12 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid Vitex HerbVitex is in de volksmond bekend als super gras. En 'native naar Italië en Griekenland en de bessen worden gebruikt in de kruidengeneeskunde. Voor honderden jaren, Vitex geserveerd ons met zijn goedheid. Het is een van de kruiden die in westerse landen en is belangrijk voor de behandeling van gynaecologische aandoeningen.

Moderne medische onderzoek heeft aangetoond dat Vitex kan helpen bij het beheren hormonale schommelingen in het lichaam en helpen de vruchtbaarheid te verbeteren. Het bevat geen hormonen en heeft een indirect effect op de hormonen in het lichaam. We kunnen heel goed noemen het kruid vruchtbaarheid.


Vitex beïnvloedt de hypofyse in het lichaam. Deze klier wordt vaak aangeduid als de klier regelt de hormonale secreties van de lymfeklieren en organen zoals de eierstokken. In dit artikel een overzicht van de manieren waarop Vitex profiteert het lichaam:

Voordelen van Vitex Herb

Menstruele cyclus:

Studies hebben aangetoond dat Vitex is de best gras beschikbaar die hormonen balans tijdens de menstruele cyclus. Het remt het follikelstimulerend hormoon of FSH en verhoogt de secretie van progesteron door regeling van de afgifte van luteïniserend hormoon (LH).

Luteale fase:

De periode tussen ovulatie en het begin van de menstruatie is bekend als de luteale fase. Een van de belangrijkste problemen die leiden tot onvruchtbaarheid een korte luteale fase. Vitex helpt om de luteale fase te verlengen! Hoewel Vitex bevat geen hormonen, kunt u nog steeds het lichaam helpen om meer LH, die de eisprong stimuleert produceren. Dit, op zijn beurt, verhoogt het niveau van progesteron in het lichaam tijdens de luteale fase van de cyclus en verlengt het.

Corpusluteum:

Vitex helpt bij het verhogen progesteron niveaus in het lichaam. Vitex stimuleert de vorming van het corpus luteum cruciale, die verantwoordelijk is voor de secretie van progesteron in het lichaam. In een studie, 85% van de vrouwen die vitex reageerden positief en vertoonden aanzienlijk verbeterd niveau van progesteron.

Endometriose:

Vitex helpt de vooruitgang van de milde endometriose. Endometriose is een ziekte, die pijnlijke menstruatie en tenslotte onvruchtbaarheid veroorzaken. Het kruid wordt gebruikt door gynaecologen om milde endometriose te behandelen en te voorkomen dat de voortgang ervan.

5 Miskraam:

Het verliezen van een kind in vitro kan worden verwoestende voor de moeder te zijn! Een miskraam kan ook problemen met de latere opvattingen te creëren. Vitex is bekend om miskramen te voorkomen. De meeste miskramen ontstaan ​​door lage niveaus van progesteron in het lichaam. Met zijn vermogen om het niveau van progesteron te reguleren, kan Vitex helpen handhaven van een veilige zwangerschap.

Pre menstruele stress:

Vitex helpt verlichten Pre Menstruele Stress of PMS. De symptomen van PMS zijn vele. Vrouwen klagen over depressie, hoofdpijn, allergieën, acne, huiduitslag en gevoeligheid van de borsten uit elkaar stemmingswisselingen en prikkelbaarheid! In een studie, hebben 84% van de vrouwen opluchting gevonden van PMS na het nemen vitex.

Amenorroe:

Vitex helpt de behandeling van amenorroe. Amenorroe is een aandoening waarbij de maandelijkse menstruele bloeden niet optreden als gevolg van hormonale onevenwichtigheden. Vitex helpt bij het verhogen progesteron niveaus en voorkomen dat dit gebeurt.

Onregelmatige menstruatie:

Vitex helpt bij onregelmatige menstruatie te pakken. Helpt een afwezige menstruele cyclus, evenals behandeling menstruatiecyclus zeer zwaar te vaak balanceren.

Baarmoeder cysten:

Vitex is bekend dat de baarmoeder cysten verminderen. Deze cysten in de binnenste laag van de baarmoeder gladde en dit kruid is bekend om te helpen in contractie deze cysten.

Oestrogeen:

Na het nemen van oestrogeen belasting anticonceptiepil, de menstruele cyclus heeft de neiging om in de war te gaan! Het nemen van Vitex zodra je stopt met de pil kan helpen stabiliseren van de cyclus en ovulatie veroorzaken in een veel sneller tempo.

1 Borstvoeding:

Vitex helpt bij het verhogen melkproductie bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Het gebruik ervan onmiddellijk na de levering en de voortzetting als nodig is, helpt om de melkproductie te stimuleren.

1 Skincare:

Vitex is bekend om de huid gladder te maken en te helpen de huid gerelateerde hormonale problemen zoals acne te verminderen. (Dit moet gepaard gaan met veranderingen in dieet ook omdat Vitex om effectief te zijn).

Vitex is een kruid heel bijzonder en gunstig. Maar wordt niet gebruikt als een maat spleet! Alleen als u akkoord met het gebruik voor een periode van tijd, kunt u genieten van de voordelen ervan. Het helpt om fundamentele veranderingen in het lichaam te maken. Dus zelfs als, kan het enige tijd van kracht te laten nemen, maar als het eenmaal begint, zal het effect van uw lichaam te helpen voor een lange tijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha