12 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid en het gebruik van Slimming TeaWillen snel gewicht te verliezen, zonder het doen van inspannende oefeningen en zonder in te gaan op een crashdieet? Dan gezond afslanken thee, is wat je nodig hebt. Afslankthee is uitgegroeid tot de nieuwste rage dieet. Het bevat enkele nuttige kruiden die zeer effectief zijn voor het verliezen van overtollig vet uit het lichaam. Afslankthee regelt de biologische balans, vecht constipatie en ontleedt neutraal vet om een ​​slanke en bekleding lichaam te geven. Enkele van de voordelen van de populaire afslankthee zijn onder andere:

Gezond Afslanken Thee Voordelen:

Gewichtsverlies:

In tegenstelling tot andere methoden van gewichtsverlies, de afslankthee past in elke levensstijl, zonder de noodzaak van het ondergaan van elke belangrijke verandering.


Verbetert metabolisme en vermindert buikvet:

Drinken afslankthee regelmatig versnelt de stofwisseling tot vetverbranding in het lichaam te verhogen. Verlaagd calorieën en verhindert de omzetting van koolhydraten en suikers in vet, het vet in het lichaam te verminderen. De catechines in de thee afslanken ook helpen buikvet te verminderen zonder dat de absorptie van in vet oplosbare vitaminen.

Vertragingen tekenen van veroudering:

Vermageren thee bevat antioxidanten en aminozuren die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en onze cellen en moleculen te beschermen tegen schade. Dit vergemakkelijkt genezing en vertragen de tekenen van veroudering.

Verlaagt het risico op kanker:

Mensen die dieet thee te drinken regelmatig minder kans om kanker te ontwikkelen. De catechines in de thee afslanken voorkomen cellulaire mutatie, kankerverwekkende stoffen uit te schakelen en verminderen de vorming en de groei van tumoren. Naast het remmen van de groei van tumorcellen, maar ook doodt kankercellen zonder schade aan gezond weefsel.

Het stimuleert de werking van de hersenen:

Cafeïne, het belangrijkste ingrediënt in afslankthee, stimuleert de hersenfunctie, het verbeteren van alertheid, reactietijd en het geheugen.

Bestrijding van verscheidene ziekten en ziekte:

Afslankthee heeft natuurlijke eigenschappen die helpen bij het bestrijden vele soorten ziekten en zwakheden. Dit beschermt het lichaam tegen degeneratieve ziekten. Het helpt ook de spijsvertering door het afbreken van vetten.

Doodt bacteriën die orale problemen veroorzaken:

Catechinen en polyfenolen in afslankthee helpt doodt de bacteriën die tandbederf, slechte adem en bloedend tandvlees. Niet zoetstoffen toe te voegen zoals suiker, honing en andere kunstmatige zoetstoffen, hoe kun je deze tandheelkundige voordelen ontkennen.

Versterkt de botten:

De anti-inflammatoire eigenschappen van vermageringsdieetthee versterken botten en het risico op osteoporotische fracturen. Zijn gezondheid onderdrukken het bot breken verhogen de hoeveelheid en activiteit van botopbouw cellen.

Houdt uw hart gezond:

Afslankthee helpt om de systolische en diastolische bloeddruk te verlagen, en vermindert cholesterol in het lichaam, om het hart gezond te houden. Thee polyfenolen afslanken blokkeert de absorptie van vet in de voeding en cholesterol met meer dan 50%, tot hartaanvallen en beroertes te voorkomen.

Schuren weg overtollig vet:

Twee van de belangrijkste ingrediënten dat maakt de afslankthee effectieve, polyfenolen en cafeïne. De polyfenolen tegen de dreiging van overtollige triglyceriden activeren van een bepaald enzym in ons lichaam, die oplost in overtollige triglyceriden. Dit helpt om overtollig vet werpen van het lichaam.

1 verbetert de glucosetolerantie:

In veel gevallen, afslankthee vermindert de hoeveelheid insuline in het lichaam, verbeteren glucosetolerantie.

1 stimuleert de stofwisseling van het lichaam om gewicht te verliezen:

Vermageren thee bevat epigallocatechinegallaat, of EGCG, die de stofwisseling stimuleert te versnellen gewichtsverlies. Samen met cafeïne, EGCG stimuleert het zenuwstelsel en releases bloedvetten midden, zodat het lichaam vet als brandstof kan gebruiken. Dit proces staat bekend als thermogenese. Dit zal het lichaam brengen koolhydraten gebruiken met een laag toerental. Met meer koolhydraten in je lichaam, kan het actief voor een periode langer blijven.

Top 13 Verscheidenheid Van Slimming Tea:

Nu zien we de eerste 13 variëteiten van afslankthee met hun voordelen:

Elder Tree :

De witte bloem van vlier is een orthodoxe methode om zich te ontdoen van verkoudheid. Dit afslanken thee is ook een decongestivum dat de neusholte reinigt. Het is ook diaforetisch dat maakt het lichaam te zweten. Vermagering kruidenthee verhoogt de lichaamstemperatuur dat het virus fokkerij vernietigt.

Lemon Verbena

Lemon Verbena thee kruiden afslanken als Poire William en Calvados helpt de spijsvertering. De inhoud van citrus in thee helpt breken vetten in het spijsverteringskanaal.

Gember

Gemberthee een dun beste remedie om de infectie en koorts genezen als het een warme specerijen. Vermagering kruidenthee ook verlicht reumatische pijn en verdriet, omdat verwijdt de bloedvaten en stimuleert de bloedsomloop.

Brandnetel:

Deze Britse afslankthee maakt je een goed gevoel als het alle essentiële mineralen, ijzer, calcium en silica bevat. IJzer helpt bij de productie van rode bloedcellen en essentiële energie. Het is vereist voor het bouwen beenderkalk en silica.

Groene thee:

Kruidenthee Japanse groene dun voor gewichtsverlies helpt ook versterking van de cellen van de weefsels van het lichaam, die beschermt tegen veroudering. Dit fantastische thee is rijk aan anti-oxidanten die cellen tegen beschadiging en verontreinigende stoffen te beschermen.

Timo:

Dit afslankthee is uit het Middellandse-Zeegebied, die helpt zich te ontdoen van verkoudheid. Het bevat vluchtige oliën, die beschermt tegen virussen en infecties en kan worden toegediend aan de borst te wissen.

Venkel:

Venkel kruiden afslanken thee is uit het Middellandse-Zeegebied, die anti-krampachtige heeft. Dit helpt om de intestinale spieren te ontspannen en te genezen constipatie, kolieken en winderigheid. Venkel thee creëert ook een drang om te plassen, dan nieren helpt bij de reiniging en verwijdert onzuiverheden.

Pepermunt:

Pepermunt thee is een traditionele methode om misselijkheid en braken te behandelen. Dit stimuleert de productie van gal in de galblaas en breekt vet in het spijsverteringskanaal, waardoor verlicht misselijkheid.

St. Janskruid:

St. John's Wort thee wordt gemaakt van een kleine, gele bloem gevonden in Groot-Brittannië en Europa. Deze thee anti-depressivum is seizoensgebonden affectieve stoornis en depressie.

Citronella:

Deze thee antioxidant helpt om de bloeddruk te verlagen, versterken het immuunsysteem, het zenuwstelsel kalmeren, ontgiften organen, cellulitis te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren.

1 Rooibos:

Deze thee is een antioxidant, krampstillend en rustgevend. Dit vermindert prikkelbaarheid, misselijkheid, depressie, hoge bloeddruk, hoofdpijn, brandend maagzuur, maagkrampen en helpt een gezonde huid en het zenuwstelsel te handhaven.

1 Lavendel:

Deze kruiden afslanken thee is rustgevend en krampstillend. Dit is de beste remedie voor astma, slapeloosheid, hoofdpijn, bronchitis, krampen, spierkrampen, angst, maagklachten en winderigheid. U kunt ook masseren met deze thee lokaal om infecties te behandelen en te genezen wonden.

1 Chrysant:

Deze Chinese afslankthee verlaagt de bloeddruk, verlicht hoofdpijn, verkoudheid en griep.

Belangrijke punten om te onthouden:

  • Voordat u afslankthee koopt, zorg ervoor dat de thee wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
  • Afslankthee is samengesteld uit plantaardige ingrediënten die worden verondersteld om de stofwisseling te bevorderen en te versnellen spijsvertering. Daarom afslankthee is van weinig of geen hulp voor mensen die worstelen met stofwisselingsziekten, zoals hypothyreoïdie of chronische maag-complicaties.
  • Voordat u begint met het gebruik van afslankthee, moet u uw medische experts om te praten over de impact ervan op de algehele gezondheid.
  • Koop altijd afslankthee van een natuurgeneeskundig therapeut en beroemde of agentschap betrouwbare levering.

Ik hoop dat je dit artikel over de voordelen van afslankthee vond. Dus start met het gebruik afslankthee en profiteer van de vele voordelen. Laat ons weten hoe u persoonlijk vond door het delen van uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha