13 effectieve home remedies om zich te ontdoen van vervelende luizenFoto: Shutterstock

Luizenplaag kan een van de meest vervelende dingen om te gaan met, niet alleen voor de persoon wiens hoofd is besmet, maar ook voor de mensen om. En 'subtiel besmettelijk en kan veel ongemak veroorzaken, niet tot ernstige jeuk en een branderig noemen.

Het woord luizen brengt me down memory lane. Een goede twee decennia geleden, mijn moeder zou u waarschuwen om uit de buurt van kinderen die luizen hadden te blijven; waren 'vies', volgens haar. Nou een besmetting van hoofdluis heeft iemand niet dat is vies! Als u kinderen hebt, zijn ze verplicht om terug te gaan naar school met een aantal luizen in hun hoofd die onmiddellijke aandacht nodig heeft!


Best Home remedies voor Hoofdluis:

Hieronder staan ​​de meest effectieve en veilige home remedies voor hoofdluis in het haar. Zij helpen u zich te ontdoen van luizen en neten te krijgen volledig.

Mayonaise Mask:

Dat klopt - mayonaise! Wrijf royaal op de hoofdhuid aangetast, dek af met een deksel en laat een nacht. Dit zal de luizen stik en u kunt shampoo de volgende ochtend om zich te ontdoen van de lichamen. Vergeet niet om de neten die mogen blijven verwijderen, met de hand.

Vaseline Mask:

Vergelijkbaar met het masker mayo, wrijf een royale hoeveelheid vaseline in de hoofdhuid aangetast en houden overdekt tot de volgende ochtend. Gebruik baby-olie om de gelatine te verwijderen met luizen. Was je haar met een goede shampoo om de gelatine volledig te verwijderen. Ga door met deze behandeling voor het aantal nachten, zoals vereist.

Neem olie:

De toevoeging van neemolie uw gewone shampoo is ook bekend om luizen te doden. Dus ofwel de olie mengen met uw gewone shampoo of gebruik een shampoo die neem olie heeft als het belangrijkste ingrediënt om zich te ontdoen van deze irritante ongedierte.

ACV:

Appelazijn, wanneer gewreven krachtig geteisterd hoofdhuid, voor en na de douche, wordt gezegd dat het een effectieve huis remedie voor hoofdluis zijn. Hold on voor een paar minuten na te wrijven en handdoek droog het haar om luizen uit te halen.

Stijltang:

Probeer om een ​​stijltang te gebruiken. Dit is ook een van de beste hoofdluis huismiddeltjes. De warmte van de platen zal verlammen of te doden luizen en ze zullen vallen gewoon haar. Dit is ook effectief bij het verwijderen van neten luizen.

Oliën vermengd:

Hier is een recept dat u zal helpen zich te ontdoen van luizen krijgen.

  • ¼ kopje mosterdolie
  • 1/8 cup neem tel
  • 5 druppels tea tree olie
  • 5 druppels eucalyptusolie
  • 5 druppels rozemarijn olie
  • 5 druppels lavendelolie

Was eerst uw hoofdhuid met appelazijn. Breng daarna de bovenstaande mengsel aan, laat een nacht en shampoo de volgende day.Repeat gedurende 5 dagen om volledig te verwijderen luizen.

Knoflook en citroen:

Maak een pasta van knoflook en citroensap. Breng dit op de hoofdhuid besmet; laat gedurende een half uur en shampoo om zich te ontdoen van luizen en de geur van knoflook te krijgen.

Genieten:

Verrast? Nou, het lijkt erop dat de mondspoeling altijd trouw, bij verhitting iets rijkelijk bestrooid op het haar kan helpen doden luizen. Bedek uw hoofd met een douche-cap en laat een nacht. Shampoo je haar de volgende ochtend weg te spoelen van de luizen.

Water en witte azijn:

Vraagt ​​u zich af wat te doen met die fles witte azijn, dat werd gekocht op een bevlieging? Gebruik het met water in een verhouding 1: 1 op een luis besmet hoofdhuid, spoel, en spoel om zich te ontdoen van luizen eens en voor altijd.

Oil Treatment:

Combineer een half kopje olie met 20 druppels etherische olie. Breng dit mengsel van olie op de hoofdhuid besmet en laat een nacht. Shampoo je haar de volgende ochtend naar het hoofd van de lelijke wezens los.

1 Wet Kammen:

Nat kammen is de meest effectieve en makkelijk te hoofdluis te behandelen. Vacht je haar goed met amandelolie of olijfolie. Vervolgens scheiden het haar in secties. Als u doorgaat, houden de luizenkam spoelen onder stromend water regelmatig.

1 Tea Tree Oil Treatment:

Omdat het een natuurlijke luizen afstotende, tea tree olie is een goede manier om infecties te voorkomen dat haar luizen. Wanneer er een uitbraak van hoofdluis in de school van uw kind, gebruik dan een tea tree olie shampoo en conditioner als preventieve zorg.

1 met behulp van elektrische Lice Combs:

Deze batterij elektrische kam maakt gebruik van een elektrische schok te luizen meteen zodra ze in contact komen doden. Kam je haar met elektrische luizenkam om alle sporen van luizen uit het haar veilig te verwijderen.

Dit zijn enkele zeer effectieve home remedies voor hoofdluis in het haar om je haar en hoofdhuid luizen vrij te maken. Dus de volgende keer, wanneer je deze bugs plek op het hoofd van de baby, probeer dan een van deze top 13 tips voor de behandeling van luizen en klop ze helemaal uit.

Andere behandelingen effectief voor de behandeling van luizen:

Het is belangrijk voor de behandeling van een luizenplaag wordt gedetecteerd alleen om de verspreiding van de ene persoon naar de andere te voorkomen. Als u of iemand die je kent lijdt aan een hoofd vol luizen, kunt u ook proberen deze chemische behandelingen OTC.

1 behandeling met dimethicoon Lotion:

Lotion Dimethicone is een op siliconen gebaseerde insecticide. E 'vaak gebruikt in schoonheidsproducten en beauty producten. De lotion dient tweemaal worden toegepast, eenmaal in 7 dagen. De lotion moet worden overgelaten aan de hoofdhuid ongeveer 8 uur 's nachts, en gewassen met water en shampoo. Deze lotion is geformuleerd om de buizen waardoor de luizen ademen vergrendelen en blokkeren de wijze waarop de luizen zwakke water, waardoor ze te doden.

1 behandeling isopropylmyristaat en Cyclomethicone Oplossing:

Deze lotion is een insecticide gebruikt in de fysieke behandeling van hoofdluis. Het werkt net als dimethicone. De toepassing van deze lotion worden achtergelaten op de hoofdhuid voor ongeveer 10 minuten. Dan is het haar moet worden gekamd met een grove kam om luizen te verwijderen. Het is dus nodig om de shampoo oplossing te verwijderen. Deze behandeling moet opnieuw na een week herhaald. Deze procedure wordt ook aanbevolen voor patiënten met astma en voor kinderen in de leeftijd van

1 Benzyl Alcohol Lotion:

Deze lotion is geformuleerd om de beademingsbuis van de luis te blokkeren, wat leidt tot stikken. Echter, deze behandeling niet neten te doden. Vereist twee toepassingen van deze lotion. Deze lotion kan worden gebruikt bij kinderen die 6 maanden en volwassenen. Deze lotion kan irritatie aan de ogen en de huid veroorzaken, dus wees een beetje 'voorzichtig. Follow-up met een goede shampoo en gebruik een luizenkam om dode luizen en neten van de hoofdhuid te verwijderen.

1 behandeling met CAY Spray:

CAY spray bevat kokosnoot, anijs en ylang ylang. Het is een fysieke insecticide en werkt op dezelfde manier dimethicone. Breng de spray op het haar en de hoofdhuid en laat gedurende 15 minuten. Kam vervolgens het haar met een fijne kam om luizen te verwijderen en vervolgens shampoo je haar om de spray te verwijderen. Deze behandeling moet worden herhaald in 7 dagen. Deze behandeling wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 2 jaar, mensen met een eventuele huidirritaties en astmapatiënten.

1 behandeling met Malathion Lotion:

Malathion is een chemisch insecticide, die is gebruikt voor enige tijd luizen probleem te behandelen. Deze lotion moet tweemaal worden toegepast, eenmaal in 7 dagen. Elke toepassing van deze lotion worden gelaten op het haar gedurende 12 uur en vervolgens gewassen met water en shampoo. Deze lotion kan worden toegepast voor kinderen ouder dan 6 jaar. Deze behandeling werkt door verlammende en het doden van luizen en hun eitjes. Deze lotion is brandbaar, dus blijf uit de buurt van brandbare stoffen.

De enige manier om ervoor te zorgen dat elk van deze behandelingen voor het werk luizen effectief is vast te houden aan hen! Stop niet met het gebruik, zelfs nadat de kop is vrij van besmetting. Zorg er ook voor dat alle kammen, douche caps, kussenslopen, lakens, dekens, handdoeken, enz., Gebruikt grondig worden gesteriliseerd in kokend water alvorens deze te gebruiken. Dit zal de herhaling van aantasting door insecten of neten die achter hen kan worden overgelaten te voorkomen. Gelukkig jacht luizen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha