12 tips over hoe om LEUKE kijken en smelt het hart van een jongen12 tips over hoe om LEUKE kijken en smelt het hart van een jongen

1) make-up minimale

De kinderen hebben de neiging om de natuurlijke make-up van de meisjes houden en veel onderzoeken bevestigen dit feit, als gevolg, vermijd het toepassen van zware make-up als je wilt een man te imponeren. In plaats daarvan houden aan natuurlijke kleuren die proberen en proberen om de door God gegeven schoonheid te verbeteren, op deze manier zul je mooi te kijken en het hart van uw man zal zeker worden samengevoegd!

2) Vermijd hardop praten

Stem kan echt vervelend en zelfs verontrustend, dan te proberen in een zachte, lage toon te spreken als het gaat over een jongen die je indruk wilt maken, maar toch, het moet je eigen stem, niet imiteren anderen.


3) lach veel

Een eenvoudige glimlach kan het ijs van alle communicatie moeilijk te breken. Een meisje glimlacht altijd de neiging om mooier, toegankelijker en warme uitstraling.

4) Wat voor een gesprek voeren

Zorg ervoor dat u de tijd nemen om wat een man te zeggen heeft, laat hem het voortouw nemen in het gesprek en vragen te luisteren. Vermijd bombarderen ons met uw vragen, vooral als je onlangs hebt ontmoet en elkaar niet goed kennen.

5) Maak hem een ​​goed gevoel over

Maak uw communicatie gemakkelijk vriendelijk, vrolijk en vooral authentiek te zijn.

6) Wat te dragen?

Nou, natuurlijk, als je wilt kijken schattig en smelt haar hart, voorkomen dat het dragen spikes, evenals kleding helder en donker. Slijtage zachte stoffen en pastel licht in plaats. Dit soort kleding kan je zachter en mooier uitzien.

7) Uw kapsel

Een kapsel schattig en delicate kan toevoegen aan uw schoonheid. Zachte golven en gevlochten kapsels kan je er heel schattig en lief.

8) Uw geur

Jongens hebben de neiging gevoelig parfums meisjes te zijn, dus vermijd overbelasting van je haar en kleding met rijk en sensueel parfum. In plaats daarvan, de geuren die fruitige, bloemen en zoete gekozen zijn; je parfum gelden spaarzaam, als je wilt een man te zitten door middel van een gesprek met u.

9) Wees aardig

Als je wilt kijken schattig en smelt zijn hart, zorg ervoor om de agressieve lichaamstaal, gebaren en hard overdreven bewegingen te vermijden. Wees voorzichtig, elegant en delicaat.

10) Doe niet alsof

Een van de meest aantrekkelijke en sympathiek is oprechtheid. Zijn echt en authentiek in uw communicatie met die speciale kerel, ik zal ongetwijfeld voelen en zal waarschijnlijk reageren met dezelfde soort houding.

11) 'ok om verlegen

Het is al goed te voelen verlegen en, ook, bloost in de voorkant van een man die je wilt. Vermijd daarom alsof vet te zijn de hele tijd en niet de natuurlijke verlegenheid niet onderdrukken. Het is zeer interessant en leuk!

12) Wees aardig

Vriendelijkheid is iets dat kan worden gekweekt en kies bewust. Het is gemakkelijk om vriendelijk te zijn voor degenen die u vriendelijk te behandelen, maar als je ervoor kiest om vriendelijk te zijn voor alle mensen - deze kwaliteit is werkelijk uitstekend. Wanneer een man ziet uw goede houding respectvol en vriendelijk voor anderen, zal het ongetwijfeld worden getroffen, en zijn hart zal ongetwijfeld los!

Ik hoop dat je grappig en enigszins behulpzaam gevonden.

Mooi blijven, blijf je, wees lief, hou van jezelf, en het hart van de juiste persoon zeker smelten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  5   2
Juni- 12, 2015 | 20:51:22 | later 6 uur

Umm, de piek en denk donker is iets beledigend, kunt u nog steeds dragen donkere kleuren en als je het dragen in spikes ammounts spall en koppelen met leuke items.

  2   2
Juni- 13, 2015 | 04:10:28 | later 13 uur

Prachtige site!

  1   2
Juni- 13, 2015 | 12:04:32 | later 21 uur

Tips geweldig!

  4   0
Juni- 13, 2015 | 13:18:33 | later 22 uur

Hou tips! Nu im goed uitgerust

  4   2
Juni- 13, 2015 | 21:20:55 | later 1 dag

Prachtige site! Ik ben verslaafd!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha