12 VOORDELEN prachtige amandelmelk12 VOORDELEN prachtige amandelmelk

Als je lactose-intolerant of gewoon proberen om de melk, amandelmelk te verminderen, waardoor het een geweldig alternatief voor koemelk. Hoewel amandelmelk niet een zo veel calcium en eiwit als gewone melk, die heeft vele andere voordelen voor de gezondheid, en er zijn slechts 12 van hen:

1. Het is goed voor de botten

Voordelen van amandelmelk onder meer versterking van de botten. Amandelmelk kunt zoveel calcium als koemelk bevatten, maar een kopje amandelmelk bevat nog 2% calcium, dus het drinken zal helpen om botten en tanden te versterken. Amandelmelk is ook een rijke bron van vitamine D, waardoor het risico van artritis en helpt om het immuunsysteem te verbeteren.


2. hoog in antioxidanten, amandelmelk verbetert de huid

Amandelmelk is een geweldige bron van vitamine E, dat is de belangrijkste vitamine die nodig is voor een gezonde, mooie en stralende huid; Vitamine E helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen, verminderen van de hoeveelheid vrije radicalen in het lichaam.

Lactose 3. '

Lactose-intolerantie betekent dat uw lichaam heeft moeite met het verteren van lactose die wordt gevonden in koemelk en een groot percentage van de bevolking lactose-intolerantie. Amandelmelk is 100% lactosevrij, dat is waarom het zo'n populaire alternatief voor koemelk.

4. "goed voor het hart

Amandelmelk is rijk aan gezonde vetten zoals omega-3, maar laag in verzadigd vet en cholesterol gevonden in koemelk, dus het is veel beter voor je hart en bloedvaten, en helpt ook om hart- en vaatziekten te voorkomen .

5. Geweldig voor bodybuilding, amandelmelk

Gain Muscle

Voordelen van amandelmelk onder spierversterking. Hoewel een kopje amandelen melk bevat slechts 1,5 gram eiwit, die aanzienlijk lager is in vergelijking met koemelk, maar de amandelmelk bevat ook 2% ijzer, waardoor spieren absorberen eiwit en gebruiken voor groei, reparatie en energie; amandel melk bevat ook riboflavine, een vorm van vitamine B en ijzer, die ook van belang voor de genezing en spiergroei. Amandelmelk helpt de spierkracht en geeft boost spierkracht, waardoor het een natuurlijk alternatief voor bodybuilders die op zoek zijn naar gezonde alternatieven voor producten "onnatuurlijke" maakt.

6. B

OORDELEN van amandelmelk omvatten het voorkomen van migraine

Hoge concentraties riboflavine in amandelmelk lijkt veel op het voorkomen van migraine zijn.

7. Almond melk is goed voor de spijsvertering

Voordelen van amandelmelk zijn ook een gezonde spijsvertering. Wanneer u amandelmelk drinkt, krijg je een deel van de dagelijkse inname van vezels ook. Elk gedeelte bevat typisch een gram vezel, die essentieel is voor het handhaven van een gezonde spijsvertering en onderhouden van de normaal.

8. Almond melk helpt om te zien in het donker

Vitamine A gevonden in amandelmelk kan niet groot zijn, maar niet helpen je ogen om goede werking te behouden en vitamine A is verantwoordelijk voor het helpen van uw ogen aan te passen aan verschillende lichtintensiteiten.

9. Almond melk niet worden opgeslagen in de koelkast

Naast de gezondheidsvoordelen, amandelmelk is ook zeer praktisch. Het hoeft niet te worden gekoeld om het vers te houden, dus dat maakt een drankje melk beproeving mee te nemen in de dagen af, het werk of voor road trips.

10. Almond melk heeft minder calorieën dan melk en soja koemelk

Een van de grootste voordelen van amandelmelk is dat het weinig vet en weinig calorieën. U kunt een hele glas van amandel melk te drinken, zonder te veel zorgen te maken over calorieën, want het bevat minder calorieën, die melkvet; een kopje amandelen melk bevat slechts 40 calorieën, en een kop amandelmelk gezoete bevat 59 calorieën, in tegenstelling tot 122 calorieën in normale melk en 127 calorieën in sojamelk; dus het is het beste om amandelmelk te drinken als je op je gewicht let.

11. kan in een veganistisch dieet worden opgenomen

Amandelmelk is een geweldig alternatief voor gewone melk in een veganist of rauw voedsel. Het kan worden toegevoegd aan smoothies en andere lekkernijen.

12. Hoewel de amandelmelk lijkt de melk, maar het smaakt niet zoals melk; amandelmelk smaakt beter!

Amandelmelk even veelzijdig als koemelk, en kan worden gebruikt in recepten die om melk en drinken. Dit is ideaal voor degenen die niet graag de smaak van koemelk, amandelmelk, omdat, volgens velen, smaakt gewoon beter.

Als het drinken van amandelmelk? Wat zijn de andere voordelen van amandelmelk dat we hier niet vermeld?

Aarzel dan niet om uw ideeën en suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   0
Maart 14, 2015 | 22:18:38 | later 5 uur

Hеllo, ik еnjoy lezen van uw artikel pоst. Ӏ graag een reactie likttlе supρort om u te schrijven.

  2   1
Maart 15, 2015 | 05:56:52 | later 12 uur

Artikel gewoon geweldig! Bedankt!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha