13 Tips voor het begrijpen van de Best Body Lotion en room voor uUw huid breakout heel vaak te wijten aan een vette huid? Of uw huid scheuren als gevolg van frequente uitbarstingen meer dan droogheid? Gebruik lotion voor het lichaam naar rechts of de juiste crème hydraterende gezichtsbehandeling? Als u geconfronteerd met een of meer van deze problemen, dan is het tijd om eens na te denken!

Met behulp van een body lotion en crème op de huid is waarschijnlijk een van de beste manieren om gezond te houden. Vooral omdat ze helpen om te hydrateren, voeden, hydrateren en revitaliseren van de huid. Maar een man wel of niet voldoen aan de andere huidtypes. Dus pak je de body lotion recht en het kiezen van een crème lichaam is nodig, vooral in termen van de huid textuur, toon en type.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Rekening houdend met deze punten, terwijl de keuze van een body lotion of crème voor u

Begrijp uw huidtype, of het is een normale huid, vette of droge type. Er is een eenvoudige manier om te zeggen. Gebruik een tissue op de huid van ongeveer 3 of 4 uur na het douchen. Als u olie op het, dan heb je een vette huid, maar als je droog ziet er saai en een beetje 'gekraakt, dan heb je een droge huid. Als u niet zeker bent, zorg ervoor dat u de hulp van specialisten of dermatologen zoeken.

Vermijd het kopen moisturizers en crèmes die kleurstoffen bevatten, omdat zij schadelijke chemicaliën die mogelijk de huid beschadigen. Dus de ingrediënten in deze crèmes kunnen ook allergieën en slechte reacties bij sommige mensen. Het is beter om een ​​patch test te doen voor gebruik.

Herbal producten altijd een goede optie, omdat het geen bijwerkingen. Ze doen meer tijd nemen om de resultaten te laten zien, maar de resultaten zijn zeker gegarandeerd!

Als je een probleem van striae of cellulite hebben, dan is voor een product dat cacao of shea boter als het belangrijkste ingrediënt is.

Als uw huid is de zon verbrand, kiezen voor producten die Aloë Vera bevatten.

Body lotions en body crèmes zijn niet hetzelfde. Terwijl lichaam crèmes zijn rijker in hun ingrediënten om uw huid gehydrateerd te houden, lotions gaan goed met een droge huid vooral tijdens winters.

Geur, zoals roos, zou sandelhout etc. helpen hydrateren de huid terwijl het aanbieden van aangename geur.

Nachtcrèmes hydrateren de huid en maakt het zacht, terwijl u slaapt.

Zorg ervoor dat alle ingrediënten te lezen alvorens te kopen.

Alvorens te investeren in een nieuw product, ga dan voor een promotiepakket of klein zijn om te zien of het je huid past.

1 niet ten prooi vallen aan reclame en getuigenis.

1 Vermijd producten die zijn van lage kwaliteit en van onbekende merken als ze meer kans om parabenen en andere schadelijke chemische stoffen die mogelijk de huid kunnen beschadigen hebben.

1 In termen van de aankoop van zonnebrandcrème, zorg ervoor dat de SPF wordt aanbevolen als voor uw huid toon en type.

De markt is vol van opties en het is aan jou om het juiste product te kiezen, na een door overleg met de dermatoloog.

De juiste zorg en begeleiding zal u helpen een betere gezondheid van de huid te bereiken.

So Good Luck !!! Met de schoonheid van winkelen ... !!!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha