14 ernstige bijwerkingen van Papaya

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 19, 2015 Admin Schoonheid 0 499


De goudgele vlezige en sappige papaja is een uitstekende lading voedsel voedingsstoffen. Laag in calorieën en vet, is een geweldige winkel van voedingsvezels. Een papaya middelgroot zal u 300% van de aanbevolen dagelijkse waarde van vitamine C. Het is een goede snack terwijl u op gewichtsverlies en is veilig voor iedereen, ook voor kinderen te geven.

Top 14 ernstige bijwerkingen van Papaya:

Teveel van iets niet goed. En, papaja is geen uitzondering. Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende bijwerkingen van papaya:


Kan leiden tot abortus:

Ruwe papaja is gebruikt als een natuurlijke manier om ongewenste zwangerschappen beëindigen. Terwijl de rijpe papaja wordt beschouwd als een veilige optie, er kansen van de eerste triggers baarmoedercontracties door de aanwezigheid van latex. Dit op zijn beurt kan een abortus, miskraam, vroeggeboorte, afwijkingen in de baby, en zelfs doodgeboorte veroorzaken. Papaïne, een enzym aanwezig in de bladeren van papaya, het werkt als oxytocine en prostaglandinen.

Beide hormonen zijn bekend arbeid induceren en vergroten contracties. Zwangere vrouwen kunnen ook last bloeden placenta's. Dus, vermijd papaya, vooral die eerste om jezelf en je kind te beschermen.

Kan carotenemia veroorzaken:

Wanneer het wordt gebruikt in grote hoeveelheden, kan de aanwezigheid van beta-caroteen in papaya verkleuring van de huid, medisch bekend als carotenemia veroorzaken. Het is een aandoening waarbij uw ogen wit, geel voetzolen en de handpalmen, alsof je onder de aanval van geelzucht.

Kan ademhalingsmoeilijkheden:

Papaïne, het onderhavige enzym in papaja, is een krachtig allergeen. Overmatige consumptie van papaya kan dan leiden tot verschillende aandoeningen van de luchtwegen, zoals:

 • Belemmerd ademhaling
 • Piepende ademhaling
 • Continue congestie van de neus
 • Hooikoorts
 • Astma

Kunnen ontwikkelen Nierstenen:

Een lange papaya 5 centimeter is bekend dat 60 mg vitamine C in, die meer dan 300% van de aanbevolen dagelijkse waarde van deze vitamine hebben. Een krachtige antioxidant, vitamine C is bekend dat het trekken van uw kracht van de immuniteit, u te beschermen tegen kanker, hoge bloeddruk, aandoeningen van de bloedvaten, en ook voorkomen vroegtijdige veroudering. Echter, studies suggereren dat een verhoging van de dosis van deze vitamine giftig kunnen zijn, de weg vrij voor de vorming van nierstenen bestrating.

Kunnen verstoren de maag:

Het eten van te veel van papaya kon het gastro-intestinale systeem verstoren. Dit op zijn beurt veroorzaken maagpijn gekenmerkt door:

 • Buikpijn
 • Buikkrampen
 • Zwelling
 • Winderigheid
 • Misselijkheid

De overvloedige aanwezigheid van vezels met latex uit de huid van de papaja zijn de daders achter deze streek buik. Je zou ook kunnen irriteren de maag, zodat u met een misselijkheid ongewenst.

Niet veilig tijdens de borstvoeding:

Vrouwen in Azië worden uitgenodigd om rijke groene papaja salade om de stroom van moedermelk te verbeteren omvatten. Maar wat interessant is dat er ook een versie tegenstrijdig. In sommige andere delen van de wereld, zijn vrouwen die borstvoeding ontraden waaronder papaja, rijpe en onrijpe, in hun dieet. Hoewel er is substantieel bewijs dat de negatieve impact te benadrukken, wordt voorgesteld dat de bestanddelen van deze fruitenzymen een negatief effect op het kind kan hebben. Echter, moet u uw arts raadplegen voordat u papaja.

Papaïne wisselwerking met bloedverdunnende medicijnen op een negatieve manier:

Studies hebben aangetoond dat papaïne, een enzym dat in papaya, heeft het potentieel om de effecten van verdunning van het bloed degenereren. Dus als je op elke bloedverdunnende medicijnen of bloedverdunners, zoals aspirine, raadpleeg dan uw arts om zich te beschermen tegen zware bijwerkingen.

Als u een operatie ondergaat schreef in een paar weken, dan moet u voorkomen dat deze vrucht vanwege zijn aard antistollingsmiddel.

Volgens verschillende onderzoeken op papaya, moeten mensen met aandoeningen van de bloedstolling, zoals hemofilie en trombose onthouden van inclusief deze vezel genot. Neem contact op met uw arts als een van deze voorwaarden, als voorzorgsmaatregel.

Uw huid kan huiduitslag ontwikkelen:

De uitgebreide aanwezigheid van enzym papaïne als anti-oxidanten maken een papaja onderzocht ingrediënt in anti-aging crèmes. Echter, niet elk type huid reageert op lokale toepassing op een positieve manier. Sommige mensen kunnen een jeukende, droge huid ervaren, terwijl er zijn gevallen gemeld waarin vrouwen huiduitslag hebben ontwikkeld na het gebruik van vochtinbrengende crème-papaya infuus en/of massage crèmes.

U kunt allergisch zijn voor Papaya:

Als u luchtwegaandoening, zoals astma of allergische aandoeningen, dus wees voorzichtig bij het gebruik van papaya. Soms kan stuifmeel van bloemen hechten aan de huid van de papaya. Dus als u allergisch bent, moet u handschoenen te dragen bij het schoonmaken van papaya. Verwijder de schil en dan kun je de handschoenen te verwijderen. Je moet ook betrekking hebben op uw neus en mond met een handdoek om allergische reacties te voorkomen.

Allergische reacties op papaya, die zijn vrij zeldzaam, zijn onder andere:

 • Zwelling van de mond
 • Zwelling van uw gezicht
 • En jeuk rond de mond en keel
 • Uitslag op de vloer van de mond en tong
 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Buikkrampen
 • Belemmerd ademhaling
 • Moeilijkheden bij het slikken
 • Buikpijn

Giftig als het in grote hoeveelheden:

De bladeren, zaden, en het vlees van de papaja zijn overvloedig met carpaine, de alkaloïde anthelmintische. Hoewel deze chemische stof is effectief om de parasitaire wormen buik legen, het effect draait negatief met overmatige consumptie. Grote hoeveelheden carpaine bekend om de hartslag op een gevaarlijke wijze dat de werking van het zenuwstelsel te verlagen. Dit zou op zijn beurt de weg voor ernstige onvoorziene omstandigheden effenen.

1 mei plaatsvinden A Heartbeat Slow:

Mensen die lijden aan hartproblemen moet het gebruik van papaya te vermijden. Papaïne aanwezig in deze gouden oranje vruchtvlees is bekend dat de snelheid van de hartslag te vertragen in een precaire, wat leidde tot ernstige cardiovasculaire aandoeningen.

1 Niet veilig voor consumptie als u last heeft van diarree:

Net als alle andere vezelige vruchten, papaya, ook niet zeker of geconsumeerd in grote hoeveelheden tijdens diarree. De vezel bindt met krukken en verergert de aandoening, waardoor het risico op uitdroging.

1 is niet veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar:

Hoewel studies nog de werkelijke reden achter deze vast, adviseren mensen moeders papaya kinderen niet te voeden onder dit te wijten aan de aanwezigheid van vezels in overvloed. Overmatige inname van vezel heeft twee belangrijke negatieve effecten:

 1. Het zou kunnen leiden tot ontlasting.
 2. Zonder adequate inname van water, kan de ontlasting te harden, waardoor de baby te constipatie.
 3. Dus, contact op met uw kinderarts alvorens uw kind deze vrucht, in welke vorm dan ook, rauw of rijp.

1 kan constipatie veroorzaken:

Terwijl papaya is bekend dat het een effectieve natuurlijke remedie voor constipatie, kan overmatige inname beïnvloeden. U moet ten minste 10 tot 12 glazen water per dag te drinken om constipatie op afstand te houden. En, wanneer de vezel inname hoog, de hoeveelheid water moeten verhogen, anders faeces verhardt. Dit op zijn beurt laat je constipatie.

Papaya, in feite, is een prachtig geschenk van moeder natuur voor de mens. Echter, niet om het te gebruiken verstandig de oorzaak van alle bijwerkingen hierboven papaya zou kunnen zijn. Raak niet in paniek; gewoon voorzichtig te zijn tijdens het eten papaya om veilig te blijven.

Wat is uw mening over de voordelen van papaya's en bijwerkingen? Heb je ooit de negatieve effecten ondervonden? Laat ons weten wat uw ervaringen en uitzicht door opmerkingen.

Artikelen niet te missen:

 • 6 onverwachte bijwerkingen van Druiven
 • 5 ernstige bijwerkingen van Granaatappels
 • 10 Vreemd Bijwerkingen van het verbruik van Apple
 • 10 ernstige bijwerkingen van tomaten
 • 10 ernstige bijwerkingen van rode biet
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha