13 geweldige voordelen van Agrimony voor huid, haar en GezondheidAgrimony een gemeenschappelijk kruid, die behoort tot de rozenfamilie. Er zijn ongeveer 15 soorten planten die in verschillende delen van de wereld. De plant heeft regelmatig water en milde zonlicht om te groeien en te bloeien. Heeft gele bloemen en bladeren groter op de bodem en afnemen in grootte voor het einde van de steel.

Na verloop van tijd, hebben verschillende voordelen van de plant ontdekt en deze zijn aangepast om te profiteren mensen in meer dan één manier. Hier zijn een aantal voordelen van de plant agrimonie, die hebben aangetoond over de hele wereld en ook beschouwd als matig veilig, wanneer gebruikt onder begeleiding.


Voordelen Skin agrimonie:

Cure Blessures:

Fragmenten uit agrimonie kan plaatselijk worden toegepast op kleine wonden, schaafwonden en wonden. De natuurlijke anti-inflammatoire agrimonie maakt hier handig.

Beauty Voordelen:

E 'gebruikt in diverse anti aging formules als een kruidenextract om rimpels, fijne lijntjes, donkere vlekken en andere tekenen van veroudering te voorkomen. Het is ook gebruikt om vlekken onder de ogen, donkere kringen en andere problemen met betrekking tot het oog, zoals conjunctivitis verwijderen.

Oplossing voor huidproblemen:

Gebruikt met calendula, fungeert als een uitstekende remedie voor diverse huidproblemen zoals acne en puistjes. Bovendien, vermengd met calendula tinctuur vorm, helpt om het bloed te zuiveren en geven een schone en eerlijke teint.

Voordelen voor Haar agrimonie:

Helpt om haar te laten groeien:

Agrimonie thee is gunstig voor het systeem te reinigen en het bevorderen van een gezonde haargroei. Problemen van haarverlies kan worden geminimaliseerd.

Maakt het haar handelbaar:

De koffie, bij afkoeling kan ook worden toegepast op het haar als spoeling na het wassen te ontwarren, verzachten en conditioneren van het haar.

Houdt haar in goede conditie:

Voor velen is de toepassing van agrimonie thee op het haar liet zien voordelen hoe om te voorkomen dat de haarkleur tegen verbleken en onderhouden van de natuurlijke glans intact, hoewel er geen substantieel bewijs is gevonden.

Gezondheidsvoordelen van agrimonie:

Fungeert als een Cleansing Tonic:

Algemeen gebruikt als een tonicum maagdarmkanaal, die constipatie, losse bewegingen en andere aandoeningen van de maag kan verlichten, is het nuttig UTI (urineweginfectie) behandelen en veroorzaakt frequent urineren bij kinderen. Dus de problemen enuresis, volwassen incontinentie en blaas lekkage worden weggehouden.

Reinigende eigenschappen:

De waarden samentrekkende fabriek maken het een natuurlijk ingrediënt op grote schaal gebruikt in mondwater en gorgelen gemaakt voor keelontstekingen en acute ontstoken tandvlees.

Andere voordelen voor de gezondheid:

Diabetes, kan remming van tumorgroei, hypertensie, tyfus, dysenterie en stafylokok infecties worden behandeld met geneeskrachtige eigenschappen van agrimonie.

Hartproblemen:

Cardiovasculaire problemen (paar) kan worden geholpen agrimony omdat het voordelig vergroten hart en longen.

Voedingswaarde van agrimonie:

1 beschermt organen:

Het zit vol met gezonde voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond en fit te houden. Onderhoudt in het bijzonder dikke darm, lever, nieren en darmen in goede vorm.

1 Oplossing voor ademhalingsproblemen:

Bevat tannines, een milde samentrekkende dat de slijmvliezen tonen. Dus het helpt om de symptomen van bronchitis "astma, hoesten en verlichten. Het is ook een behandeling voor maagzweren.

1 Versterkt het immuunsysteem:

Stimuleert de B-cellen in het lichaam antistoffen - deze versterking van het lichaam, afhouden bloedarmoede en ook versterking van het immuunsysteem. De plant is zeer rijk aan silica, ijzer, flavonoïden en vitamine K en B.

Agrimonie is bruikbaar op verschillende manieren, maar moet worden gebruikt als slechts een leidraad. Dosering Extra installatie in welke vorm moet worden vermeden vanwege het hoge gehalte aan tannine. Zogende en zwangere vrouwen moeten niet consumeren agrimonie in welke vorm dan ook, omdat het de menstruele cyclus beïnvloedt. Het beïnvloedt de niveaus van glucose in het bloed en wordt niet aanbevolen voor een maand vóór en na elk type chirurgische ingreep.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha