13 Tips voor Fitness Gym GoersAls je een fitness-freak en liefde om regelmatig te bezoeken de sportschool voor een fit en gespierd lichaam, dan zijn deze tips zijn voor u. Om uw fitness-programma geven in een hogere versnelling!

Gym Fitness Tips


is het belangrijk dat je volgen enkele tips voor het trainen in de sportschool. Gewoon proberen om deze tips in actie elke week te zetten en zie zelf het verschil.

 1. Elke keer als je stap in de sportschool net aan je te denken en jezelf. Denk niet over andere dingen onbelangrijk. Het handhaven van dit is de eerste van de belangrijkste tips voor het oefenen in de sportschool om te slagen.
 2. Vergeet niet, moet de snelheid van uw work-out gemiddelde, noch te langzaam en niet te hoog zijn.
 3. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat wanneer u een training in de sportschool, krijg je spieren falen, wat betekent dat wanneer je de laatste set van uw bedrijf te runnen zorg ervoor dat het de laatste, die in staat zijn om te doen geweest. In eenvoudige woorden, bereik je grenzen en de status van als je totaal uitgeput.
 4. Denk niet aan de gewichten om mee te werken te verhogen; zo niet, probeer dan om de hoeveelheid herhalingen en sets van uw bedrijf te verhogen.
 5. Wees consistent in uw fitness-regime. Bijvoorbeeld, als u uw werk begon sessie met 20 minuten op de loopband, dan proberen om consequent te volgen.
 6. Deskundigen wijzen erop dat je een vriend of een familielid of een vriend in de sportschool wil je dezelfde fitness levensstijl te stellen, zul je, omdat ze elkaar stimuleren en oefening helpt bij elkaar om het regime te versterken en biedt het vinden motivatie
 7. Opwarmen gedurende 10 minuten voor aanvang van de work-out. Gebruik stretch of klimmen in plaats van het gebruik van fitnessapparatuur voor de warming-up.
 8. Tijd voor sessies uit te werken zijn erg belangrijk. E 'nodig in de sportschool om te werken gedurende de tijd waarin het heeft meer energie. Als u een gewoonte van wakker en werken in de vroege ochtend, dus plan uw fitness activiteiten vroeg in de ochtend en als fleuren de dag vordert, probeer dan de programmering in de avond.
 9. Het is belangrijk dat u niet beschikt over een maag vol meel voor het invoeren van de sportschool. A-wacht minstens 3 uur na de maaltijd en dan in te grijpen in de sportschool voor uw work-out.
 10. Na fitness-regime, is het raadzaam om vers vruchtensap drinken.
 11. Quotes van professionals - 'Fitness is een state of mind', dus probeer en onderhouden van een staat van geestelijke gezondheid vooral tijdens de activiteiten van de sportschool is goed.
 12. Voorkomen dat een heilige van fitness om snel resultaten te krijgen, in plaats daarvan uit te werken regelmatig en met passie om de resultaten met geduld te krijgen.
 13. Tot slot is het belangrijk om geduld te hebben ... fitness te bereiken kan een beetje 'tijd in beslag nemen, maar geef niet op, zoals hard werken, consistentie en motivatie zou zeker leiden tot een fit lichaam.

Waaronder fitness-regime in uw dagelijkse schema is de beste manier om fit te blijven. Als u de activiteiten van de sportschool te plannen tijdens de avond tijd, het is ook gezegd dat het een geweldige manier om de stress en frustratie van de hele dag te breken.

Ik hoop dat deze tips nuttig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha