12 Voordelen van de Blauwe lotus drugs voor huid, haar en Gezondheid



Blauwe lotus, het best bekend als de blauwe lotusbloem, is eigenlijk een geschenk aan de wereld. Oorspronkelijk gevonden aan de oevers van de rivier de Nijl, de Blauwe lotus, ook wel de blauwe lelie, is nu over de hele wereld, met inbegrip van het Indiase subcontinent. Deze mooie blauwe bloem wordt als heilig beschouwd door de Indianen, vooral boeddhisten. Historici hebben altijd beschouwd als de blauwe lelie symbolisch rijk en in verband met de oude Egyptische cultuur. Maar recente studies hebben aangetoond dat het helende eigenschappen.

Blauwe lotus werd gebruikt door de oude Egyptenaren als een stimulans om het seksuele verlangen te verhogen. E 'was ook een symbool van de Egyptische goden' Nefertem '.


Vandaag weten we dat de heilige blauwe lelie kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan medische doeleinden. Het kan worden gebruikt om verschillende brouwsels gezond te maken, waaronder de blauwe lotus thee, wijn en martini! Het enige wat je hoeft te doen is dompel de blaadjes voor maximaal drie weken aan de sterke drank krijgen. Blue lotus "thee" kunnen gemakkelijk worden bereid door het koken van de bloemen voor 10-20 minuten.

Maakt niet uit hoeveel je verbruikt, de Blauwe lotus zeker te voorzien van uw lichaam met tonnen van voordelen voor de gezondheid!

Voordelen Skin Blauwe lotus:

In de wereld van vandaag, waar de concentraties zijn zeer hoog, zijn consumenten steeds meer aangetrokken tot cosmetische producten die natuurlijke ingrediënten en extracten van de natuur omvat. De natuurlijke extracten zijn ook nuttig voor het lichaam massage en sommige vormen van yoga. Enkele voordelen van de huid van Blauwe lotus zijn:

Natural Moisturizer:

In veel landen uit het zaad van Blauwe lotus wordt gebruikt bij de bereiding van producten voor de verzorging van de huid die directe hydratatie geeft aan de huid. Dus als u last heeft van een droge, schilferige huid, gebruik deze natuurlijke moisturizer en pronken met je nieuwe stralende huid!

Oil Control:

Zodat je een vette huid? Geen probleem; lily blauw heeft iets voor u! Uitwendig gebruik van de blauwe waterlelie kan een vette huid in evenwicht te brengen en te voorkomen dat puistje en acne.

Ontspannen:

Bent u gestrest en angstig, op zoek naar enige opluchting. Draai naar Blauwe lotus! Blauwe lelie bloem wordt ook gebruikt om parfums te maken en zijn olie wordt veel gebruikt in de aromatherapie.

Voordelen voor Haar Blauwe lotus:

Mensen vandaag zijn bezorgd over hun haar, wat met de haaruitval en ruw haar maar al te vaak voor. Het is niet verwonderlijk dat mensen wenden tot de natuur naar een remedie voor hun problemen haar te vinden. De heilige lelie biedt haarverzorging natuurlijke, geen bijwerkingen!

Natuurlijke Conditioner:

Samenstelling van een paar crèmespoeling bevat extracten van blauwe waterlelie. Een verrassende ontdekking gedaan dat de effectiviteit van het gebruik van de extracten van deze bloem in het haar conditioneren producten aan de natuurlijke glans van beschadigd haar verbeteren aantoont.

Voor gezond haar:

De waarnemingen laten zien dat Blauwe lotus ook kan helpen bij het verhogen van het volume, body evenals de elasticiteit van het haar broos. Dus als je slap, dof haar, vangst extracten van blauwe lelie en gebruiken op je haar voor mooie, gezond haar!

Gezondheidsvoordelen van Blauwe lotus:

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat Blauwe lotus psycho-actieve eigenschappen heeft gelezen. Het voorziet ook vele andere gezondheidsvoordelen, zoals:

Natuurlijk afrodisiacum:

Deze oude bloem wordt gebruikt door zowel mannen en vrouwen als een drug verleidelijk. Het heeft de potentie om te werken als een seksuele stimulans, veel beter dan Viagra! Dus, maak je seksleven met deze geweldige bloem!

Menstruatie Problemen:

Sommige vrouwen gaan door een hel elke maand als gevolg van diverse problemen van de menstruatie. Deze problemen kunnen worden behandeld en natuurlijk uitgehard met behulp van Blauwe lotus. Gebruik van deze bloem of haar extracten kan helpen reguleren onregelmatige menstruatie en te verlichten menstruatiepijn.

Traktaties Depressie:

Depressie, stress, angst, alle effecten drukke wereld van vandaag. Al deze mentale problemen kunnen worden verlicht met de hulp van de wortels van de Blauwe lotus. Het verhoogt ook de kracht van menselijk geheugen.

Anti-Diabetische:

Diabetes, die epidemische proporties vandaag genomen, kan eenvoudig en effectief behandeld met de zaden van deze bloem geneesmiddel. Diabetische complicaties zoals hart- en problemen worden mogelijk geregeld door deze heilige waterlelie.

Behandel Gastro-intestinale problemen:

Maag kwalen zoals diarree en dysenterie kan worden behandeld met behulp van de wortelstok van deze prachtige bloem heilige rivier. De wortelstok heeft ook de mogelijkheid om dyspepsie behandelen. Deze bloem wordt ook gebruikt bij de behandeling van geelzucht en andere gastro-intestinale aandoeningen interieurs. Consumeer gezonde brouwsels met dit kruid is bekend om te helpen te behandelen de beschadigde lever.

1 luchtweg- en Painkiller:

Studies tonen aan dat deze heilige bloem fungeert als een pijnstiller als Arnica en heeft ook spierverslappende eigenschappen. Dus als u last heeft van zenuwaandoeningen, gebruiken deze bloem om pijn en ook ontspanning te verlichten.

1 Andere voordelen voor de gezondheid:

  • De blauwe lotus bevat ginseng, die de verdoving eigenschappen geeft.
  • Deze symbolische bloem blauw heeft het potentieel om de urinewegen passen.
  • Als een persoon lijdt aan constipatie, dan is de geneesmiddelen op basis Blauwe lotus kan echt helpen.

Voedingswaarde:

Een steroïde bekend als Nymphayol aanwezig in deze bloemen wetenschappelijk verantwoordelijk voor de anti-diabetische. Deze steroïde vervult zijn plicht voor de genezing van de endocriene weefsels die zijn beschadigd. Het heeft ook de bevoegdheid om de insulinesecretie stimuleren in beta-cellen. Onderzoekers blijkt dat de wortelstok van deze plant bevat zetmeel en kan worden gebruikt als voedingsmiddel smakelijk!

Of gegeten gebrand of rauw, de wortelstok en de wortels van de blauwe lotus bloem is zeer voedzaam. Wortelstokken worden ook gebruikt om geneesmiddelen te maken. De stengels worden gegeten als groente. Grote gehalte aan voedingsstoffen zoals eiwitten en tannines aanwezig in de zaden. Uittreksel van deze bloem bevat antioxidant, die helpt het lichaam jong blijven.

De alles-in-één Blauwe lotus geeft een mooi warm gevoel. Het is een van de beste gezondheid te verbeteren natuurlijke tonics die nooit is gevonden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha