13 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van rabarber JuiceRabarber wordt beschouwd als fruit, maar botanisch wordt gezegd dat het een groente zijn! Maar maakt niet uit welke familie hij behoort, is zeker goed voor onze gezondheid!

Rhubarbs zijn lange roze zure ribben. Zij worden meestal gekweekt in een koud klimaat. Je kunt rabarber in Tibet vinden in het westen van China, Mongolië, Siberië en de omliggende gebieden. Zijn bijnaam is plantaardige taart. Relatieve boekweit, rabarber smaakt zuur en aards.


U kunt rabarber te krijgen in beide vormen blik of bevroren. Maar rabarber wordt nooit rauw gegeten, moet je ofwel te koken of sap voor het opdienen. Maar vergeet niet om alleen te consumeren rabarber stengels als de bladeren zijn giftig.

Als sap wordt gewonnen uit rabarber, wordt over het algemeen rauw gegeten. Om het lekker te maken, dient u het te mengen met een aantal andere sap.

Rabarber sap bevat hoge doses belangrijke mineralen zoals kalium, fosfor, natrium, koper en zink. Het bevat ook een goede hoeveelheid vitamine B-complex.

Voedingswaarde:

Rabarber is vol voedingsstoffen. Een half kopje blokjes gesneden rabarber bevat:

  • Calories15 gm
  • 3 g koolhydraten
  • Voedingsvezels 1 gm
  • Suiker 1 gm
  • Eiwit 1 g
  • Kleine hoeveelheden calcium en vitamine A en C

Top 13 Voordelen van de gezondheid van Rabarber Juice:

Dat is al heel wat, is het niet? Waaronder veel voedingsstoffen, is het geen wonder dat de rabarber heeft veel voordelen te bieden. Enkele van de voordelen rabarber sap zijn:

Ziekte van Alzheimer :

Rabarber sap bevat vitamine K, die belangrijk is voor ontwikkeling van de hersenen. Vitamine K is essentieel voor de neuronale beschadiging in de hersenen stoppen. Rabarber sap drinken nuttig voorkomen en vertragen het begin van de ziekte van Alzheimer.

Anti-aging :

Rabarber hoog gehalte aan antioxidanten om vrije radicalen in het lichaam, die voortijdige veroudering veroorzaken bestrijden. Het bevat vitamine C, die helpt voorkomen slappe huid en rimpels.

Anti Ontsteking :

Rabarber helpt de bloedsomloop bevorderen. Drink het sap helpt verlichten de pijn in geval van een blessure. Het vermindert ook ontsteking.

Botsterkte :

Zoals eerder vermeld, rabarber stengels bevatten vitamine K, die essentieel is voor botgroei. Rabarber sap is de beste optie voor mensen die last hebben van osteoporose en andere botaandoeningen. Het bevat niet alleen vitamine K, maar het is ook rijk aan calcium, die zeer noodzakelijk voor de groei en ontwikkeling van botten.

Cholesterol:

Rabarber bevat een laag verzadigd vet en natrium, die helpt om het cholesterolniveau.

Constipatie:

De steel en rabarberwortel bleken antrachinon, een verbinding, die laxeermiddel aard en helpt het verteringsproces soepel zijn. Mensen die lijden aan diarree of constipatie kan rabarber sap om hulp te krijgen drinken.

Digestive Health:

Rabarber bevat samentrekkende eigenschappen, waardoor het een effectieve tonic voor het spijsverteringsstelsel. Dit voorkomt darmgezondheid problemen, verbetert de peristaltische bewegingen, ook helpen verlichten van chronische constipatie.

C UTS risico op kanker:

Eeuwenlang heeft de traditionele Chinese geneeskunde Rhubarbs gebruikt om diverse kwalen te genezen. Rabarber heeft anti-kanker eigenschappen. Het bevat ook aloë-emodine, dat samen met Rhein, in de geneeskunde gebruikt om kankercellen te doden. Rabarber sap is nuttig voor patiënten die willen herstellen van maagkanker. Het helpt ook de post-operatie herstel snel.

Diabetes:

Rabarber bevat Stilbenoid, die helpt om de bloedsuikerspiegel te verlagen.

10. Galblaas:

Rabarber bevat een ingrediënt genaamd cholagogue, die helpt bij het bevorderen van een goede spijsvertering.

1 Immuniteit:

Rabarber is een goede bron van vitamine C. Deze vitamine speelt een vitale rol in het versterken van het immuunsysteem van het lichaam.

1 Lever Gezondheid:

Rabarber wortel is nuttig voor de groei van de lever en het drinken van het sap kan helpen bij het verminderen van hepatitis B.

1 verbetert de visie:

De rabarber sap bevat een goede hoeveelheid vitamine A, die helpt om zicht te verbeteren.

Deze lijst is niet uitputtend. Er zijn veel meer voordelen te behalen door het drinken van sap hubarb. Maak deze groente voedzame deel van uw dagelijkse routine en leven een gezond leven in de vorm!

Vond je dit artikel nuttig? Niet deel je mening met ons in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha