeper helpt ook duidelijk keelpijn. Meng cayennepeper, terwijl gorgelen met water. Deze procedure helpt bij het snel herstel van een zere keel.

Het voorkomen van de bloeddruk:

Cayennepeper helpt bij het reguleren van de bloedstroom, het verminderen van het palet training en klonteren samen. Dus cayennepeper is een natuurlijk middel dat helpt bij het verminderen en voorkomen dat de bloeddruk.

Het helpt om infecties:

Cayennepeper helpt ook om verschillende infecties te behandelen als heeft schimmelwerende eigenschappen.

Helpt Cure Zweren:

Cayennepeper helpt ook bij de behandeling van zweren peristaltiek van de darm. Cayennepeper heeft daarom ten goede spijsvertering en helpt de behandeling van verschillende maagproblemen en krampen

Voorkomt kanker:

Het belangrijkste voordeel cayennepeper is dat het helpt om kanker te voorkomen omdat het doodt kankercellen in ons lichaam in de longen en pancreas. De structuur, cayennepeper komt van capsaïcine. De werkwijze is bekend als apoptose.

Begin dus met inbegrip van cayennepeper in uw dagelijkse voeding in voldoende hoeveelheden.

Ik hoop dat dit artikel over de gezondheidsvoordelen van cayennepeper helpt u een goede gezondheid te bereiken.

Cayenne Pepper Voordelen voor Haar

Terwijl Cayenne Pepper werkt wonderwel in het lichaam, de voordelen te laten zien buiten ook. De voordelen van cayennepeper haren zijn altijd een onderwerp van discussie vrolijk geweest.

1 cayennepeper staat bekend om haar groei te bevorderen en om de gewenste glans aan het haar dof en futloos. Zij doet dit door het verbeteren van de bloedcirculatie in de hoofdhuid. Dus, al die mensen zijn die geloven dat ze kaal gaan of wilt u meer glans in het haar, zou cayennepeper zijn wat je altijd op zoek naar.

1 Om de maximale voordelen te krijgen voor het haar van deze magische kruiden, gewoon 25 gram gemalen cayennepeper mengen in een halve liter olijfolie. Houd dit mengsel in een donkere fles uit de buurt van zonlicht. Nadat dit mengsel bewaard 12-15 dagen, is nu gereed voor gebruik. Olie je hoofdhuid en haar met dit mengsel, wikkel een warme handdoek over je haar voor een uur, dan shampoo en de conditie van je haar. Zorg ervoor dat u de gehele samengestelde toegepast op shampoo. Zo regelmatig meer volume brengen en glans aan het haar in de loop van de tijd!

Cayennepeper voordelen voor de huid

1 Afgezien volumineus haar en glanzend, cayennepeper kan u ook helpen een perfecte huid te bereiken.

1 Voor degenen die klagen vaak van acne, kan Cayenne de ideale oplossing zijn. Voorkomt en behandelt acne verhogen van de doorstroming van het bloed naar de huid. Cayenne peper is rijk aan vitamine C, vitamine E en andere antioxidanten die de gezondheid van de epidermis en de huid te verbeteren. Voedselinname in cayennepeper tweemaal daags is aangetoond dat een aanzienlijke vermindering van acne op de huid veroorzaken. Cayenne Pepper is vaak aangeduid als het gras meester voor de voordelen van de huid.

Cayenne pepermunt Hoe om te selecteren en op te slaan

Terwijl supermarkten en kruidenierszaken hebben rekken vol specerijen, is het aanbevolen dat men bezoekt speciale kruidenwinkels regionale, om het bezit komen van een goede kwaliteit van de cayennepeper krijgen, biologisch geteeld, zonder het gebruik van pesticiden en insecticiden. Droge poedervorm cayennepeper is ideaal voor gebruik thuis. U moet deze magische kruiden in een mooie glazen pot luchtdicht te houden en houd het uit de buurt van direct zonlicht.

Enkele nuttige tips en suggesties!

Er is geen lijst van gerechten van cayennepeper; een snuifje of meer van deze eenvoudig kan worden toegevoegd aan een bereiding van voedsel dat een hint van kruiden nodig heeft. U kunt ook de pot van cayennepeper op je eettafel, zodat het op iets kan worden gespoten direct wanneer dat nodig is. Cayennepeper, indien toegevoegd met het citroensap, kan de smaak meer verrukkelijke en lipsmakken om elk gerecht bitter of zoet te maken. Het werkt ook wonderen wanneer toegevoegd aan de traditionele warme chocolademelk. U kunt ook een aantal saus cayennepeper toe te passen op de sneetjes brood en los op in soepen bereiden.

Dus waar wacht je nog op? Introduceren Cayenne Peper in je eten en welkom grote gezondheid!

Principe

Nutrient Waarde

Percentage van de RDA

Energy318 Kcal16% Carbohydrates563 G43 G21 Protein101 %%% Totaal Fat127 G556 Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber22 G71%

Vitaminen

Folates106 mcg26% Niacin701 Pyridoxine450 mg39 mg54 %%% Riboflavin0.91971 Thiamin0.328 MG27% Vitamine A41610 IU1387% Vitamine C 74% Vitamine E283 mg127 mg199% Vitamine K80.3 MG67%

Elektrolyten

Sodium30 mg2% Potassium2014 MG43%

Mineralen

Calcium148 MG15% Copper0.373 Iron80 mg95 mg41 %%% Manganese00 Magnesium152 mg38 mg87% Phosphorus293 MG42% Selenium8 mcg18% Zinc48 MG25%

Fyto-voedingsstoffen

Caroteen-ß21840 mg-caroteen-α0 mg-cryptoxanthine-ß6252 mg luteïne-zeaxanthin13157 μg-
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha