14 geweldige voordelen en het gebruik van Taro GroentenTaro plant of Arvi zoals we weten best, komt uit Maleisië en India, waar hij groeit in het wild in vochtige of droge. De taro bladeren zijn gevormd met witte wortels die zijn nootachtige smaak hart. Kan irritatie van de huid veroorzaken bij het strippen. Taro is ook bekend als chou, Taro en kacchalo in Punjabi. Het heeft vele helende eigenschappen die nuttig zijn voor het wegwerken van veel ziekten zijn.

We zien de top 14 voordelen van dit prachtige geschenk van de natuur:


Voordelen van Taro:

Vermindert vermoeidheid:

Tarowortel verbruikt voornamelijk voor atleten door de energie van lange duur. Dit is omdat het een lage glycemische index, die goed voor atleten.

Gewichtsverlies:

Taro wortels kan zeer nuttig zijn voor degenen die willen om gewicht te verliezen, want dit heeft zeer weinig calorieën. Een kopje gekookte taro kan u 187 calorieën.

Spijsvertering:

Deze wortel bevat een goede hoeveelheid vezels die nuttig zijn voor de spijsvertering is. Dit geeft u het gevoel van vol voor een langere tijd, zelfs na een kleine maaltijd. Dus, het eten taro wortels kan handig zijn om kilo's te verliezen en uw gewicht te behouden, want het heeft weinig calorieën en veel vezels.

Duidelijk de maag:

Voedingsmiddelen die grote hoeveelheden vezels bevatten is ook bekend dat de spijsvertering te verhogen. Dit helpt om afval te elimineren uit het lichaam en herhaling te voorkomen.

Gezondheid van het hart:

Een kopje taro heeft 0.1ge vet cholesterol, die helpt voorkomen dat de verharding van de slagaders. U kunt meerdere keren consumeren zonder zorgen te maken over het verkrijgen van gewicht of andere gezondheidsproblemen in verband met vette voedingsmiddelen zoals hart-of nierziekte. Taro wortels kunnen geven 19% van de dagelijkse behoefte van vitamine E die nodig is om het risico van een hartaanval voorkomen.

Hypertensie:

Hypertensie of hoge bloeddruk wordt meestal waargenomen in de groep ouder helft individuen die onder controle kunnen worden gehouden door het consumeren van voedsel dat weinig vet en natrium. Een kopje taro geeft slechts 20 mg natrium, dat helpt nierproblemen en het vasthouden van vocht te behouden.

Antioxidant:

Taro is een van de beste bronnen van vitamine C, een kop taro kan geven 11% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Deze fungeert als een antioxidant gifstoffen uit het lichaam en ontgift het.

Immuniteit:

Vitamine C in taro is nuttig regeneratieve functies en verhoogt het lichaam immuniteit.

Lage bloedglucose Index Eten:

Tarowortel heeft een lage glycemische index. Dit helpt breken glucose in de lever langzaam en helpt bij gewichtsverlies en verlaagt de bloedsuikerspiegel. Dit is ook nuttig voor hypoglycemie omdat het langdurige energie.

Verouderingsproces:

Dit is een zeer voedzaam voedsel dat veel vitaminen bevat - A, C, B, mineralen zoals koper, mangaan, zink, magnesium, calcium, ijzer, selenium, kalium, beta-caroteen en cryptoxanthine. Al deze zijn goede anti-oxidanten die nuttig is voor de bescherming tegen de ziekte zijn en vertragen van het verouderingsproces. Deze bevat ook eiwit en is glutenvrij, cholesterolvrij en laag in natrium ook.

1 Kanker:

Taro is zeer rijk aan vitamine A, die meer dan 160% van de dagelijkse behoefte aan vitamine A. De bladeren en wortels van taro bevatten polyfenolen, die grote anti-oxidanten om zelfs kanker te beschermen heeft.

Gezondheid Spier 1:

Taro bevat vitamine E en magnesium, die kunnen beschermen tegen kanker en hartziekten. Dit helpt ook om de bloeddruk te houden en is nuttig voor de regulering van vloeistoffen. Taro wortels bevatten magnesium, die van vitaal belang voor de spieren, botten en zenuwen gezondheid.

1 Aminozuren en omega-3 oliën:

Wortel Taro heeft meer dan 17 verschillende aminozuren die essentieel zijn voor het behoud van een goede gezondheid zijn. Dit heeft ook omega 3 en 6 oliën die noodzakelijk cardiovasculaire gezondheid, het voorkomen van kanker en andere ziekten te onderhouden.

1 Koken:

Taro wortels en bladeren hebben allebei geweldig smaken. Ze kunnen worden gekookt en geef het een nootachtige smaak, terwijl de bladeren smaken als kool. Taro wortels worden gebruikt om curry te bereiden, gebakken voor chips, gebak, geroosterd, gekookt, gestoomd, gepureerd etc.

Taro voeding grafiek:

Principe Nutrient Waarde Percentage van de RDA Energy112 Kcal6% Carbohydrates246 g20% Protein50 g3% Totaal Fat0.20 g <1% Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber1 g11% Vitaminen Folates22 μg5% Niacin0.600 MG4% pantothenic acid0.303 MG6% Pyridoxine0.283 MG23% Riboflavin0.025 mg2% Thiamin0.095 MG8% Vitamine A76 IU5% Vitamine C5 Mg7% Vitamine E38 MG20% Vitamine K1 μg1% < strong> Elektrolyten Sodium11 mg <1% Potassium591 MG15% Mineralen Calcium43 MG4 MG19 Copper0.172 %%% Iron0.55 Mg7 Magnesium33 MG8% Manganese0.383 MG5% Selenium0.7 μg1% Zinc0.23 mg2% Fyto-voedingsstoffen caroteen-SS35 mg-caroteen-α0 mg-cryptoxanthine-SS20-mg luteïne-zeaxanthin0 μg-

Heb je geprobeerd Taro? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha