12 MOTIVATIONAL tips over hoe om te leven het leven ten volle12 MOTIVATIONAL tips over hoe om te leven het leven ten volle

1) Dankbaarheid.

Dankbaarheid is een van de belangrijkste ingrediënten van het leven gelukkig en tevreden. Het is heel gemakkelijk om te beginnen met onze zegeningen voor lief nemen, vooral als de snelle levensstijl maakt ons vergeten hoe om aanwezig zijn in het moment. Persoonlijk vind ik de tijd elke ochtend te nemen om dankbaarheid te uiten; Ik voel me dankbaar voor mijn familie en vrienden, voor een goede gezondheid en de nieuwe mogelijkheden die de nieuwe dag zal brengen ... Een goede deal van dankbaarheid in de ochtend kan je humeur te stimuleren en vul de hele dag met een 'positieve sfeer.

2) Meer in het moment te leven.

Leven in het moment is essentieel en belangrijk om de tevreden en gelukkig leven. Dit is de grote citaat van Boedha: "Blijf niet stilstaan ​​in het verleden, niet dromen van de toekomst, concentreren de geest op het huidige moment." Ja, het is waar, het verleden is nooit meer terug te gaan en de toekomst is iets wat we kunnen 't greep, de enige keer dat we overhouden is "nu"! Let op en genieten van het huidige moment zo veel mogelijk! Hier is een andere grote citaat op deze Monique Lhuillier:.. "Ik ben een perfectionist, maar ik weet hoe te leven Wanneer ik werk, is 100% Wanneer ik met mijn vrienden, ik zet het allemaal weg en geniet van het leven Als ik. huis voor mijn kinderen, is pure vreugde en alles is de moeite waard. Elke keer als ik echt concentreren 100 procent op een ding. Ik heb geleerd om mijn leven te jongleren en ik voel me alsof ik heb nu de perfecte balans. "


3) Leer hoe je dingen te filteren en positief.

Leren om je gedachten en situaties filteren; leren loslaten van dingen die niet brengen u vreugde en zich richten op degenen die je gelukkig maken. Koos positieve mentale houding, het leven is veel gemakkelijker voor degenen die het glas half vol zien. Hier is de grote citaat van Willie Nelson die het allen zegt: "Als je negatieve gedachten te vervangen door positieve, zul je beginnen met positieve resultaten."

4) Blijf trouw aan jezelf ...

Het leven zal veel gelukkiger worden wanneer je begint te kiezen om de waarheid te vertellen te allen tijde, en vooral, om jezelf ... Hier is wat William Shakespeare had over te zeggen: "Om uzelf waar zijn, en het moet volgen, als de nacht de dag, zoudt gij niet vals aan een man. '

5) Als je de kans krijgt - neem het!

De enige manier om erachter te komen of er iets gaat werken goed is of niet, is om te proberen ... Hoe vaak hebben we onze kans in het leven verloren, omdat het gewoon niet de moed hebben om hen te nemen ... Dit essay spreekwoord van Michael Jordan zegt het al: "Ik kan het niet accepteren, iedereen faalt op iets, maar ik kan niet aanvaarden niet proberen.."

6) Geen spijt.

Leef je leven zonder spijt en nooit meer terug te kijken: "Niemand komt tot leven achteruit te leven Kijk vooruit, dat is waar je toekomst ligt.".

7) Geloof in jezelf.

Geloven in hun capaciteiten kunnen helpen grote dingen te bereiken, en het gebrek daaraan - is zeker een ticket op de trein te mislukken. Als je iets wilt doen, niet alleen proberen om het te doen, erop vertrouwen, vertrouwen dat je zal slagen. Hier is een groot citaat uit de film Star Wars Yoda: "Doen of niet Er is geen poging.."

8) niet accepteren mislukking als eindbestemming.

Benjamin Franklin zei: "Wees niet bang voor fouten Je zult het niet weten verder te bereiken..." Laten we onze mislukkingen en fouten motiveert ons nog meer. Inderdaad, de mislukkingen zijn slechts enkele stappen om ons toekomstige succes. Houd je doel voor ogen en lopen de weg van je leven met vertrouwen tegemoet. Hier is nog een groot citaat van Napoleon Hill: "Voor succes komt in het leven van ieder mens, is zeker een ontmoeting met veel tijdelijke nederlaag en misschien een aantal mislukkingen Wanneer nederlaag dan een man, de gemakkelijkste en meest logische zaak. te doen is om te stoppen. Dit is precies wat de meeste mensen doen. "Be ', vergeet niet dat het niet is niet onze eindbestemming.

9) Vind manieren om uw creativiteit te uiten.

Ieder van ons heeft speciale talenten en gaven. Vaak verborgen en onuitgesproken, onze gaven van creativiteit lag gecamoufleerd onder het gewicht van onze dagelijkse afleiding en zorgen. Vind tijd elke dag om te begrijpen wat is uw gebied van creativiteit en zelfexpressie: als je wilt om een ​​instrument te spelen, dansen, zingen, schilderen of voetballen. Doe dingen die je het gevoel leeft en vul je hart met vreugde en enthousiasme. Uw leven zal veel gelukkiger en meer voldaan wordt wanneer u de tijd om de wereld te verrijken met een uitdrukking van je creatieve talenten en gaven te vinden. Pablo Picasso zei ooit: "Elk kind is een kunstenaar, het probleem is om een ​​kunstenaar te blijven als je groot bent"

10) niet gelijkvormig.

Het is niet nodig om te proberen zich persen in vastgestelde normen mannen. Leef je leven vrij van deze grenzen. Ze niet voldoen. Anders zijn. Denk buiten de doos. Sommige regels zijn natuurlijk gemaakt worden overtreden. Hoe denk je dat er vooruitgang is in het leven? "De gouden regel is dat er geen gouden regels," - George Bernard Shaw

11) Stop met zorgen te maken over wat andere mensen zouden kunnen denken van jou.

Nou, wat andere mensen denken is hun eigen bedrijf. Leef je leven vrij van deze val. Als u wilt lichte kleding te dragen, maar je bang voor de mening van andere mensen, dan ben je niet leven ten volle. Vrij zijn. Wees blij. Schrijf u. "Wat andere mensen van mij denken is niet mijn zaak" - Michael J. Fox

12) Vind de ware liefde ...

Te leven gelukkig en voldaan moeten we harmonie in alle gebieden van het leven. Een van hen is het leven van de liefde. Als je bent mooi, gezond en rijk, maar hebben geen echte liefde in je leven, kan uw leven niet compleet zijn. Een mooie en oprechte relatie met een andere persoon zal uw leven verrijken met het ware geluk en vreugde. Hier is een citaat van Billy Graham: "Niets kan een echt gevoel van veiligheid te brengen in huis, behalve de ware liefde."

Ik hoop dat u vond deze tips motiverende en inspirerende citaten levensduur.

Voel je vrij om uw suggesties over hoe te leven ten volle te leven in het commentaar hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha