13 Workouts meest nuttig om flexibiliteit te verhogenStel je een dag als je in staat om eenvoudige dagelijkse activiteiten zoals het opstaan ​​uit bed uit te voeren zou zijn, de vloer vegen, of zelfs het verhogen van de baby met gemak.

Klinkt eng, nietwaar? Flexibiliteit is de reden achter het gemak waarmee u deze activiteiten dagelijks uit te voeren. Flexibiliteit is de sleutel voor ons allemaal. Maar het lichaam wordt meer rigide en verslechtert geleidelijk met de leeftijd.
Het wordt steeds erger in de tijd van vandaag vanwege de sedentaire levensstijl die velen van ons leiden. De beste manier om dit probleem te voorkomen is om een ​​regelmatige lichaamsbeweging routine flexibel lichaam die kunnen helpen de wereldwijde bewegingen van de mobiliteit en het lichaam te handhaven.


Dus hier is een lijst van de top 13 must-do flexibiliteit oefeningen, met hun voordelen.

Heupflexor:

Voor mensen die veel tijd zittend doorbrengen, moet de potentiële bedreiging voor hun onderrug te realiseren zal worden geconfronteerd op de lange termijn. Deze oefening is voor de onderrug en heupen. De afbeelding laat zien hoe de oefening te doen, kunt u herhalen dit 10 keer met elk been.

Onderrug stukken:

Deze oefening richt zich op de onderrug te versterken en de flexibiliteit van de gewrichten en spieren te herstellen. Of terug wordt verondersteld om onmiddellijk verlichting te brengen van rugpijn, indien dagelijks gedaan. Het beeld illustreert de uitvoering van de oefening.

Gevoelig extensie terug:

Dit is een van de eenvoudigste oefeningen voor flexibiliteit komt niet alleen terug, maar ook de schouders en hamstrings. Dit verbetert de houding en spinale gezondheid. De beeldgegevens toont de exacte manier waarop je de oefening uit te voeren.

Trekken hamstring:

Strakke hamstrings kan ernstige problemen veroorzaken overal van kop tot teen. Dus of hamstring zijn erg belangrijk en cruciaal. Het gemeenschappelijk kader toont hier een geweldige manier om je hamstrings te rekken. Deze oefening moet meerdere malen worden gedaan per week.

Weer boven:

Als u een van die mensen die een reis of auto of voor uren per dag, en dit is uw antwoord op uw probleem bovenrug. Deze afbeelding laat zien hoe de bovenrug moet worden versoepeld te rekken.

Tik op uw tenen:

Dit is waarschijnlijk een oefening die we allemaal hebben om het gedaan te krijgen, terwijl op school, zonder het te beseffen het belang ervan dan. De mogelijkheid om de tenen tikken, omlaag en lateraal, is zeer belangrijk voor het vouwen en om letsel te voorkomen. De afbeelding toont de juiste manier om deze oefening te doen.

Side-ward bocht:

Het is niet alleen belangrijk om vorm te geven de borst, maar de zijkanten van de romp ook. Kenmerken zijwaartse buiging en vormt de spieren die langs de zijden van een stam. De afbeelding toont de juiste houding en je moet dit voor een betere flexibiliteit te doen.

Genomen enkel:

Enkels mag nooit worden verwaarloosd. Onze wandeling in het bezit van ons hele lichaamsgewicht en daarom moeten we aandacht besteden aan de flexibiliteit van de enkel. Deze video illustreert de grote flexibiliteit oefeningen voor de enkel. Deze verbeteren de enkel beweging en flexibiliteit van de spieren ook.

Trekken pols:

Traits pols ook het verbeteren van de flexibiliteit en de beweging van de pols. Ze helpen ook bij de flexibiliteit van de spieren door de pols. De afbeelding laat zien hoe je je pols te rekken voor de beste resultaten.

Borst en schouder stretch:

Dit beeld toont het traject voor de grotere flexibiliteit van de borst en schouder. Deze oefening is ook aangetoond geweldig om spanning te verlichten. Dus ga je gang en probeer het.

1 Push Ups:

Als je samen bent gericht op de schouders, borst en buik, zijn push ups gewoon voor jou bedoeld. Bekijk deze prachtige video, die een heel duidelijk verklaart de exacte manier om push-ups doen. Na deze oefening plan zou zeker resulteren in een perfecte romp.

1 Balance:

Als je houding over jou, volg deze video niet alleen bouwen uw core stabiliteit, maar ook om houding te verbeteren. Evenwichtsoefening helpt ook om de heupen en de uitlijning van het lichaam te stabiliseren. Een woord van waarschuwing voor zwangere vrouwen die willen deze oefening proberen, volg dan de instructies zorgvuldig, zoals in de video.

1 Side stretch op de bal:

Traits kant echt helpen in de uitlijning van het lichaam en de juiste houding ook. Aangezien deze oefening wordt uitgevoerd op een bal, moet voorzichtigheid worden genomen voor het tegenhouden van de bekkenbodem dicht. De video laat zien hoe gemakkelijk de laterale gedeelten kan met behulp van een bal.

Rekoefeningen voor flexibiliteit zijn de beste manier om ervoor te zorgen dat je lichaam blijft wendbaar! Probeer niet en laat ons weten hoe het werkte voor u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha