13 Tips gemakkelijk te wenkbrauwen vorm te gevenOntharing is een belangrijk proces als het gaat om zichzelf te regeren. Overmatige ongewenste haargroei, vooral op het gezicht, is altijd een probleem met vrouwen geweest. Wenkbrauwen, bovenlip, zij sloten, etc., zijn enkele van de gebieden die onder controle hele tijd. Aangezien de meeste vrouwen houden om hun ogen te spelen, wenkbrauwen krijgen natuurlijk hun eerlijk deel van de aandacht. Het is geen wonder dat er zoveel hype rond de wenkbrauwen. Maar maak je geen zorgen, hier is een artikel met de beste tips wenkbrauwen voor vrouwen, omdat je weet, kan wenkbrauwen maken of breken een kijkje!

Want hier is de basis vorm van de wenkbrauw tips voor u naar de kassa:

Houd in gedachten dat meer dan een pincet/threading is een van de grootste problemen als het gaat om wenkbrauwen. Het is belangrijk te weten wat bij u past het beste. Dikte van het haar en de tijd tussen sessies ontharing varieert van persoon tot persoon. Maar deze eenvoudige tips helpen u de perfecte vorm wenkbrauw te krijgen:


Weet wat je wilt:

Alle vormen wenkbrauw past niet alle gezichtsvormen. Praat met je kapper en zien wat het meest geschikt is.

Probeer het op:

Als u streeft naar een dikkere wenkbrauwen, en dat vereist meer en meer uit, gebruik dan wenkbrauw potloden en een idee krijgen van hoe het zou kunnen lijken.

Kies de methode van:

Waxen, epileren en draadsnijden worden gebruikt voor de wenkbrauwen. Wax geeft een schone effect, maar er is altijd de angst dan plukken. Pincet lange tijd, maar het geeft je de meeste controle over je wenkbrauwen. Threading het algemeen de voorkeur als het geeft precisie. Praat met je kapper en kies de methode.

Oppoetsen:

Dit is een van de beste tips om goede wenkbrauwen te krijgen. Borstelen helpt hen op te strengen van langer haar merken. Door te snijden hen, kunt u beginnen met het bepalen van de dikte, vorm en nog veel meer.

Verwijder overtollig haar:

Meestal, het haar in de ruimte tussen de wenkbrauwen, het haar dat groeit bij de tempel gebied bijdraagt ​​aan de wenkbrauwen kijken ongelijk. Controleer of dit het probleem met de wenkbrauwen door het verwijderen van overtollig haar.

Boog grenzen:

Te veel of te weinig kromming die weg beweegt van je normale, natuurlijke vorm zal je kijkt plastic. Dus, altijd binnen de grenzen boog blijven.

Dubbel check open ruimtes:

Het is belangrijk om zorgvuldig te controleren het onderste deel van het voorhoofd. Dit is waar het er toe doet verzakken.

Reflectie:

Om erachter te komen of je wenkbrauwen symmetrisch of niet, kijk dan op de boog. Zij moeten op dezelfde lijn.

Gebruik Spiegels regelmatig goed verlichte kamers:

Met behulp van vergrootglazen geeft de illusie van meer haar en leidt tot meer dan het plukken. Stok met regelmatige spiegels en onderzoeken zijn wenkbrauwen in een goed licht.

Douche voor Threading Sessions:

Neem een ​​douche of je gezicht wassen met warm water voor het vormgeven van wenkbrauwen. De warmte zal de haarfollikels te verlichten en de huid zal ontspannen, waardoor lichte pijn tijdens het proces.

1 Numbing Gel:

Als uw huid gevoelig is, en de pijn drempel is laag, gelden verdovende gel vóór de zitting van de wenkbrauwen. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in drogisterijen. Vermijd wenkbrauwen tijdens en rond uw periodes onze huid de neiging gevoeliger op dit punt te zijn.

1 Probeer Wenkbrauwen:

Niet uit de weg met behulp van cosmetica als je wenkbrauwen zijn schaars of over-geplukt. Er is een verscheidenheid van wenkbrauwpotloden beschikbaar in de markt, en je kunt leren om hun eigen wenkbrauwen op zoek make-up tutorials online.

1 Afwerking met poeder:

Eindigt met stof als u besluit om een ​​wenkbrauwpotlood gebruiken. Het poeder zal absorberen overmatige oliën, en zal ook helpen om uw wenkbrauwen te kijken natuurlijk en fris.

Dit zijn onze tips over wenkbrauw wenkbrauw glanzend en goed onderhouden. Wat zijn de jouwe? Schiet je opmerkingen en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha