13 Verbazingwekkende Gezondheid voordelen en toepassingen van crowberriesCC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Thomas Quine

Ooit gehoord van deze bes voordat? Natuurlijk zijn ze niet gemakkelijk beschikbaar in India. Maar probeer als je een hele nieuwe smaak, ervaring en voordelen kunnen vinden.

Planten Crowberry zijn gruwelijk, die paarsachtige bloemen, lichtgroene bladeren, en klein fruit glanzend zwarte sappige. Ze smaken een beetje bitter en zuur. Deze bessen worden geteeld alleen in koudere klimaten. Crowberry wilde geur delicaat en aromatisch. Maar deze vrucht is zeer gunstig voor de gezondheid. Niet alleen de vrucht, maar elk deel van deze planten is zeer belangrijk. Laten we snel de bekendste voordelen van crowberries.


Gezondheidsvoordelen van crowberries:

Nierproblemen:

Crowberries zijn gebruikt om nier te behandelen, sinds oude tijden. Verbruiken deze dagelijkse tot een maand om nierstenen te verwijderen.

Menstruele bloeden:

Blad Crowberry geeft ook verlichting van overmatig bloeden. Fruit Crowberry wordt ook gebruikt om de menstruatiecyclus te reguleren en wordt beschouwd als een baarmoeder tonic.

Dysenterie:

Kook enkele crowberry bladeren, stengels of vruchten in het water. Deze oplossing wanneer verbruikt kan dysenterie genezen. Deze werkwijze kan ook worden gebruikt voor de behandeling van diarree.

Acne:

Crowberry als elke andere bes bevat vitamine C, die helpt bij acne, vlekken en rimpels te genezen. U kunt deze direct toe te passen of gebruik het als een gezichtsmasker met kikkererwtenmeel. Dit helpt om een ​​natuurlijke glans en blozen in het gezicht te geven.

Bron: Shutterstock

Anti-Aging:

Vanwege de antioxidanten in bosbessen, kan je lichaam te ontdoen van alle vrije radicalen die leiden tot het verouderingsproces. Dit helpt uw ​​huid er jong uitzien.

Maagproblemen:

Deze bessen zijn nuttig op vele manieren bij maagproblemen. Kook of weken in water om te consumeren. Verbruiken 2-3 veenbessen doorweekt met een eetlepel honing. Gebruik deze continu voor een maand elke ochtend om constipatie te herbeleven.

Oogdouche:

Crowberry wortels gekookt in water kan worden gebruikt om de ogen te wassen. Dit helpt om conjunctivitis, en vele andere oogproblemen herbeleven.

Koorts:

Deze bessen zijn samentrekkend. Hun bladeren worden gebruikt om verkoudheid en koorts te behandelen.

Epilepsie:

Crowberries worden in Rusland en andere delen van de wereld, verlamming, epilepsie en andere zenuwstoornissen genezen.

Gewichtsverlies:

Crowberries bevatten antioxidanten, die helpen bij het spoelen van het systeem. Dit helpt om de stofwisseling en de spijsvertering te verbeteren en zo helpt u snel gewicht te verliezen. Deze omvatten ook een goede hoeveelheid voedingsvezels, die nuttig zijn voor het verminderen van lichaamsgewicht.

1 Kwaliteit Dye:

Kook gepureerde Crowberry in water. Laten sudderen om zijn voedsel kleuren maken. Dit kan op verschillende manieren gebruikt in de recepten. Het is niet alleen bruikbaar in kleurstof, maar kan ook worden gebruikt in textiel- kleurstoffen.

1 Beauty producten:

Crowberries worden gebruikt voor de bereiding van natuurlijke schoonheid producten.

1 controle van de bloedsuiker:

Sap crowberries als verbruikt dagelijks helpt bij de controle van het niveau van suiker in het bloed.

Crowberry voedingswaarde:

Deze bessen bevatten veel vezels, antioxidanten, mangaan, koper en vitamine C & K. Ze hebben ook zeer hoog watergehalte.

Crowberry USDA voeding grafiek:

Enkele belangrijke tips:

Wassen crowberries altijd zorgvuldig en voorzichtig.
Bij het kopen van crowberries stevige, zwarte, uniforme grootte en mollig moeten zijn.
Gebruik verse crowberries om de beste resultaten te verkrijgen.
U kunt de bessen in de koelkast te bewaren gedurende 10-15 dagen
Crowberry De bladeren moeten worden opgeslagen in luchtdichte containers

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha