13 eenvoudige tips om de perfecte benen te krijgenGewoon verzorging van het gezicht en de handen is niet genoeg. We vergeten vaak onze benen. De benen zijn de hele dag gedragen en zo, ze extra zorg nodig hebben. Ook deze dagen is het zeer belangrijk om de benen te houden om hen op zoek mooi altijd. Echter, het behoud van mooie benen gemakkelijker perfecte benen. Dus laten we focussen op hoe ze te krijgen in de eerste plaats.

Hoe maak je perfecte benen hebben?

Gelieve niet te kwetsen:

Allereerst moet je voorzichtig zijn en niet te bezeren. Je zou niet willen snijwonden en littekens op het gezicht. Op dezelfde manier, moet je er ook voor zorgen dat je benen ze niet krijgen. Wanneer je pijn je benen, die uiteindelijk vormen littekens en merken. Als je ze al hebt, probeer deze bestaande littekens te behandelen. Gebruik een goede crème anti-borden om het probleem aan te pakken.


Genezen huidproblemen:

Als u worden geconfronteerd met problemen met puistjes/acne, aders, vlekken, enz., Raadpleeg dan een goede dermatoloog en krijg deze problemen genezen.

Knieën donker en dode cellen dik:

Als u een donkere knieën, in een poging om hen te verlichten. Veel vrouwen hebben veel ophoping van dode huid rond het gebied van hun enkels. Verschillende rechtsmiddelen ter beschikking van hen te verlichten. Probeer het gebruik van citroen en honing mengsel voor dit doel.

Het eten van de tijd:

Laat het voedsel niet overslaan. Begin de dag met een gezond ontbijt. Het hebben van kleine maaltijden tussendoor. Het eten van de lunch en het diner. Ook veel water drinken. Dit zal ook de huid te hydrateren en houden het gloeien.

Oefening:

Geen been oefeningen om zich te ontdoen van het vet als eerste. Oefening helpt om je benen strak, mooi gevormde en afgezwakt te krijgen. U kunt gaan om te joggen, wandelen, fietsen, springen als touwtje springen of trampoline, zwemmen, traplopen, aerobics, squats, lunges, gewicht opleiding etc.

Tanning:

In India, meestal abbronziamo gemakkelijk. Gebruik daarom altijd een goede zonnebrandcrème om je benen en zie wie niet veel te bruinen. Degenen die trots kunnen kunstmatige kleurstoffen leerlooiers gebruiken. We moeten echter voorzichtig zijn. Kies het juiste product en leren hoe om het goed te doen.

Verwijdering van het Haar:

Er zijn verschillende methoden van ontharen. Kies degene die je comfortabel en gemakkelijk om te werken voelen. Sommigen kiezen ervoor om te scheren, terwijl sommige kiezen waxen. Wees voorzichtig bij het scheren. Kies een goede kwaliteit scheermes. Dure scheerapparaten zijn altijd een betere keuze.

Scrub:

Gebruik altijd een goede scrub om de dode huidcellen te exfoliëren op het huidoppervlak. Prioriteit altijd wassen voor het slapen gaan scheren of haar. Scrub is een must, minstens drie keer per week.

Hydrateren:

Dit is ook heel belangrijk, maar helaas velen van ons dit niet te volgen. Om zich te ontdoen van een droge huid, jeuk en schilfering, moet je je benen te hydrateren per dag.

Pedicure:

Bezoek een salon voor een pedicure zo nu en dan. Proberen om een ​​keer te bezoeken per maand. U kunt uzelf ook doen met een aantal goede producten in huis. Een keer per week, op zijn minst, geef ze een basisbehandeling door het weken ze in warm water. Exfoliëren dode cellen van de huid van uw voeten door het wassen en dan hydrateren.

1 Leg Make-up:

Diverse producten zijn beschikbaar voor de truc been. Ze hebben betrekking op de blauwe plekken en vlekken op de benen. Deze zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik. U kunt ze gebruiken alleen bij speciale gelegenheden.

1 Dressing:

Draag altijd kleren die pronken met je benen. Draag geen kleding die je niet hoeft pak te dragen.

1 Onderhoud:

Dit is belangrijk, is het niet? Als u al een mooie huid, dan toon je benen. Onderhoud is wat veel Indiase vrouwen te verwaarlozen. Houd de huid van de benen en beenspieren volgens de bovenstaande procedure.

Dit zijn de must-do stappen naar perfecte benen te krijgen. Kortom, krijg heldere huid, schoon en gezond. Krijg afgezwakt benen en je bent klaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha