13 geweldige voordelen en toepassingen van Star Fruit voor huid, haar en gezondheid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 79


De ster fruit is dat garnering groen zoete aardappel leverancier laat vaak zijn stand. Genaamd 'kamrakh' in het Hindi, en 'carambole' in sommige delen van de wereld, deze tropische vrucht gevormd ster verschijnt in zowel zoete en zure smaken. De vrucht is zoet en zure vruchten van de zomer tot de herfst van de late zomer tot midden in de winter.

Het is een schaars goed, maar een hoge voedingswaarde, en op grote schaal gebruikt in de keuken. Het maakt een grote sap, smoothie of milkshake, of je kan gewoon rauw eten. Beste Wanneer zij geconsumeerd binnen 3-4 dagen, anders dips voedingswaarde. Bewaar de vruchten op een koele donkere plaats en snijd net voor het eten.


Gezondheid Voordelen: Starfruit:

De ster fruit is een letterlijke one-stop medische winkel. E 'gebruikt wereldwijd als een huis remedie voor katers en zonnebrand. Het werkt goed op hoesten, koorts, zweren en keelpijn. Ook effectief de strijd diabetes. De bladeren van ster fruit kan worden gebruikt om maagzweren, ontsteking van de huid en pus gevulde blaasjes behandelen. Verbetert de spijsvertering. Bloemen van de ster fruit zoet zijn goed voor de behandeling van hoest bij kinderen.

Star vrucht bevat een antimicrobieel middel dat de bacillus cereus microbiële, E. coli, salmonella tyfus, enz. Het geneest ook eczeem vecht.

Met slechts 30 calorieën per vrucht plus veel vezels, star fruit, zoals kokum en passievrucht, is de ideale keuze voor mensen op zoek om gewicht te verliezen. Het bevat 5 g koolhydraten per portie, inclusief 5 g voedingsvezel. Dit geeft 3% van de dagelijkse behoefte aan koolhydraten en 10% van de dagelijkse behoefte aan voedingsvezels. Ze zijn ook vol met anti-oxidanten en flavonoïden.

Naast vitamine A, B en C, die helpen om de stofwisseling stabiel en sterk, star fruit ook thiamine, riboflavine, niacine, en in zeer lage concentraties. Het is een goede bron van vitamine B9 (foliumzuur), die helpt om het risico van hartziekte en beroerte, en bevat ook vitamine C en vitamine B

Heeft een lage hoeveelheden van alle essentiële mineralen, maar is bijzonder rijk aan koper (14% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) in een middelgrote vrucht). Vruchten Stella verlaagt de niveaus van cholesterol en voegt bulk en vocht van de ontlasting.

De vrucht is ook gebruikt voor de behandeling van pijnlijke ogen. Als u op zoek bent naar een back-up van de inhoud van magnesium in het dieet, dan eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine B6 met een ster fruit.

Deze vrucht 'magie' wordt gegeven aan moeders die borstvoeding geven, zoals vaak wordt verondersteld om de melkstroom te stimuleren. Een afkooksel van de bladeren en wortels (afzonderlijk of in combinatie voorbereid) kan helpen bij de behandeling van hoofdpijn, ringworm, en waterpokken. Om misselijkheid en indigestie te behandelen, eet de helft een stuk fruit en herhaal de dosis na drie uur.

Maar als je een nier klacht hebben, dan is de ster fruit is niet voor u, want het heeft een zeer hoge concentratie van oxaalzuur. Wetenschappers beschouwen verbinding antinutriënten als het interfereert met de absorptie en metabolisme van bepaalde natuurlijke mineralen zoals calcium, magnesium, etc.

Net als grapefruit, kunnen ster fruit interfereren met medicijnen voor andere ziekten. Als recept, moet u eerst uw arts te raadplegen.

Carambola: Voordelen Hair

Ster fruit laat andere voedingsstoffen die goed zijn voor het haar en het lichaam om meer vrij te bewegen zijn. Het is een grote natuurlijke remedie voor haar verlies, omdat het een goede bron van antioxidanten en vitamine C, die kunnen helpen vertragen het natuurlijke verouderingsproces.

1 van vitamine B-complex, die essentieel is voor de haargroei en helpen bij het houden van je haar sterk en gezond, is in overvloed aanwezig in fruit te beginnen.

Voordelen Huid: Starfruit

1 Het eten van een ster fruit of gebruik direct op acne-gevoelige huid of vette huid als een masker, goed voor de huid in beide richtingen.

1 Het zuivert het bloed, waardoor de huid gloeien.
Ster fruit bevat zink die de neiging tot acne vermindert. En 'volledig aanbevolen voor mensen van alle leeftijden heeft antimicrobiële effecten.

Ster fruit-Voedingswaarde:

 • Energie 128 kJ (31 kcal)
 • Koolhydraten 73 g
 • Voedingsvezels 8 g
 • Eiwit 04 g
 • Vitamine C 34 mg
 • Vitamine E 0,15 mg
 • IJzer 0,08 mg
 • Vet 0,33 g
 • Suikers 98 g
 • 00:12 mg zink
 • Calcium 3 mg
 • 0.017 mg Vitamine B6
 • Colina 6 mg
 • Kalium 133 mg

Dus, als de vrucht winkel pronkt lokale een verse partij van sterfruit, zelfs niet denken, ze gewoon kopen! En verspreid het woord - de vrucht bescheiden begin is een winnaar all the way!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha