13 geweldige voordelen en toepassingen van fig sap voor huid, haar en GezondheidVijg, beter bekend als 'Anjeer' in India, is het een vrucht afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied en Azië. Deze vrucht vormde een belangrijk onderdeel van de voeding van de oude Romeinen en Grieken, en wordt gezegd dat de kracht en snelheid te vergroten dankzij haar rijke voedingswaarde. Het is rijk aan vezels, water en mineralen zoals calcium, kalium en mangaan. Figuur sap drinken is dus een effectieve manier om de voedingsstoffen van deze vrucht verkrijgen.

Rijk aan calcium en kalium, vijg sap is vooral nuttig voor vrouwen als het helpt om de botdichtheid te verhogen en dus in staat om de inname van zuivelproducten te verminderen om de nodige calcium te krijgen. Dus, vijg is een laag vet en minder cholesterol perfecte vervanger voor zuivelproducten. Het verhoogt ook de sterkte en duurzaamheid, en vormen vaak een deel van de voeding van sporters. Dit sap heeft geen bijwerkingen en kan ook worden toegediend aan jonge kinderen. Afb sap is algemeen verkrijgbaar in de supermarkt. Alternatief kan het bereid thuis met behulp van een centrifuge. Na extractie moet het sap worden gespannen met behulp van een filter.


Voordelen vijgensap

Fig Juice Voordelen van de gezondheid:

Sinds vijgen zijn zeer voedzaam, vele voordelen voor de gezondheid in verband met fig sap. Hieronder staan ​​de voordelen voor de gezondheid van het drinken van fig sap.

Grote laxeermiddel & Natural slaap inductor:

De vijgen zijn grote bronnen van vitamine B6 en dus fig sap is een uitstekend laxeermiddel. Drinken fig sap in de avond of voor het slapen gaan kan slapeloosheid genezen. Dit is omdat het tryptofaan, een van de 20 basische aminozuren, een natuurlijke slaap inductor bevat. Als een laxeermiddel, kan ook worden gegeven aan jonge kinderen.

Geneest luchtweginfecties:

Figuur sap is effectief in het klaren bronchiale infecties verzacht de slijmvliezen in de keel en helpt om irritatie te verminderen.

Cure Constipatie:

Fig sap kan ook worden gebruikt bij de behandeling van constipatie. Fig sap gecombineerd met haver melk helpt verlichten de symptomen van constipatie. Om dit te doen, kunt u ongeveer 300 ml van haver melk en 90 ml nemen fig sap met wat zoethout extract. Dit moet onmiddellijk worden geconsumeerd na het wakker worden voor snelle verlichting. Alternatief kan de combinatie van vijgensap en pruimensap ook genomen in de vroege ochtenduren genezen constipatie.

Gevechten blaasstenen:

Stone van de blaas kan worden veroorzaakt door accumulatie van mineralen in de blaas. Fig sap concentraat is een goede bron van mineralen en voedingsstoffen maar ook als laag in cholesterol en natrium. Aldus kan het effectief bestrijden blaasstenen zijn.

Natural Body Builder:

Rijk aan koolhydraten en natuurlijke suikers, fungeert van fig sap als een natuurlijke body builder. Drinken fig sap kan je vitaliteit verhogen, zodat u meer te bewegen en te verbranden extra calorieën. Een gedeelte van vijgensap geeft ongeveer 250 kcal energie en 3 gram eiwit. Het hoge gehalte aan glucose fig sap kan je spieren voeden tijdens een training, terwijl het eiwit is een spier gebouw en body building voedingsstoffen. Dus, kan afb sap een effectieve vervanger kunstmatig geproduceerde energie drankjes opbouw van spieren voor bodybuilders en atleten.

Helpt om calorieën te verbranden:

Dit sap is bevorderlijk voor gewichtsverlies vanwege het hoge vezelgehalte. Drinken afb sap als onderdeel van een gewichtsverlies programma zal bijdragen aan vermindering van onnodige calorieën, maar nog steeds het lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen. In sommige landen wordt de vijgenboom extract gebruikt in plaats van suiker in gebak bedoeld voor diabetici.

Goede vervanging van moedermelk:

Fig sap Vers geperst organische is vergelijkbaar in samenstelling om de moedermelk en kan zelfs het dubbele van de grootte van het kind in zes maanden. Dit is met name gunstig voor HIV/AIDS besmette vrouwen die hun baby geen borstvoeding geven. Fig sap is ook een alternatief voor die kinderen die allergisch zijn voor stoffen zoals wei en soja in zuigelingenvoeding.

Voorkomt maculadegeneratie:

Fig sap kan helpen bij het voorkomen maculadegeneratie die leeftijd geïnduceerde zwakte van visie.

Andere extra voordelen:

Naast bovengenoemde voordelen, vijgensap vermindert het risico op borstkanker, behandeling aambeien en reguleert de bloeddruk.

Fig Juice Voordelen huid:

Net als de rest van het lichaam, de huid moet ook een voldoende inname van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en antioxidanten om de gezondheid te behouden. Sappen spelen een belangrijke rol in het verstrekken van u met gloeiende huid en huidproblemen voorkomen en fig sap is geen uitzondering.

Geneest zweren, wratten, acne en puistjes:

Dit sap heeft goede genezende eigenschappen en kan wonden en huid wratten genezen. Toepassing van het sap van verse vijgen puree op het gezicht gedurende 10 tot 15 minuten is bruikbaar bij de behandeling van acne en puistjes.

1 Voorkomt tekenen van veroudering:

Figuren Vitamine C. Deze vitamine fungeert als een antioxidant bestrijden vrije radicalen die het vel beschadigd, waardoor verouderingsverschijnselen voorkomen bevatten. Fig sap kan worden genomen om dit voordeel te krijgen.

Fig Voordelen Juice Haar:

Drink vruchten die rijk aan bepaalde vitamines zoals vitamine C en E en mineralen kunnen haargroei en haaruitval slag promoten. De voedingswaarde fig sap is gunstig voor de gezondheid van haar.

1 draagt ​​bij haargroei:

Magnesium is een mineraal dat bijdraagt ​​aan haargroei en vijgensap kunnen worden om de inname van dit mineraal verhogen.

1 Helpt Collageen Formatie:

Fig sap bevat calcium dat bijdraagt ​​aan de vorming van collageen, de haren en huid.

Ik hoop dat dit artikel heeft omgezet in een minnaar! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha