13 subtiele tekenen dat hij graag meer dan alleen je lichaam13 subtiele tekenen dat hij graag meer dan alleen je lichaam

'Hard soms om te zien onder het oppervlak en zorg ervoor dat uw boo is echt verliefd op je en niet alleen genieten van je lichaam. Hoewel het waar is dat mannen niet zo verbaal expressief als vrouwen, het is ook waar dat er tekenen die wijzen die kunnen laten zien wie echt in u, en niet alleen je lichaam. Hier zijn de belangrijkste:

1. Het houdt in contact

Hij kan erg druk, maar hij vindt altijd de tijd om u te bellen, ook al is het geen afspraak te maken. Dit is een teken dat hij is meer geïnteresseerd in niet alleen het fysieke deel van je relatie, het laat zien dat hij wil weten hoe je doet als je niet bij elkaar en je voelt je dag. Dit is de remedie.


2. Zorgen

Een van de subtiele tekenen dat hij houdt van je meer dan alleen je lichaam is als je zorgen en om je geeft. Een man die houdt van je zorgen over je als je ziek bent en geven u zijn jas als je het koud hebt, ook al is het midden van de winter en het geven van zijn jasje dat hij zal bevriezen en ziek. Soms krijgen ze te bezorgd, wat irritant kan zijn, maar dat is hoe mannen zijn.

3. Hij vraagt ​​om uw mening

Onafhankelijk van het gebied - kleren, een verjaardagscadeau voor een familielid of vriend, wat dan ook - het feit dat uw boo wil uw mening over deze kwestie te horen is een duidelijke aanwijzing dat hij echt in je, en wat Hij respecteert je denkt, en je hebt een grote plaats in zijn leven.

4. Hij begrijpt uw ​​behoeften

Dit is onderdeel van het hele ding dan het is een verrassend groot deel van de ware liefde. Als een man is verliefd op je, doet hij het niet erg je eigenaardigheden, zal hij wennen aan hen zonder al te veel poespas. Daarnaast zal hij veel meer aandacht besteden aan u en wat je wilt, dat zijn vrienden en wat ze willen.

5. En klaar om compromissen

Volgende subtiele tekenen dat je meer dan graag alleen je lichaam is als hij klaar is om compromissen te sluiten. We zijn allemaal in wezen egoïstisch, maar als we vallen in de liefde, mannen en vrouwen, word je veel meer bereid om compromissen te sluiten dan anders. Dus als je vriendje is het ermee eens om naar een romcom in plaats van een thriller die is te willen zien voor een lange periode van tijd, bijvoorbeeld, dan weet je dat het is zeer ernstig over jou.

6. Ik zal raken

Mannen die alleen in de, goed, schoot, niet in de gewoonte van het aanraken van de vrouw buiten de slaapkamer. Als hij houdt je hand, omarmt u en neemt elke kleine kans om een ​​deel van je aanraakt, betekent dit dat het is zeker niet alleen in de slaapkamer voor de lol.

7. heeft altijd tijd voor u

Een van de subtiele tekenen dat hij houdt van je meer dan alleen je lichaam is als hij tijd heeft voor u. Het gaat allemaal om de prioriteiten. De meer belangrijke iets of iemand is voor u - of uw man - hoe meer kans je hebt om de tijd voor vinden, toch? Dus als je de tijd om je te zien aan het eind van een drukke dag, zelfs voor een tijdje ', dan is er zeker van dat je niet zomaar een flirt.

8. 'een gentleman

Zelfs de hardste, zwaarste man die er zouden op magische wijze transformeren in een ridder wanneer het echt een vrouw. Het houden van een deur voor je, beschermd tegen regen of sneeuw, waardoor het vrijwel zeker dat er niets slecht ooit met je gebeurt terwijl je met hem onderscheidt man in de liefde met de uil.

9. Hij wil dat je zijn familie te ontmoeten

Een jongen wordt alleen gezien als een instrument van de slaapkamer kan zelfs nooit denken dat neemt u mee naar zijn familie te ontmoeten. Een man die is ernstig, maar ik kijk er naar uit. Tenzij, natuurlijk, hij is geen onbekende voor zijn ouders en broers. Hij wil alleen de belangrijke mensen in zijn leven krijgen om elkaar te leren kennen.

10. U bent in zijn toekomst

Een van de subtiele tekenen dat hij houdt van je meer dan alleen je lichaam is als je ziet in haar toekomst. Als een kerel is serieus over jou, dat maakt u deel uit van al zijn plannen voor de toekomst, en dat betekent niet alleen de komende zomervakantie. Je bent ook in zijn plannen op lange termijn en is niet bang om u te vertellen, of op zijn minst suggereren. Wil je echt verder bewijs dat in je nodig hebt?

11. Hij verdedigt

Dit betekent dat zelfs als je het mis hebt, nooit dat hij had gezegd in het bijzijn van andere mensen, zou hij zijn positie te verdedigen. Dan, in prive, je kunt je kritiek, maar hij zal voorzichtig over zijn, niet maken een big deal van te maken. Als je gelijk hebt, zal hij de meest loyale verdediger zijn.

12. Hij zei: "Wij"

Als "wij" vervangen door "I", weet je dat je een keeper. Voeg aan dat haar leerlingen verwijde elke keer als hij je ziet - Oké, dan moet je om dicht bij hem om dit, verleende opmerken - en een van de borden boven, en u kunt officieel deel bedrijf met de status van "single".

13. Hij zegt: "I love you"

Hoewel het waar is dat er mannen zijn die zou zeggen dat dit om u naar bed, ze zijn niet de meerderheid, in any way. In feite zijn veel mensen vinden het uiterst moeilijk om hun gevoelens te verwoorden, en dan alle tekenen we nodig hebben om te kunnen lezen. Maar zodra je de moed om zijn liefde te verklaren voor u, kunt u al uw twijfels naar bed.

Wat zijn andere subtiele tekenen dat je meer dan alleen je lichaam willen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha