14 GEBRUIK ONVERWACHT zuiveringszout voor gezondheid en schoonheid14 GEBRUIK ONVERWACHT zuiveringszout voor gezondheid en schoonheid

Gebruik zuiveringszout zijn legio. Bicarbonaat is niet giftig en is zeer effectief. Laat ik met u delen 14 gebruik van zuiveringszout onverwachte je zou willen proberen:

1) Voeg zuiveringszout in uw bad om uw huid zacht te maken


Voordat het nemen van een bad, voeg een half kopje zuiveringszout in uw bad. Het zal uw huid zacht en glad te maken.


2) Een van de onverwachte toepassingen van zuiveringszout is: gebruik het als een deodorant.

Zet 3 eetlepels zuiveringszout in de kom en voeg 3-5 druppels van je favoriete essentiële olie, meng alles door elkaar en je deodorant is klaar. Aanbrengen met een poeder trekje of een kabuki borstel op uw oksels, zal het effectief neutraliseren lichaamsgeur.

3) E 'kan zuiveringszout gebruiken als een scrub.

Gewoon mengen in de hand 1 eetlepel baking soda met 2-3 eetlepels water en zachtjes masseren in het gezicht voor ongeveer 1 minuut in cirkelvormige bewegingen, dan - spoelen. Deze zachte scrub zal uw huid zeer zacht en glad te maken. Ik vind het te gebruiken of twee keer per week.

4) body scrub Baking Soda

: 3 eetlepels van de mix zuiveringszout met 1 eetlepel gemalen havermout en voeg 3 eetlepels water. Je zal een buitengewone hydraterende en verfrissende body scrubs krijgen. Wrijf deze pasta in je lichaam in cirkelvormige bewegingen en spoel na met warm water. Dit bicarbonaat body scrubs helpen om dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen, waardoor je baby lichaam zacht en zeer glad. U kunt deze scrub gebruiken voor het gezicht, maar vergeet niet - altijd leuk om je gezicht, niet te hard wrijven!

5) B

Opname soda shampoo.

Meng het bakpoeder met uw favoriete shampoo een shampoo zuiverende geweldig dat de haren uit het residu dat stylingproducten achter zal schoon te krijgen. Meng een eetlepel soda met een eetlepel van je favoriete shampoo en was je haar met dit mengsel. Na het spoelen grondig, zult u merken dat uw haar brandschoon en beter beheersbaar wordt. Het is niet een shampoo dagelijks wel. 'Goed om je haar te wassen met shampoo die bakken soda

of twee keer per maand. Voor vergelijkbaar resultaat kun je ook je haar wassen met een eenvoudige zuiveringszout plus water - dit is een van de meest populaire toepassingen van zuiveringszout.

6) Natriumbicarbonaat mondwater

. Om een ​​eenvoudige zuiveringszout mondwater te maken, meng 1 theelepel bakpoeder en 3 druppels etherische olie van pepermunt in een glas water. Uw mondwater is klaar! Het zal je adem te verfrissen en te neutraliseren bacteriën.

7) Hoe kunt u uw tanden natuurlijk witter?

Nou, er zijn twee manieren om tanden witter te maken. U kunt gewoon van toepassing de baking soda op je tandenborstel en poets je tanden met het, zoals gewoonlijk, maar ik heb liever een iets andere variant. Hier is een andere manier kunt u uw tanden witter, zet je favoriete tandpasta op je borstel en zet dan een beetje 'zuiveringszout op en je tanden poetsen met deze mix. . Dit is niet voor dagelijks gebruik. U kunt uw tanden te poetsen op deze manier gedurende 2 of 3 dagen om ze wit te maken en ga dan naar de gebruikelijke routine borstelen. Houd er ook rekening mee dat u deze methode niet moet gebruiken als u gevoelige tanden. Het is beter om het advies van een professional als u wilt uw tanden witter te maken.

8) Een ander bicarbonaat scrub

: Meng 1 eetlepel biologische honing met een eetlepel zuiveringszout, meng tot het deeg; zachtjes met ronddraaiende bewegingen massage het gezicht met dit mengsel; doe het voor ongeveer een minuut of twee. Deze scrub zal de huid te reinigen, het verwijderen van dode cellen; maar zij heeft ook antibacteriële eigenschappen dankzij honing.

9) Was uw make-up kwasten met zuiveringszout

, Die zal helpen bij het verwijderen van de olie en het residu opbouw van cosmetische producten. Meng 1 theelepel bakpoeder met 1 kopje water. Genieten van je make-up kwasten in deze oplossing, daarna afspoelen met water en laat ze drogen.

10) Maak je eigen zakken geparfumeerde luchtverfrisser

: Meng 2 eetlepels zuiveringszout met 3-5 druppels etherische olie van uw keuze en zet het mengsel in kleine zakje zakken. Dan, plaats ze waar je wilt en geniet van ongelooflijke geur! Als je het met essentiële olie van lavendel, kun je het in je slaapkamer - lavendel zal uw slaap aangenaam en ontspannen te maken.

11) Eén van de meest voorkomende toepassingen balen soda - Was de groenten en fruit mee.

En "natuurlijke, eenvoudig en efficiënt.

12) Voeg een theelepel bakpoeder in een vaas van verse bloemen

, Dit zal de bloemen blijven langer vers.

13) Als u haast, insectenbeet of bijensteek op de huid, wrijven zuiveringszout in deze plaats

en u zal worden verlicht.

14) Als u een pijnlijke tand, gebruik zuiveringszout als een mondspoeling

. Pijn zal afnemen.

Ik hoop dat u vond deze interessante toepassingen van zuiveringszout!

Deel uw suggesties en onverwachte toepassingen van zuiveringszout in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 25
  5   0
Juni- 30, 2015 | 04:42:05 | later 8 uur

Hallo, alles is hier perfect en natuurlijk gaat iedereen is het delen van de feiten, dat is echt goed, blijf schrijven.

  0   0
Juni- 30, 2015 | 07:01:47 | later 11 uur

Er werd immers rond zeilen. Ik hou van uw informatie. Geen write-up van deze kwestie meer dan ok. heel hartelijk bedankt

  2   1
Juni- 30, 2015 | 11:46:12 | later 15 uur

Ik wil gewoon om het feit dat ik ben cool om een ​​blog te hebben en zeer gewaardeerd uw werk melden. Waarschijnlijk ga ik bladwijzer uw post pagina. Je zeker buitengewone artikel schrijven. Delight erin om ons te vertellen uw relatie website.

  3   0
Juni- 30, 2015 | 19:16:19 | later 23 uur

Een van de uitstaande aandelen! Ik vind dit gewoon doorgegeven op een collega die had naar voren gebracht een beetje 'thuis op dit. En eigenlijk beval me lunch omdat ik gevonden voor hem ... lol. Dus, laat me herformuleren dat .... Bedankt voor de maaltijd !! Maar ja, ik dank u voor enige tijd om dit onderwerp hier bespreken op uw website.

  4   0
Juni- 30, 2015 | 20:29:06 | later 1 dag

Op dit moment lijkt het erop dat de motor de voorkeur blogging platform beschikbaar nu. Is dat wat je gebruikt op je blog?

  5   2
Juli- 2, 2015 | 01:37:42 | later 2 dagen

Ik ben opgewonden om deze website te ontdekken. Ik wil u bedanken voor meer tijd voor deze prachtige lezen !! Ik zeker genoten van elk beetje 'van het en ik ook gemeld te boeken je kijkt naar de nieuwe informatie op uw website.

  4   1
Juli- 2, 2015 | 04:32:51 | later 2 dagen

Hallo lieve, je echt deze website regelmatig, dus als na dat je zal ongetwijfeld een goede know-how.

  3   2
Juli- 2, 2015 | 08:45:23 | later 2 dagen

whoah deze blog is uitstekend Ik hou van het lezen van uw artikelen. Blijf het goede werk! Je weet wel, zijn veel mensen op jacht rond voor deze informatie, kunt u veel helpen.

  0   1
Juli- 2, 2015 | 15:23:15 | later 2 dagen

U dient deel te nemen aan een wedstrijd voor een van de meest gewilde op het web blog. Ik beveel deze site!

  0   2
Juli- 2, 2015 | 22:46:50 | later 3 dagen

Ze zijn vaak te bloggen en ik zeker waarderen uw content. De herwaardering is eerlijk pieken mijn interesse. Ik ga bookmark uw site en blijven controleren voor nieuwe informatie.

  5   0
Juli- 5, 2015 | 00:37:26 | later 5 dagen

zeer mooie post, ik zeker hou van deze website, debatteren over

  3   0
Juli- 5, 2015 | 08:21:13 | later 5 dagen

je hebt een geweldige weblog hier! Wilt u te maken wat uit te nodigen berichten op mijn weblog?

  5   2
Juli- 5, 2015 | 15:01:58 | later 5 dagen

Dank u, ja, natuurlijk

  4   1
Juli- 5, 2015 | 17:10:54 | later 5 dagen

Ik kan alleen maar zeggen dat het een verademing om iemand die weet wat ze in wezen praten op het internet te vinden. Zeker weet hoe je een probleem aan het licht en maakt het van cruciaal belang te brengen. Veel meer mensen nodig hebben om dit te lezen en te realiseren deze kant van het verhaal. Ik kan niet denken youre niet bekend omdat je zeker extra geschenk.

  2   2
Juli- 5, 2015 | 23:40:57 | later 6 dagen

Hello! Ik wil graag een grote duim omhoog voor de geweldige info heb je hier op dit bericht. Ik zal waarschijnlijk terugkomen naar uw blog voor meer binnenkort.

  1   1
Juli- 6, 2015 | 04:06:47 | later 6 dagen

Ik kan alleen maar zeggen dat het een verademing om iemand die echt weet waar ze het over hebben op het net te vinden. U weet ongetwijfeld methoden om een ​​probleem aan het licht en maken het waardevol brengen. Veel meer mensen hebben dit gelezen en beseffen deze kant van het verhaal. Ik kan niet geloven dat je veel vaker, gewoon omdat het is zeker het geschenk.

  5   1
Juli- 6, 2015 | 10:23:41 | later 6 dagen

Ik ontdekte uw blog website op google en een paar van uw vroege berichten. Blijven redelijk fatsoenlijke houden van het werk. Ik heb uw RSS-feed toegevoegd aan mijn MSN News Reader. Vooruitblikkend naar later lezen meer van u!

  3   0
Juli- 6, 2015 | 15:22:24 | later 6 dagen

Ik ben erg blij met deze website te vinden. Ik wil u bedanken voor meer tijd, want van deze prachtige lezen !! Ik zeker appreciëren elke beetje 'en ik heb zelfs opgeslagen fav om nieuwe dingen te zien in uw website.

  4   0
Juli- 6, 2015 | 19:37:43 | later 6 dagen

Ik was heel blij om deze web-site.I wilde bedankt voor uw tijd voor deze prachtige lezen krijgen !! Ik zeker genieten van elk klein stukje van het en ik heb bladwijzers om te controleren of de nieuwe dingen die je weblog plaatsen.

  1   1
Juli- 6, 2015 | 22:07:24 | later 1 week

In feite zijn er ongetwijfeld veel details, zodanig dat rekening wordt gehouden. Dit is een groot punt te brengen. Ik geef de gedachten bovenstaande algemene inspiratie maar duidelijk er zijn vragen als degene die je precies zetten waar in wezen de meest dwingende factor waarschijnlijk komt te werken in eerlijk geloof gunstig. I don? T weten als de beste praktijken zijn ontstaan ​​rond de punten als dat, maar ik ben ervan overtuigd dat je werk duidelijk is geïdentificeerd als een eerlijk spel. Zowel jongens als meisjes voelen de impact van slechts plezier een moment, voor de rest van hun leven.

  2   0
Juli- 6, 2015 | 23:43:50 | later 1 week

Kan ik alleen maar zeggen wat een opluchting om iemand die echt weet waar ze het over hebben op het internet te vinden. Zeker weet dat u de juiste manier om een ​​probleem aan het licht te brengen en het belangrijk te maken. Extra mensen moeten dit lezen en deze kant van het verhaal volledig te begrijpen. Ik kan niet geloven dat je niet veel meer goed vond, want het is zeker het geschenk.

  3   0
Juli- 7, 2015 | 06:29:09 | later 1 week

zeer mooie post, ik zeker hou van deze website, houden op

  3   0
Juli- 7, 2015 | 14:13:03 | later 1 week

Ik wil alleen maar om op te noemen Ik ben nieuw op bloggen en eerlijk hield van je web-blog. Bijna zeker ik wil uw website bladwijzer. Je echt uitzonderlijke verhalen. Zegene u voor het openbaren van uw website.

  5   2
Juli- 7, 2015 | 16:24:17 | later 1 week

Je creëerde een aantal goede punten daar. Ik keek op het net voor de zorg en de meeste bewoners zullen gaan samen met uw website.

  2   2
Juli- 7, 2015 | 18:13:23 | later 1 week

Een interessante discussie waard is reactie. Ik denk dat je meer over dit onderwerp te schrijven, kan een taboe niet zijn, maar over het algemeen consumenten zijn niet voldoende over onderwerpen te spreken. Naar de volgende. Groeten

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha