13 zittende yoga houdingen die wonderen werkt op uw gezondheidBent u van plan om die extra flab te maken? Wilt u een fitness-programma te starten, maar wil niet lijden aan vermoeidheid aan het eind van de dag?

De meesten van ons zijn te moe om naar de sportschool, op het einde van de dag. Dus hoe kunnen we de toon van onze spieren ontspannen en toch op hetzelfde moment? Nou, er zijn een aantal yoga houdingen sessies die u kunnen helpen! Wilt u meer weten over yoga en de effectieve zat te leren? Lees het bericht!


Yoga - A Brief:

Yoga is een holistische workout die ons helpt om gezondheid en welzijn te bereiken. De yogahoudingen zijn ontworpen om onze flexibiliteit te verhogen en de toon van onze spieren. Yoga is niet compleet zonder een diepe ademhaling, die ons helpt om onze inname van zuurstof te verhogen en verbeteren de bloedcirculatie. Een yoga-sessie kunnen verlaten ons lichaam energie, en onze geest ontspannen en verjongd. Het woord betekent 'asana' 'zitten', en hier zullen we praten over zitten yoga houdingen die je gemakkelijk kunt oefenen, zelfs na een lange dag werken.

Kleermakerszit (Sukhasana):

Zoals de naam al aangeeft, de Sukhasana is een van de makkelijkste plekken om yoga-sessie en perfect te doen. Het is zeer vergelijkbaar met zitten in een kleermakerszit. Om deze asana uitvoeren, kruis je benen terwijl het zitten op de top van een ander. Handhaaf een rechte rug en rust je handpalmen op de knieën. De asana helpt verlengen van de wervelkolom en strakke heup flexoren (1) uit te oefenen. Diep inademen en uitademen als u de basisinstallatie beheersen.

Half Lotus Pose (Ardha Padmasana):

De lotushouding of Padmasana is een beetje 'moeilijk te bereiken, als je je rechterbeen omhoog en plaats het op de linker dij. Zorg ervoor dat je heupen stevig te plaatsen op de vloer tijdens de installatie. Zit rechtop met de wervelkolom te verlengen en neem diep adem. Houding is erg populair in meditatie. Neem diep adem tijdens het uitvoeren van deze positie, om de geest te ontspannen.

Lotus Pose (Padmasana):

En 'de beste houding voor meditatie. Van vertegenwoordigen halve lotus, breng het linkerbeen en schuif deze onder de rechterdij. Leg de handen op zijn knieën. Oefenen diepe ademhaling tijdens de training deze positie (2).

Pose Accomplished (Siddhasana):

Om deze asana voeren, kruist zijn benen over elkaar en houden de wervelkolom rechtop, plaats de palmen van je handen op je knieën. Het leggen volleerd helpt de heupen te openen en strek de rug. Vergeet niet om diep adem te nemen in elke pose (3).

Pose van het Kind (Balasana):

U kunt Balasana back op elk moment van de dag, zelfs na het diner. Om deze positie uit te voeren, in te voeren in een knielende positie. Stop je borst en dijen houdt het voorhoofd naar de grond. Houd je armen langs het lichaam. Neem een ​​paar keer langzaam en diep adem. Houd gedurende 10-15 seconden. Herhalen. Altijd onthouden om diep adem te nemen (4).

Konijn Pose (Sasangasana):

Begin met het invoeren van het kind opleveren. Van daar, pak je hielen en proberen om zijn gezicht plakken op zijn knieën. Idealiter zal de bovenkant van het hoofd op de vloer rusten. 5-10 diepe lange adem. De positie helpt strek je rug, schouders en armen. Het helpt ook het immuunsysteem en endocriene systemen (5) stimuleren. Oefenen op een yogamat kan u helpen uw evenwicht en de beste locatie te houden.

Spine Twist Pose (Ardha Matsyendrasana):

Plaats uw rechtervoet op de linkerknie om deze positie uit te voeren. Draai je je bovenlichaam naar links. Neem je rechterhand en houd hem op de grond. De linkerhand moet rusten op de rechterknie. Zitten in deze positie, en voel de onderrug en heupen tak. Houd voor 15-30 seconden voordat u kanten. Niet zwaar ademen omdat het aangeeft dat je inspanning uw lichaam en stretching verkeerd. Vergeet niet, yoga is alles over ontspanning en diepe ademhaling (6). Zitten op een yogamat voor een betere grip en positie.

Pose Gracious (Bhadrasana):

Breng je knieën op de grond. Zorg ervoor dat u uw knieën verspreiden naar hip-breedte. Ga op je hielen met hielen raken de buitenkant van de heupen. Plaats handen op je knieën met de handpalmen naar beneden. Als je eenmaal in positie, leun achterover en laat je heupen zinken naar de bodem. Deze pose strekt zich de quadriceps, heup flexoren, het ruggenmerg. Het helpt ook om de kern van kracht te bevorderen en is een goede positie om de geest te kalmeren. Neem ten minste 5-10 keer diep adem tijdens het uitvoeren van de pose.

Vlinder Pose (Baddhakonasana):

De installatie plaatst enige druk op de knieën en heupen, maar geweldig voor de buikspieren, dijen en benen. Kortom, het is een perfecte training onderlichaam.

In een zittende positie, buig je knieën en breng de zolen van je voeten bij elkaar. Het houden van uw tenen in plaats met je handen, vouwde zijn vingers over de andere. Druk op de heupen naar beneden en de rechte rug te behouden. Neem de stam van je hielen zitten op een deken (7). Adem de frisse lucht en probeer uit te ademen onzuiverheden uit het lichaam tijdens de uitvoering van deze positie.

Personeel Pose Houding (Dandasana):

Beginnen in een zittende positie en strek je benen voor je. Plaats je handen op de vloer. Zit met een rechte rug (8). Kalmeert de geest en de praktijk diepe ademhaling.

1 Zittend Forward Bend Pose (Paschimottanasana):

Paschimottanasana is een voortzetting van het personeel vormen. De voorwaartse buiging vormen vergadering of intense dorsale helpt verlengen van de wervelkolom en rekt de spieren van de rug. Het helpt ook om het zenuwstelsel te kalmeren en is goed voor de urinewegen en reproductieve stoornissen (9). Probeer te mediteren en neem diep adem tijdens de opleiding yoga.

1 Zittend Hoofd naar knie (Janu Sirsasana):

De Janu Sirsasana is een yoga-sessie duurt opleveren. Echter, kunt u beginnen ofwel met vlinder vormen of het simpele poses. Strek je rechterbeen voor je. Plaats de zool van de linkervoet op de rechterdij. Trek been gestrekt, inademt, strek je armen en de rug te strekken. Houd je hoofd gedrukt knie terwijl het rechttrekken van de andere been zo veel mogelijk. Zorg ervoor dat je schouders parallel aan de vloer. Janu Sirsana helpt het zenuwstelsel, het endocriene systeem en de urinewegen. Diepe ademhaling is de sleutel tot een regime van yoga regenereren. Dus let op je ademhaling terwijl je de pose te perfectioneren.

1 van de Revolutie Hoofd naar knie (Parivrtta Janu Sirsasana):

In de vlinder of kleermakerszit, uit te breiden je rechterbeen in een hoek van 45 graden naar de kamer. Til de linker voet en breng het aan de binnenkant. Schuif je rechterarm over je rechterbeen, met je handpalmen naar het plafond. Adem uit en boog je terug naar rechts. Stretching uw vingers naar links in de richting van de rechter voet, breng je linkerarm direct boven het linkeroor. Houd je linker schouder gedrukt terug. Zorg ervoor dat de kin is uit de borst, vooruit kijken of aan het plafond. Houd op de voet met één of beide handen. Houding is een intensieve training voor je heupen, buikspieren en achterzijde (10). Niet hijgen naar adem, terwijl je rekken. Neem diep adem om het lichaam en geest te ontspannen.

Voorzorgsmaatregelen:

Hoewel deze asana's veilig kunnen worden uitgevoerd, en helpen verlichten in een ontspannen gemoedstoestand, raadpleeg dan uw arts en krijgen een check out voordat uitgevoerd. Het uitvoeren van deze oefeningen terwijl het brengen van een incident of letsel kan leiden tot ernstige complicaties. Voer geen installatie niet uitvoeren als u enig ongemak voelen. Als u wilt, kunt u zich aanmelden voor een yogales die u zullen helpen te beginnen. Als je eenmaal weet de basics, kunt u perfect thuis oefenen.

Vergeet niet dat yoga kan niet in de plaats van conventionele medische behandeling. Uit te stellen het bezoek aan een arts of een pijnlijke aandoening verwerpen, en hopen dat yoga zal helpen genezen, het is een lang schot (11). Als je bent gericht op gewichtsverlies, kunt u yoga beoefenen om uw oefening regime te vullen.

Hopelijk nu, weet je de basis yoga houdingen gezeten. Dus waarom wachten? Breng uw yoga mat, trok zijn broek en beginnen met yoga.

Probeer yoga houdingen zitten en vertel ons hoe het u geholpen. Deel uw ervaringen met ons en een reactie achterlaten. Als je een fan bent van yoga, deel uw regime van yoga met ons hier. Vertel ons hoe de goedheid van yoga helpt een gezond en stressvrij te leiden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha