13 Skin Care Tips voor jongens !!!CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door palliatieve

Skin problemen beginnen vooral tijdens de adolescentie te wijten aan het ontbreken van de juiste kennis

  • huidtype
  • huidverzorging routine
  • Hormonale veranderingen begeleid door verstopte poriën te wijten aan vuil stof, vervuiling en transpiratie als gevolg van lange uren van buiten spelen of uitje met vrienden of gaan naar school en universiteiten en instellingen,
  • Het ontbreken van passende hoeveelheid gezichtsreiniging en gezichtsverzorging routine.

Adolescenten moeten worden begeleid door een volwassene met betrekking tot de voordelen van huidverzorging en hoe dit goed te doen in deze fase zelf. Dus hier zijn een paar nuttige tips voor huidverzorging.


13 Skin Care Tips voor Meisjes:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Mervi Eskelinen

De tieners gemakkelijk verleiden door ongelooflijke glamoureuze beroemdheden pronken blitse nieuwe productlanceringen op televisie maar voorzichtig over welke moet producten passen hun huidtype en huidconditie. Elders moet hen te begeleiden met betrekking tot deze. Het kiezen van een verkeerd product is verslechtering van de situatie of probleem huid. Ze kunnen zelfs eindigen met een cutane bijwerking.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Stan Dalone

De tieners hebben de gewoonte om te grijpen en knabbelen weg op dingen zoals chips en broodjes en drankjes en koolzuurhoudende dranken, pizza's, hamburgers en frietjes. Denk dat dit gezond is, want het is al de junk food en alles wat goed voor hen is gezond voor hen. Maar het goede huidverzorging heeft een goede gezonde en evenwichtige voeding in combinatie met de juiste tijd om te eten, en in de juiste hoeveelheden is essentieel. Het dieet moet ook veel groene bladgroenten, eiwitten, eieren, melk, vis en zuivelproducten, samen met verse sappen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Nathan O'Nions

Voordat u begint met manieren om te zorgen voor uw huid te vinden, moet u weten uw huidtype, dat wil zeggen, of het nu een vette, droge, normale of gemengde huid. Zodra u weet dat uw huidtype, gebruiken producten dienovereenkomstig. Probeer ook in één keer om te voorkomen dat te veel producten. Mix kan huidreacties veroorzaken, vooral in die tedere jaren van groei, waarbij de mogelijkheid van veranderingen in de body.This is een van de meest fundamentele tips voor huidverzorging gezichtsbehandeling voor meisjes ooit.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door sunshinecity

Was altijd uw gezicht met een zacht reinigingsmiddel elke ochtend en avond. Vermijd het gebruik van agressieve scrubs dat alleen de huid beschadigen en verergeren eventuele acne problemen die u zou kunnen hebben. Als je een droge huid hebt, zorg ervoor dat het wasmiddel dat u gebruikt heeft matige hoeveelheden hydraterende, terwijl mensen uit vette huid kunt kijken voor olievrije wasmiddelen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

De zon kan zeer schadelijk zijn en kan vroegtijdige veroudering veroorzaken, daarom altijd maken er een punt om het huis te verlaten na het dragen van zonnebrandcrème. Nieuwe aanvraag indienen als u van plan bent om buiten te blijven voor een lange tijd. Zorg ervoor dat je zonnecrème gebruiken als goed merk en hoge kwaliteit. Neem contact op met uw dermatoloog voor de juiste SPF vereist door uw huid. Het is belangrijk om te passen zonnebrandcrème tenminste 15-20 minuten voor uit te gaan in de zon. Zonnescherm helpen de huid van schadelijke UVA- en UVB-stralen, waarvan bekend is dat rimpels, fijne lijntjes en vlekken veroorzaken beschermen. Dit is een must voor de tips voor huidverzorging tieners.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

De huid moet tweemaal per dag schoongemaakt, en alleen van de reiniging is niet voldoende in deze dagen, zodat het proces van reiniging, toning en vochtinbrengende moeten worden zo spoedig mogelijk kennis met hen. Want als de poriën verstopt zijn puistje breakouts kan gebeuren. Anders, als dat puistje breakout is te wijten aan hormonale veranderingen dan is dat echter anders. Afschilfering is niet echt nodig op deze leeftijd, maar nog steeds een milde exfoliatie kan worden gedaan zodra een week.One zacht voor de huid moet zijn, in dit stadium, elke keer als je het wassen van de huid, het omgaan met delicate handen, niet de huid met een handdoek of een grove doek krachtig niet wrijven.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Als je een aanval van acne ervaren op de huid ze niet voor kiezen om zich te ontdoen van hen te krijgen. Alleen doorbreken verergert het probleem en leidt tot littekenvorming. En nog beter niet aan te raken met je vingers als je draagt ​​de bacterie, die de huid verder kan beschadigen.

Hoewel de keuze van cosmetica, altijd voor zorgen dat ze zonder olie of het kan leiden tot het blokkeren van de poriën, wat resulteert in acne. De markt biedt een scala van producten aan elk van uw persoonlijke huidverzorging behoeften te voldoen. Dus contact op met uw dermatoloog voor welke producten je huid kan voldoen, vooral omdat je huid gevoelig is.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Luca Lehrfeld

Hydrateren de huid elke dag is erg belangrijk. Een vochtinbrengende crème helpt het watergehalte van de bovenste laag van de huid te verhogen. Het helpt om de huid te hydrateren. Controleer altijd het niveau van de moisturizer is noodzakelijk voor uw huid

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Daniela Vladimirova

Ga nooit naar bed zonder het wassen van je make-up. Vertrek zal niet toestaan ​​dat de huid ademen. Wanneer de truc niet wordt verwijderd, kan het ook verstoppen de poriën van het gezicht, waardoor ze vies. Dit zal waarschijnlijk reageren met de huid huiduitslag, acne, donkere vlekken en andere reacties veroorzaken truc.

1 maken er een punt om veel water te drinken elke dag ook. Het drinken van het juiste niveau van het water zal helpen om uw lichaam en huid gehydrateerd. Het zal ook het lichaam te reinigen van binnen en buiten, kkeeping vrij van acne, puistjes en andere huidproblemen. Het zal ook helpen uw huid gloeien, glanzen en meer zacht en soepel.

1 Vergeet niet om een ​​CTM (reiniging, toning en hydraterende) regime van huidverzorging volgen. Dit zal u helpen uw huid mooi en kreukvrij voor de komende jaren.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Pedro Ribeiro Simões

1 Een persoon van deze leeftijd moet genoeg vrije tijd, vrije hand oefeningen te investeren en te vroeg wakker in de ochtend en gaan vroeg naar bed, zoals het spreekwoord zegt dat vroeg naar bed en vroeg stijgen maakt een mens gezond en verstandig. Zodat jongeren, tieners en adolescenten dit spreekwoord moeten volgen. Er is altijd de stress van studies en ongetwijfeld laten zien op zijn gezicht. Hoe je hersenen nodig heeft om te rusten dat doet de huid en de ogen. Tieners moeten ook lange uren achter de computer of tv te vermijden, omdat het kan losrukken de goede kracht visie van hun ogen. Meer huid is ontspannen en meer ogen zijn versoepeld lagere vroegtijdige veroudering en minder donkere kringen op een vroege leeftijd.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha