14 eenvoudige en veilige manieren om Mehndi verwijderen |

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 24, 2015 Admin Schoonheid 0 45


Mehendi is een traditionele kunst lichaam die erg populair is in India en het Midden-Oosten voor eeuwen.

Vandaag mehendi is beroemd geworden over de hele wereld en wordt nu gezien als een mode-trend. Mehendi wordt toegepast hennapasta dat de bovenste lagen van de huid absorbeert en bindt aan de keratine. Mehndi wanneer toegepast ziet er gewoon heerlijk. Henna tatoeage is tijdelijk en blijft nog steeds voor ongeveer 2 weken na de kleur begint te vervagen af. En wanneer het begint te slijten, maar het lijkt er niet de meest charmante.


Hoe te mehndi verwijderen:

Vele malen, we doen zoals de overvulling van henna op onze handen en versier zo overvloedig dat bevriest en gewoon weigert om weg te gaan. Er zijn kant en klare henna verwijderen van producten op de markt, maar er zijn een aantal dingen die de kleur van de mehendi kan vervagen en maken het lichter. Maar om zich te ontdoen van alles te krijgen, moet je een beetje 'geduld en laat het op natuurlijke wijze gebeuren. U kunt echter het proces versnellen op een aantal manieren.

In dit artikel zullen we een aantal van de meest effectieve antwoorden over hoe mehandi uit de handen en voeten te verwijderen bespreken.

Whitening is de meest voorkomende en effectieve verwijdering henna tattoo. Neem een ​​regelmatige bleekwater, (degene die u gebruikt voor het gezicht en de handen) en toe te passen op de mehendi. Spoel handen grondig zodra het droogt. Het kan ook de hand in koud water onder te dompelen na deze methode. Dit zal de kleur aanzienlijk vervagen.

Maak een dikke pasta met zuiveringszout en citroensap. Rol het deeg uit op henna en laat gedurende 10 minuten. Wanneer deze volledig droogt, exfoliëren met een loofah zachte hand, wrijven in een cirkelvormige beweging. Dan spoel je handen onder warm water. Herhaal dit proces indien nodig. Breng een vochtinbrengende crème geschikt hand na het voltooien van het proces als deze pasta uw handen volledig kan drogen.

Neem wat 'chloor in een kleine kom en voeg een beetje' warm water om het te. Dompel handen in deze oplossing gedurende 2 tot 3 minuten. Je zal wat irritatie en jeuk te getuigen, maar zal binnenkort verdwijnen en zal helpen vervagen de mehendi goed.

Dompel je handen in warm water voor een tijdje en dan wrijven. Herhaal deze procedure meerdere keren te versnellen het proces van het verwijderen van henna tattoo.

U kunt ook proberen het citroensap om mehendi verwijderen. Knijp het sap van 1 citroen en wrijf je handen ermee.

Was handen elk half uur, of ten minste 10 tot 12 keer per dag met zeep. Kiezen voor antibacteriële zepen de beste manier om de afschilfering te bestellen. Dit is de goedkoopste van alle genoemde methoden, maar het zal zeker enige tijd duren helemaal weg te vervagen.

Tandpasta kan ook een grote hulp zijn in tatoeage verwijderen. Solliciteer tandpasta op de gebieden waarop u wilt de mehendi te verwijderen en als het droogt, wrijf je handen om de kleur te verwijderen.

U kunt ook proberen deze eenvoudige methode van het wrijven conditioner op je henna gevuld handen om de kleur mehendi vervagen.

Olijfolie werkt als een uitstekende emulgator voor henna vlekken en is de eenvoudigste en meest delicate verwijderen vlek mehendi. Neem een ​​kleine katoenen bal en dompel het in olijfolie, leg katoen op de handen en scroll helemaal door je handen. U kunt ook de olijfolie te mengen met een snufje zout om het proces te versnellen. Zowel de olie de huid gedurende minstens 10 minuten. Doe dit op een regelmatige basis in een ruimte van een paar uur. Olijfolie is ook een uitstekende moisturizer en is volledig veilig om te gebruiken.

Doop een wattenstaafje in waterstofperoxide en wrijf de handen zonder problemen. Na enige tijd zult u merken de bliksem plek. Deze techniek werkt niet voor alle huidtypes, zodat je een patch-test voor het aanbrengen op je hele hand. Deze oplossing is in de meeste apotheken en een oplossing goedaardige toxisch.

1 Week je handen in zout water gedurende 20 minuten. Zout zal de henna inkt spreiding in het water te maken en geleidelijk vervagen de vlek henna bij regelmatig gebruik.

1 Breng wat tijd door in de zon om de vlekken vervagen. Maar je moet de nodige zorgvuldigheid, als de stralen van de zon zeer schadelijk voor de huid kan zijn.

1 U kunt ook een deel van het verwijderen van dode huidcellen te verwijderen henna gebruiken. Maar om een ​​allergietest te maken alvorens de verwijdering. Dit neemt niet weg dat vlek volledig henna, maar vermindert de vlek een groot deel. Het enige wat je hoeft te doen is wrijven het verwijderen van dode huid op de terreinen en in een mum van tijd zult u de verdwijning vlek te zien.

1 Het zweet en zweet helpt ook bij het verwijderen van deze hardnekkige vlekken. Dus beginnen met trainen, vooral aërobe oefening die transpiratie vlekken en vervagende henna zal veroorzaken. In feite is elke activiteit die zware zweten veroorzaakt helpt bij het verwijderen van dode huid die uiteindelijk zal vlekken te verwijderen tattoo. Dus u kunt ook kiezen voor andere activiteiten zoals joggen, spelen, fietsen, squash en ga zo maar door.

Dus welke methode ga je het gebruiken als een antwoord op hoe mehendi verwijderen?

Afbeeldingen: Google, Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha