13 beste voordelen en toepassingen van kersensap voor de huid, haar en gezondheidCherry Juice

Vruchtensappen zijn altijd onderdeel van een gezond dieet. Vruchtensappen zijn een effectieve manier om de essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen beschikbaar in fruit te krijgen. Sommige mensen geven de voorkeur aan sappen hebben in plaats van te eten de hele vrucht als ze zijn goedkoper en smaakt beter. Zoals we allemaal weten, de kersen zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen en nippen kersensap is een effectieve manier van het verkrijgen van hen, totdat het is 100% vruchtensap, zonder toegevoegde suikers. Net zoals kersen, kersensap heeft anti-oxidant en anti-inflammatoire en daarom biedt verschillende voordelen voor de gezondheid.

Er zijn over het algemeen twee soorten kersensap en taart kersensap kersensap. Tart kersensap een hogere concentratie van anthocyanen, terwijl de kersensap een hoger gehalte aan vitamine A en C. Beide evenveel natrium en kalium elektrolyten. Zwarte kersen sap heeft een beetje 'hoogste concentratie van suiker en kan leiden tot gewichtstoename. Al met al, hebben zowel sappen populaire keuzes voor de gezondheid worden en kan passen in een gezond voedingspatroon.


Cherry Juice Voordelen:

Onderzoek heeft aangetoond dat de consumptie van een glas kersensap is gelijk aan het eten van 23 verschillende porties fruit en groenten. Ongeveer 250 ml sap bevat meer antioxidanten dan vijf porties erwten, bananen, wortelen, tomaten en watermeloen. De voordelen voor de gezondheid van kersensap zijn als volgt.

Traktaties Slapeloosheid:

Zure kersen zijn een goede natuurlijke bron van melatonine, het hormoon dat de slaap het lichaam reguleert. Melatonine natuurlijk taart kersensap kan een gezonde slaap te bevorderen en te beheren slaapstoornissen. Dus, kan taart kersensap een gezond alternatief voor medicatie slapen.

Behandeling van jicht en artritis:

Jicht wordt veroorzaakt door de ophoping van urinezuur in het bloed. Kersen sap bevat verbindingen die jicht pijn kan verlichten door het verminderen van urinezuur niveaus. Black kersensap is effectief in het verlichten van artritis pijn zijn anti-inflammatoire eigenschappen.

Gezond hart:

Taart kersensap bevat de meest krachtige anti-oxidanten waaronder quercetine. Deze antioxidant voorkomt oxidatieve schade veroorzaakt door vrije radicalen uit low-density lipoprotein (LDL of "slechte" cholesterol). Wordt geoxideerd cholesterol dat kleeft aan de aderwanden, de vorming van plaque dat hartaanvallen en beroertes kan veroorzaken.

Anti-Kanker:

Carcinogenen zijn schadelijke stoffen in water, lucht en voedsel dat cellen van het lichaam, die kanker kunnen veroorzaken beschadigen. Taart kersensap bevat antioxidanten genaamd anthocyanen die het vermogen tegen kankerverwekkende stof bezitten. Deze verbindingen worden geladen met chemicaliën om de ziekte perillylalcohol bestrijden, limoneen en ellaginezuur, die nuttig stoppen celtransformatie welke kanker kan zijn. Dus, kersensap beschermend tegen borst-, long-, lever- en huid.

Snel herstel spier:

De anti-oxidant en anti-inflammatoire cherry cam helpen bij het verminderen van de incidentie van de oefening geïnduceerde spierschade en behandelen van spierpijn. Dus, het drinken van kersensap helpt spierherstel na inspanning snel te verbeteren van kracht, het verminderen van ontstekingen en niveaus van geoxideerde lipiden verminderen.

Regulering van de bloedsuikerspiegel:

Taart kersensap biedt metabole voordelen, waaronder verbeterde insuline niveaus, bloedsuiker en cholesterol. De verbindingen anthocyanen invloed genen die het metabolisme van eiwitten, vetten en koolhydraten regelen hetgeen resulteert in lage niveaus van cholesterol, verminderde buikvet en verminderde inflammatie. Dus, kersensap vermindert het risico van type 2 diabetes, maar het sap niet suiker en conserveringsmiddelen omdat de bloedsuikerspiegel en insuline niveaus dan controle kan verhogen bevatten.

Andere voordelen:

Kersensap is effectiever dan aspirine in het verlichten van pijn als gevolg van blessures en migraine. Verbetert de bloedcirculatie en het geheugen prestaties. Quercetine in dit sap is een anti-inflammatoir middel dat helpt de symptomen van astma en andere ademhalingsproblemen.

Cherry Juice: Voordelen Skin

Een gezond lichaam is een voorwaarde voor een gezonde huid. Regelmatige inname van vitale voedingsstoffen speelt een belangrijke rol bij het handhaven van de gezondheid van de huid en tegen huidproblemen. Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten kunnen kersensap gunstig voor de huid op de volgende manieren.

Anti-aging voordelen:

Volgens onderzoek uitgevoerd door wetenschappers aan de Michigan State University, om een ​​glas taart kersensap drinken per dag kan het verouderingsproces vertragen. Deze vrucht bevat 17 verschillende antioxidanten die het lichaam helpen bestrijden vrije radicalen die veroudering veroorzaken. De belangrijkste hiervan zijn de anthocyanines die bindweefsel versterken en rimpels te voorkomen doordat het schadelijke enzymen die de huid rimpelige maken.

Bescherming tegen huidkanker:

De anthocyaan chemicaliën bevat de bestrijding van ziekten die bescherming bieden tegen huidkanker vechten bieden en het vernietigen van schadelijke vrije radicalen.

De behandeling van acne en andere huidaandoeningen:

Kersensap wordt beschouwd als een alternatieve behandeling voor huidproblemen zoals acne, rosacea en acne vulgaris. De antibacteriële eigenschappen van kersen vechten acne verwijderen van giftige stoffen uit het bloed en bestrijden bacteriën opgesloten onder de huid. Vitamine A helpt herstellen van beschadigde cellen om de huid gezond te houden.

Huidverlichting 1:

Cherry Concentrate is een natuurlijk ingrediënt in veel beauty producten vanwege de kwaliteit van de huid lichter. Dus, het drinken van kersensap vermindert beschadiging van de huid en helpt gezond te bevorderen, mooiere huid dankzij zijn hoge gehalte aan vitamine C.

Cherry Juice: Voordelen voor Haar

Net als de rest van het lichaam gezond en vrij haarbeschadiging afhankelijk van de levering van vitale voedingsstoffen voor de haarfollikels. Haar problemen ontstaan ​​als onze voeding deficiënt in elk van deze voedingsstoffen. Zoals eerder gezegd, de voedingsstoffen in de kersensap vergelijkbaar met die in fruit en groenten. Deze kunnen bevorderen haar gezondheid als goed.

1 Preventie van haaruitval:

Anemie is de meest voorkomende oorzaak van haaruitval en geeft aan dat uw dieet is een tekort aan ijzer. Het zijn rijk aan ijzer, kan kersensap bloedarmoede te voorkomen, waardoor de haaruitval tegengaan.

1 Onderhoud van gezond haar:

Kersen zijn uitstekende bronnen van beta-caroteen en anthocyaan antioxidanten die van vitaal belang voor haar en de gezondheid van de huid zijn. Dus, het drinken van kersensap helpt om gezond haar te behouden.

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Niet hieronder laat uw waardevolle commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha