13 Voordelen van wonderbaarlijke Piramide meditatie op je lichaamAls we denken aan de term meditatie, het eerste beeld dat opkomt is die van monniken zitten in diepe gedachte in het midden van een donkere grot. Maar het feit is dat meditatie is iets dat we allemaal kunnen genieten en dat ook in ons dagelijks leven.

Er zijn manieren en verschillende soorten van meditatie, maar een van de meest krachtige technieken is meditatie piramide. Wat is meditatie piramide? In wezen betekent om te oefenen meditatie onder een piramide. Deze vorm wordt vaak beschouwd als een energieopslag. Het is een wetenschappelijk feit dat de structuur en vorm van de piramide verzamelen en stralen energie. Dus, meestal als je mediteert in een piramide, langzamerhand begint zijn/haar kracht en energie te verhogen. Volgens verschillende studies, piramide meditatie helpt ons om de schoonheid van het leven te ervaren en te begrijpen de kunst van het reizen. Zelfontplooiing en zelfbewustzijn zijn enkele van de fundamentele voordelen kunnen worden getrokken uit de piramide meditatie. Heeft de mogelijkheid te genezen en genezen het lichaam tegen allerlei ziekten.


In de wereld van vandaag, waar stress en spanning heer, er zijn duizenden mensen die hebben zich tot meditatie piramide om enige verlichting te vinden. Het bedrijf heeft een spirituele Piramide in de buurt van 14 piramides in India. De grootste capaciteit van 1000 mensen piramide werd gebouwd in Anantpur van Andhra Pradesh.

Je moet proberen zo piramide meditatie is nuttig voor zowel lichaam als geest. Volg gewoon de hier vermelde stappen en technieken en word een meester van meditatie piramide.

Stappen voor het beoefenen van Meditatie Piramide:

Er zijn twee belangrijke stappen om de meditatie piramide oefenen:

Houding:

De eerste en belangrijkste ding om in gedachten te houden tijdens het beoefenen van meditatie piramide is houding. Het enige wat je hoeft te doen is om te zitten in een comfortabele positie. De rug moet recht en de rug recht te zijn. Nu knijp je vingers voorzichtig vast met beide handen. Je zou ook kunnen maken van de Gyana Mudra combineren van zowel de duim en wijsvinger. Nu, krijgen ontspannen, dan sluit je ogen. Als je wat extra effect wilt, laat wat goede en ontspannende muziek op de achtergrond. U kunt ook naar de Indiase klassieke muziek luisteren.

Meditatie Techniek:

Een van de manieren diep en diep te mediteren is het observeren van de stroom van je adem. Het enige wat je hoeft te doen is diep inademen en daarna uitademen. In dit te doen, merken dat je ademhaling. De wetenschap heeft verklaard dat wanneer de geest met de adem, het de neiging om leeg te worden. Zachtjes alle gedachten worden nul en adem heeft de neiging om te krimpen. Nauw kijken naar de situatie, zal je uiteindelijk de 'No Thought Geen adem' was te bereiken. Dit lijkt een staat van gelukzaligheid zijn, waarin de kosmische energie in overvloed.

Zoals je meditatie Piramide moet de praktijk?

Zodra je stapte in de piramide, zou er geen enkele vorm van interne en externe communicatie. Je moet in een ontspannen houding zitten. Een sterke positie op basis van onze aanbeveling zou een zittende positie met uitgestrekte handen en voeten iets gevouwen zijn. Dit zal u helpen om een ​​goede hoeveelheid kosmische energie te vinden. Energie moet worden betreden van Pannero en je zal door de kosmische energie, die bekend staat als Shock-rah ontvangen.

Wanneer je zit in de piramide, sluit je ogen en focus op het ritme van je ademhaling. Het moet volledig ontspannen zijn op dit punt. Als je blijft het merkt je adem, zal je al snel een staat die is totaal meditatieve bereiken. Onthoud altijd dat de ademhaling is niet een deel van het lichaam; is het lichaam. Als u doorgaat met deze stap, zal je geest leeg van gedachten te zijn.

Nu, als de adem een ​​staat van bewusteloosheid heeft bereikt, zal je een bijna slaap-achtige toestand ervaren. Slaap wordt vaak beschouwd als een meditatieve staat van bewusteloosheid. Door al deze staten, ontvangen we kosmische energie. De aarding punten gevonden in de piramide staat de kosmische energie te laten stromen en dus bewegen om de kroon op het hele zelf.

Voordelen van Meditatie Piramide:

Meditatie Voordelen piramide zijn overschot. Hier zijn een aantal van hen:

Verbetert het gezichtsvermogen:

Piramide meditatie kan helpen bij het verbeteren en te corrigeren uw visie. Er zijn cursussen beschikbaar op deze, die helpt bij het versterken van de oogspieren en vorm van de ogen.

Verbetert Hoorzitting:

Er zijn een paar van gehoorproblemen, die kan worden verbeterd en aangescherpt met behulp van energie uit de piramide meditatie kan.

Hoge bloeddruk:

Hoge bloeddruk wordt vaak genoemd hypertensie. Dit kan aanzienlijk worden verminderd als de piramide meditatie elke dag wordt beoefend. U kunt hulp te krijgen van alle soorten van stress en geniet van het leven ten volle door het beoefenen van deze vorm van meditatie.

Traktaties Slapeloosheid:

Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die lijden aan slapeloosheid. Piramide meditatie kan helpen om de hersenen en ontspannen je benen te kalmeren. Mensen die in de piramides geslapen hebben een belangrijke mate van verbetering zien in hun slaap gewoonten.

Zorgt voor verlichting van artritis:

Piramide Meditatie is een ideale oplossing voor mensen die last hebben van artritis. Rugpijn kan ook worden verlicht als je de praktijk deze meditatie elke dag.

Zweren en heelt gebroken botten:

Een van de meest unieke en geweldige voordelen van meditatie piramide is de genezing van gebroken botten en pijn. Degenen die een levensstijl vermoeiend kan zeker kiezen voor meditatie piramide.

Verwijdert acne en puistjes:

U kunt zich te ontdoen van alle vormen van acne problemen en huid met de piramide van meditatie. Houd een potje vaseline in een kleine piramide en laat het opgewonden zijn. Net wrijf het rond het puistje of wit hoofd en kijk naar de run.

Piramides voor studenten:

Piramide Meditatie is erg populair onder studenten en docenten. Helpt scherpen hun geheugen en het verhogen van het niveau van vertrouwen ook. U kunt gemakkelijk te bereiden op examens zonder het gevoel extra stress en angst.

Biedt Energie:

Het drinkwater dat is belast met energie piramide is een betere bron van energie.

Zorgt voor verlichting van hoofdpijn:

Als u last heeft van migraine of hoofdpijn, kunt u zeker overwegen de praktijk van meditatie piramide. Dit zal u helpen een snelle genezing.

1 zorgt voor verlichting van onregelmatige menstruatie:

Vrouwen die in de piramides geslapen hebben een verbetering van hun menstruele cycli gemeld.

1 verbetert de cognitieve vaardigheden:

Piramide meditatie verbetert de functies van de geest. Verhoogt intelligentie en concentratie. Onderhoudt ook emotioneel evenwicht.

1 Tegoeden hormoonspiegels:

Piramide meditatie verbetert de functie van de schildklier, die hormonen produceert. Dus, balanceert de hormonale in het lichaam.

Piramide Meditatie is een interessante, mooie en eenvoudige afscheid van al uw gezondheidsproblemen. Zodra dit deel van je leven, zal je beginnen om het verschil sneller dan je had gedacht te zien.

Voel je vrij en handige manier om je ervaringen van meditatie piramide met ons delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha