12 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid spruitjesNooit had spruitjes? Wist u dat komen met veel voordelen voor de gezondheid schokkend? Deze groenten kool-achtige behandeling van veel voorkomende kwalen en verbetering van de gezondheid voor een groot deel.

Wilt u meer weten over hen en de voordelen voor de gezondheid die ze bieden verrassende weten? Ga je gang en lees verder!


Wat zijn spruitjes?

Zoek als minisluitkoolexemplaren, zijn spruitjes al genoemd in 1200. Het is een koele weer gewas met een aardse smaak en nootachtig. In tegenstelling tot de kool, kunnen spruitjes beter verteerd worden door ze in een kleine hoeveelheid water, en dan stomen, aftappen en serveer direct met een korreltje zout.

Bloedarmoede kan worden behandeld:

Spruitjes zijn rijk aan ijzer. Essentieel mineraal samen met vitamine B6 in de scheuten helpt bij de productie van rode bloedcellen bloedarmoede.

Kan bevorderen botten en een gezond gebit:

Spruitjes bevatten calcium tanks. Dit helpt een hogere botdichtheid en een betere tandheelkundige gezondheid te behouden.

Goed voor het hart:

Dit zou waarschijnlijk het belangrijkste voordeel van spruitjes zijn. Ook wel bekend als "kleine kool", ze helpen om de bloedcirculatie te reguleren. Dit helpt bij het voorkomen van ontsteking en helpt te voorkomen of te ontdoen van cardiovasculaire problemen.

Speelt de belangrijkste rol in de preventie van kanker:

Kanker is een van de meest dodelijke ziekten die de mensheid teisteren. Net als een paar andere natuurlijke ingrediënten, spruitjes een rol spelen in de behandeling van kanker spelen ook. Deze groente die behoren tot de kool familie en broccoli, beide uitstekende anti-oxidanten. De indool antioxidant, samen met andere gezonde verbindingen een rol speelt in de preventie van kanker.

Verbetert de gezondheid van Spijsverteringssysteem:

Spruitjes bevatten glutamine. Glutamine helpt herstellen zweren, ontgiftend, genezing en regeneratie. De knoppen kunnen worden gebruikt voor therapeutische doeleinden. Neem het sap van deze scheuten drie keer per dag op een lege maag.

Verhoogt Energie:

Dit zijn natuurlijke energie booster. De rijke voedingsstoffen en enzymen gevonden in spruitjes het lichaam met onmiddellijke energie boost. Ze helpen ook om de vermoeidheid en zwakte bij baai te houden.

Kunnen verbeteren Colon Gezondheid:

Aangezien spruitkool hebben anti-inflammatoire eigenschappen, die ontsteking en bepaalde chronische darmaandoeningen te voorkomen. Voedingsvezels zijn vol van dergelijke steun in normale en regelmatige stoelgang.

Immuunsysteem:

Spruitjes bevatten een stof genaamd histidine. Deze zijn nuttig bij de behandeling van sommige allergieën en regelen van de T-cellen van het immuunsysteem (1).

Helpen bij gewichtsverlies:

Dit moet een favoriet voor iedereen die worstelt om gewicht te verliezen. De low-calorie en eiwitrijke van spruitjes maken deze groente ideaal in een gewichtsverlies dieet op te nemen. De voedingsstoffen die aanwezig zijn in het houden van uw lichaam verzadigd, waardoor het verminderen van uw cravings.

Kan verbeteren Visie Visie en het voorkomen van problemen:

De aanwezigheid van vitamine A maakt deze groente een must om een ​​perfect uitzicht te behouden. En anti-oxidanten helpen staar en vele andere oogproblemen te voorkomen.

1 goed voor zwangere vrouwen:

Deze groente is rijk aan foliumzuur, een belangrijke verbinding die helpt bij de ontwikkeling van de foetus. Het voorkomt ook het optreden van neurologische afwijkingen bij de foetus.

1 kan de bloeddruk te houden:

Met niveaus van onregelmatige bloeddruk is een voorkomend probleem vandaag. Spruitjes bevatten grote hoeveelheden kalium, die helpt bij het reguleren de cellen van het lichaam die verantwoordelijk is voor de metabole processen. Dit helpt een normale bloeddruk te handhaven.

Zelfs als ze klein lijken, kunnen spruitjes een enorme impact op uw gezondheid en algemeen welzijn. Dus de volgende keer dat u uit op de markt, zorg ervoor dat je een pakket van deze groenten wonder kiezen!

Kent u andere voordelen van spruitjes? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha