14 eenvoudige manieren om de buik te verliezen zonder te oefenenHet heeft een platte buik altijd je droom geweest? En je vraagt ​​je af of er een manier is om een ​​platte buik te krijgen, zonder dat u naar de sportschool? We houden allemaal van om een ​​platte buik en wasbord abs hebben; maar dan zijn ze lui om naar de sportschool, toch? En als er een aantal trucs die u kunt geven een platte buik, zonder echt uit te oefenen? Het zou verrassend zijn, toch?

De geaccumuleerde vet rond ons leven is een van de meest gevaarlijke in termen van gezondheid. Niet in de hand in de tijd, kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals, een beroerte, hart-en vaatziekten, diabetes en metabolische problemen. De meest voorkomende manier om buikvet te verliezen is door middel van oefening. Maar het duurt een grote inspanning om het vet dat wordt opgeslagen rond de taille te verminderen. Hier zijn een paar eenvoudige dingen, maar effectief je kunt doen om je buik te verminderen zonder te oefenen.


Kritische controle over je calorie-inname:

Je eindigt consumeren veel onnodige calorieën zonder het te weten. Deze hersenloze eten is de belangrijkste boosdoener achter stapelen op pond. Dressings, kruiden, hapjes en vruchtensappen nog gezond ook getransformeerd dragen bij aan het hoge aantal calorieën. Dus zorg ervoor dat je omgehakt alle ongewenste calorieën. Soda dragen veel lege calorieën en ook leiden tot zwelling.

Zich aan uw dieet:

Met een dieet gepland. Laat elke maaltijd die je maakt een goede portie groenten en fruit. Besteed aandacht aan de groene, vezels, en zelfs goede vetten die je kunt krijgen van avocado's, pinda's, amandelen en dergelijke. Niet afdwalen van uw dieet. Zelfs als we glijden in een maaltijd, beter aan de stok met de rest van de maaltijden. Het is goed om slip ups hebben. Eet meer eiwitten en minder koolhydraten.

Beat Stress:

Onze hormonen kan het moeilijk om zich te ontdoen van buikvet te maken. Een dergelijk hormoon is het hormoon cortisol. Inname van te veel stress leidt tot de afscheiding van cortisol die leidt tot een toename van vet. Deze omliggende organen in de buikholte. Houd om buikvet snel en zonder stress te verminderen. Trakteer uzelf benadrukken gratis activiteiten zoals meditatie, bubbelbad, het luisteren naar muziek of het nemen van een ontspannende hobby.

Zorg voor genoeg slaap:

Slaaptekort mensen de neiging om te voelen traag, waardoor ze te veel eten. Dus, zal 7 tot 8 uur slaap helpen uw gewicht te houden op de lange termijn. Verwijder uw elektronische gadgets of schakel ze uit voordat je naar bed. Studies hebben aangetoond dat, tenzij u wordt blootgesteld aan elektronische gadgets, hoe beter je geest en lichaam rust.

Drink voldoende water:

Uitdroging is een andere factor gewicht stapelen. Als je niet genoeg water verbruikt, neemt het lichaam in het water - dit staat bekend als het vasthouden van water. Het consumeren van voldoende water, zal geruststellen het lichaam los te laten van onnodig water gewicht. Dit is erg belangrijk als u streeft naar een platte buik. U kunt uw aandeel van de consumptie van water uit vruchtensappen, groene thee, fruit, gereguleerde hoeveelheden koffie en thee. Fruit zoals watermeloenen, perziken en sinaasappels zijn ook veel water. Drink een glas water voor elke maaltijd. Water zal een deel van je buik te vullen. Dit zal voorkomen dat u te veel eten. Als alternatief kunt u een slok water tussen de maaltijden te nemen.

Vermijd junk en vet voedsel:

Met het oog op de buik vet te verliezen zonder te oefenen, moet je meer calorieën te verbranden. Om een ​​pond vet buik in een maand te verbranden, moet je 500 calorieën per dag te verliezen. Vermijd het eten van junk en vet voedsel. In plaats daarvan, ga dan voor vezelrijk voedsel dat langer duren om te verteren. Dit zorgt ervoor dat je verzadigd en kan je metabolisme in topvorm te houden.

Alter de porties:

Eet kleine maaltijden. Je kunt niet drie grote maaltijden en diverse snacks te eten gedurende de dag en verwachten een fantastische buik. Het eten van kleinere maaltijden, het verminderen van de porties. Snij het vlees in kleinere stukken en het brood breken in kleinere stukken. Ook eet 3-5 lichte maaltijden, in plaats van het eten van 3 zware maaltijden Dit betekent meer frequente maaltijden met minder. Onder andere groenten voor ten minste de helft van je bord. Dit zal ook uw stofwisseling hoog en zal uw bloedsuiker te houden op een optimaal niveau.

Het eten van een uitgebalanceerd dieet:

Onevenwichtige voeding, en een sedentaire levensstijl een van de belangrijkste redenen van gewicht ophopen in het centrale gebied. Daarom is de beste manier om buikvet te verliezen is door het volgen van een evenwichtige voeding. Een vetarm dieet, dat hoofdzakelijk bestaat uit fruit, groenten en volle granen helpen verliezen buik vet gemakkelijk. Het eten van vezelrijke producten, omdat ze bevatten veel vitaminen en mineralen en eetlust te onderdrukken. Blijf weg van junk en gefrituurd voedsel en noten.

Jezelf gehydrateerd:

Houd goed gehydrateerd als je wilt om vet te verliezen uit de kofferbak. Hydratatie moet idealiter komen uit het water en kruidenthee alleen thee. Groene thee is een uitstekende drank, moet u regelmatig consumeren om buik flab te verminderen. Het is rijk aan catechinen, een verbinding die de stofwisseling in het lichaam verhoogt. Dit vergemakkelijkt het werpen vet uit de maag.

Vermijd roken en alcoholgebruik:

De nicotine en alcohol inhoud te bevorderen gewichtstoename. De term 'bierbuik' niet ontstaan ​​uit het niets! Prioriteit dan de gezondheid boven alles en de stok met uw doel om een ​​platte buik te krijgen.

1 wanneer je kunt toevoegen kleine oefening:

Oefening hoeft niet altijd gymming of hardlopen. Eenvoudige handelingen zoals traplopen of het spelen met uw kinderen en huisdieren zijn ook een aantal fantastische manieren om wat fysieke activiteit te krijgen. U kunt lopen om te winkelen of naar de bioscoop. Gewoon actief zijn en niet gaan zitten op een plaats voor zeer lang. Fysieke activiteiten niet alleen helpen om gewicht te verminderen, maar ook het verbeteren van onze algehele gezondheid als goed.

1 verminderen zout:

Een van de grootste boosdoeners achter een opgezwollen buik is zout. Retentie van zout en water vasthouden wrakken ravage op het lichaam. Volg uw zoutinname voor de dag. Terwijl voldoende drinkwater spoelt gifstoffen uit het lichaam, door het beheersen van de consumptie van zout zorgt ervoor dat het vasthouden van water is niet gebeurt.

1 Sla geen maaltijden:

Nooit overslaan ontbijt. Studies tonen aan dat het eten van een gezond ontbijt jump-start uw stofwisseling. Het houdt ook je stofwisseling werkt perfect de hele dag. Het overslaan van maaltijden of verhongeren voor een langere periode zet het lichaam in een katabole toestand. Hierdoor zal het lichaam te breken spierweefsel voor energie en opslag van vet.

1 Verlaag Kunstmatige zoetstoffen:

Probeer om natuurlijke en biologische producten te eten. De vorderingen van nul calorieën en dieetvoeding zijn schadelijker dan wat we allemaal weten. De hoeveelheid chemische stoffen in hen is genoeg om al het goede werk van het eten van recht en het uitoefenen vernietigen.

De meesten van ons uiteindelijk proberen diëten en inspannende oefeningen om buikvet te verliezen. Maar door het volgen van deze eenvoudige tips over hoe je buik vet te verminderen zonder te oefenen. Volg ze en we zijn er zeker van u de fantastische resultaten te zien !.

Kent u andere manieren om een ​​platte buik te krijgen zonder te oefenen? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha