12 RANDOM leuke feiten over BEAUTY: schoonheid is veranderd in de tijd?12 RANDOM leuke feiten over BEAUTY: schoonheid is veranderd in de tijd?

Sinds Eva Adam vroeg of hij wilde appeltaart voor het dessert, hebben de vrouwen zijn het delen van beauty tips en advies, maar hoe dat advies is veranderd door de jaren heen! Niet alleen zijn de producten die onherkenbaar zijn veranderd; Het is de houding, dus we nemen u mee terug in de tijd, toen het was perfect aanvaardbaar en redelijk om te zeggen: 'Er is geen lelijke vrouwen. Er zijn alleen vrouwen die niet weten hoe je mooi te kijken 'in een boek schoonheid topje van 1926, en hier geven wij u 12 beauty tips en leuke feiten van het verleden in het geval van de schoonheid:

1. echt natuurlijke gezicht

Terug in het oude Japan, geisha meisjes, die beroemd om hun schoonheid waren, heeft een nieuwe manier voor het opruimen van hun huidskleur had: een masker van de vogel kak, en niet zomaar een vogel kak, kak was de nachtegaal geprefereerde merk.


2. advies over de selectie van cosmetica

Tegenwoordig moeten cosmetica gaan door strenge klinische proeven, voordat ze op de schappen van onze winkels, maar in 1920 namen ze een veel eenvoudigere aanpak voor het testen van producten, zoals beschreven in een publicatie schoonheid van de tijd: "Gebruik geen nieuwe grafische zie je geadverteerd of hoort aangeraden niet te gebruiken. Laat de andere meisjes hebben een kans om hun huid te ruïneren."

3. Het verwijderen van vlekken en littekens

Helaas, de oude Egyptenaren hadden nog de genezende eigenschappen van vitamine A en E, en dan de aanbevolen methode te ontdekken voor het verwijderen van littekens vervelend als afschilfering was schuurpapier!

4. Het bereiken van de juiste huidskleur

Voor de dagen wanneer er een kleurtje in zwang en werd slecht voor je, hebben vrouwen er alles aan gedaan konden ze misschien geen teken van een kleurtje op hen. In het verleden was het alleen die paysans stinkende werk op het veld, die tans gekregen, dus dames juiste gebruik lotions bevatten kwik en arseen om de huid witter te maken, om zo elk verhoor van hun hoge status en rijkdom te voorkomen.

5. Wartime stijltangen

Tijden waren hard tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar een meisje toch willen op hun best uitzien, toen hij uitging, zodat ze meer op een Hollywood-ster, wilde haar recht. Geen popping naar de plaatselijke winkel om stijltangen kopen dan, echter, dus alleen geleend moeders strijken plaats.

6. Goede voeding tips

We hebben zo veel verschillende dieet programma's die we kunnen proberen en verder advies over voeding dan je zou kunnen wensen, maar al in de jaren twintig, advies over hoe om calorieën te verlagen was niets als niet eenvoudig: "Wees niet veel snoep eten Een kilo. snoep moet vierentwintig uur duren tenminste. "

7. Dieet advies sinds 1960

Hoewel we al het mogelijke doen om suiker uit onze voeding te elimineren, onlangs, in 1960, de raad van bestuur was heel anders. In een tijdschrift reclame van de periode werd een meisje geadviseerd om te eten suiker om haar te helpen gewicht te verliezen, terwijl hij de rand van eetlust en stopte met eten mesten voedsel.

8. Een behandeling halitose Romeinse

Voordat Listerine of zelfs rubber was gedacht, zelfs voordat de tandenborstel en tandpasta, Romeinse meisjes waren nog steeds bewust van de noodzaak voor een frisse adem, zodat er geen residu ruiken van de partij te verwijderen gisteravond, kauwen op een forfaitair steenkool voor een tijdje 'op adem te verfrissen.

9. Wees schoonheid en welvaart in de lengte en wulpse vertegenwoordigde

Normen van schoonheid zijn drastisch veranderd in de tijd. Als je kijkt naar de kunst van de afgelopen eeuwen, zal u veel geschilderd en gebeeldhouwd bochten, full-dacht dames zien. Wees wulpse rondingen en was een symbool van schoonheid en welvaart; dieet zwang pas in de late jaren 1800.

10. vorm van de wenkbrauw

Als u wilt dat uw wenkbrauwen goed gedefinieerde vorm die de aandacht van potentiële mannelijke minnaar vangt, dan vrouwen voor 1940 hebben het antwoord gehad, ik scheren. Dit is de kortste tijd tot tijd van oorlog en vóór de komst van de gehele oever van winkels die over het gehele oog make-up, scheren hen en trekken ze weer op met een beetje 'van steenkool. Eenvoudig!

11. Zelfgemaakte mascara

Net zoals er waren wenkbrauw potloden in de jaren veertig, was er niet de mascara, dus mevrouw veeleisende tijd maakte doen met een beetje 'van kolenstof vermengd met vaseline plaats.

12. Auto tan

Vrouwen tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden hun specifieke methode van zelfbruiner: 10 theezakjes worden geweekt in warm water en het mengsel toe te passen op hun benen om het effect van de panty's te creëren. Eenvoudig, snel en effectief!

Ja, schoonheid is zeker veranderd in de tijd? Je hebt een aantal andere leuke feiten over schoonheid om te delen? Neem, voel je vrij om dit te doen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi binnen en buiten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   0
Mei 26, 2015 | 21:54:52 | later 4 uur

Alle loveѕ Het wɦen individuаls ontmoeten en shaгe adviezen. Uitstekende site, ga zo door!

  5   1
Mei 27, 2015 | 00:09:16 | later 6 uur

Niet сould reѕist reactie. Ԝelll wгitten!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha