12 verschillende soorten pompoenen en hun kenmerkenFoto: Shutterstock

Als men naar de feiten geloven, dan pompoenen werden oorspronkelijk geproduceerd in Mesopotamië rond 8,000-10,000 jaar geleden. Soorten Pompoenen algemeen betrekking op de vijf soorten van het geslacht Muskaatpompoen die C. (pompoen), C. maxima (pompoen Hubbard, boterbloem squash, sommige variëteiten van pompoenen wedstrijden, zoals Big Max), C. Ficifolia, C. pepo ( de meeste pompoenen, eikel squash, zomer squash, courgette) en C. argytosperma (cushaw pompoen).

Soorten Squash


De soorten pompoenen is in principe verdeeld in twee grote types op basis van zijn duurzaamheid en levensduur, namelijk - pompoenen zomer en winter squash.

Winter pompoenen:

Ook wel bekend als de herfst kalebassen, zijn deze vruchten geplukt tot volle wasdom te komen. Ze hebben een taaie buitenste verpakking en dichte die samen met het lage vochtgehalte van het fruit, helpen om een ​​langere houdbaarheid en een betere duurzaamheid hebben. Winter pompoenen zijn onder andere:

Eikel:

Met een natte, vlezige, vezelig geel en oranje binnenkant geribbeld, harde korst maar eetbaar oranje donkergroen, deze pompoen rechtvaardigt zijn naam met zijn kleine, eikel achtige structuur en is de pompoen meer in het algemeen het hele jaar beschikbaar.

Boter Moer:

Deze klokvormige, lange, dunne huid, karamel gekleurd pompoen voeten met een crème, dichte inrichting is een van de meest aangename verschillende winterpompoenen en heeft het hoogste gehalte aan vitamine A en C dan andere pompoenen.

Hubbard:

Hubbard Squash is de grootste rassen van de winter squash die een oranje tot donker grijze kleur en een dikke huid geel vruchtvlees zoete en hartige binnenkant heeft. En 'suiker in de natuur en is ideaal voor het vullen van taart en puree.

Pompoen:

Een fel oranje gekleurde huid en een licht oranje, dikke, zoete vruchtvlees zacht, lekker en gezond deze pompoen weegt 2-8 pond en wordt gebruikt om taartvullingen, ketchup, enz. Maken

Spaghetti:

Dit is een ovale, gele, vezelig vruchtvlees, zacht van smaak pompoen. De gekookt vlees wordt gescheiden bij het zoeken naar spaghetti draden en rechtvaardigt daarom de naam van deze squash.

Zomer Pompoenen:

Deze pompoenen zijn geoogst onvolwassen, zijn kleiner in omvang, dunne en tedere zonder huid en moet onmiddellijk worden geconsumeerd na afname, omdat ze zijn niet duurzaam van aard. Deze kalebassen hebben een hoger watergehalte en dus een kortere duur. Sommige pompoenen zomer zijn:

Courgette:

Courgette of courgette is een licht of donker groen, zeer voedzaam pompoen die wordt behandeld als een groente en is een ingrediënt in veel hartige gerechten.

Patty Pan:

Patty Pan squash of pompoen is een kleine, ronde en ondiepe pompoen gevormde met geschulpte of gebogen randen en een coating van groen, wit of geel. Het is een opslagplaats van vitamines en mineralen die te maken tal van voordelen voor de gezondheid wanneer verbruikt.

Delicate:

Delicata squash, pompoen Bohemen, pinda pompoen of zoete aardappel pompoen, deze langwerpige variëteiten van pompoen met zijn kleurrijke citroen en sinaasappel gestreept groen, eetbaar buitenhoes en zachte aardappelen, romig en zoet smakende vruchtvlees binnen, maken het de ideale keuze voor vulling en braden. Dit behoort tot de familie van de zomer squash, maar sommigen beschouwen pompoen.

1 Gele Crookneck:

Dit pompoen heeft een 'scheve nek' of een gebogen schacht en een huid en geel vruchtvlees. Dit is één van de meest populaire zomer squash.

1 Tromboncino:

Een bleke kleur, plant een voet lange groene erfstuk Ligurische, ook wel bekend als zuchetta, heeft een hogere eigenschap bestand tegen ongedierte dan andere squash. E 'langzamer groeien dan andere pompoenen maar blijft populair in Italië en in het buitenland.

Dus wat is uw favoriet? Schiet ons een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha