12 tips over hoe je meer volume haar te krijgen12 tips over hoe je meer volume haar te krijgen

1) Gebruik speciale producten voor haarverzorging.

Shampoo je haar met volumizing shampoo en breng de balsem alleen op de lengte van je haar, het vermijden van de wortels. Dit zal het volume aan de wortels van je haar te houden.

2) benadrukt haar.

Kleine hoeveelheid blonde highlights kan de illusie van het kijken dikker haar, het toevoegen van textuur en dimensie, waardoor je haar er meer volumineuze geven.


3) Vermijd producten met een twee-in-één.

Vermijd het veelvuldig gebruik van producten die in twee of een boom-in-één, omdat dit type haarverzorgingsproducten hebben de neiging om zich te vestigen op uw sloten, verrommeling van uw follikels en maak je haar er plat.

4) Gebruik zuiverende shampoo 1-2 keer per maand.

Wanneer we haar mousse, haarlak, gel en andere styling producten voor het haar, spullen accumuleert op onze haren, die kunnen maken dat onze sloten verschijnen vette, vlak en saai. Het gebruik van zuiverende shampoo minstens een keer per maand kan u helpen om al deze deposito's te verwijderen, het herstellen van de glans en geeft het haar een frisse start.

5) Gebruik volumegevende mousse en lakken.

Vermijd het gebruik van haargel, conditioners en stylingwax, omdat deze producten de neiging hebben om het haar plat en bijgevolg verminderen het volume. Gebruik in plaats daarvan lakken en volumegevende mousse speciaal gemaakt voor je haar.

6) Ondersteboven.

In plaats van het aanbrengen van lak van de top, draai je hoofd ondersteboven en dan spuit de sluizen mee; wacht een tijdje 'en stijl je haar zoals gewoonlijk. Deze eenvoudige tip kan aanzienlijk helpen toevoegen meer volume aan je haar.

7) uw haar niet overbelasten.

Doe je haar met haar zorg behandelingen en zware producten niet overbelast, omdat ze te zwaar zou zijn en verzwaren het haar, waardoor ze plat, "volumeless" look. In plaats daarvan volgt de regel van "minder is meer" en gebruik alleen de lichtgewicht formules om de zorg voor je haar, als je wilt om meer volume te hebben.

8) truc haar volume Nacht tijd.

Doe een hoge paardenstaart voor het slapen gaan. Als je wakker wordt, los van de paardenstaart en je zal veel meer volume zien op de kop, dan voorheen.

9) Hoe droog?

Droog je haar met je hoofd ondersteboven, het verplaatsen van de droger snel hitte schade te voorkomen. Zorg er ook altijd klappen in de richting van de cuticula, dus het helpt om het te verzegelen, die meer glans zal toevoegen. Föhn je haar ondersteboven kan aanzienlijke hoeveelheid volume toe te voegen aan het haar dunne kijken.

10) De juiste kapsel en kapsel.

Een goed kapsel kan een groot verschil in de manier waarop je haar ziet maken; Dus zorg ervoor dat je naar een goede kapper waar ze kunnen adviseren hoe u het volume toe te voegen aan je haartype bijzonder.

Krullen van je haar kan ook aanzienlijk volume toe te voegen aan de sluizen, maar als je van steil haar, probeer dan het toepassen van een beetje 'van volumegevende mousse op alleen de wortels om meer volume er te komen.

11) Een gemakkelijke manier ...

Een simpele tip om meer volume toe te voegen aan je haar is om uw scheiding te veranderen. Het is een zeer eenvoudige en snelle manier om tijdelijk een lift te geven aan plat haar zoekt.

12) droge shampoo.

Vermijd het wassen van je haar elke dag, omdat het ontdoet het haar van natuurlijke oliën, waardoor je hoofdhuid om meer te produceren ... Probeer met een droge shampoo in je haar wast, het zal helpen zich te ontdoen van vettig gevoel en voeg meer volume aan uw sloten.

Wat is uw favoriete tips over hoe om het volume toe te voegen aan je haar? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  4   0
April 18, 2015 | 23:58:59 | later 6 uur

Sterk spul!

  3   0
April 19, 2015 | 01:39:50 | later 7 uur

Dank u voor zo veel van grote delen van informatie op deze site!

  0   1
April 19, 2015 | 04:07:17 | later 10 uur

Wow koele tips! Love your site!

  5   1
April 19, 2015 | 09:12:25 | later 15 uur

I love it!

  4   0
April 19, 2015 | 13:13:15 | later 19 uur

Houdt u van de ongelooflijke tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha