12 geweldige voordelen van sesamolie voor Hair

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 8, 2015 Admin Schoonheid 0 754


Sesamolie is zeer populair voor gebruik ervan in de behandeling van haargroei. Deze olie is een van de beste kruiden voor de behandeling van haar! De olie wordt gewonnen uit de zaden van Sesamum bloem terwijl de peulen zijn eetbaar.

Sesamolie is zeer voedzaam, genezing en smering. Naast het gebruik als bakolie aromaversterking, heeft een grote esthetische voordelen en werkt geweldig voor de hoofdhuid en haargroei. Sesamolie is verrijkt met vitamine E, B complex en mineralen zoals magnesium, calcium, fosfor en eiwit dat het haar van de wortel versterkt en geeft diepe voeding.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Keith McDuffee

Voordelen van sesamolie voor haar:

Vergrijzing is voorbarig:

Als u wilt dat de kleur van je haar, dat is als je wilt donkerder verbeteren, moet je je haar te masseren met sesamolie per dag. Het helpt ook voorkomen en behandelen van voortijdige vergrijzing voor zijn kwaliteit dimmen. Dit is een groot voordeel voor sesamolie voor haar.

Stimuleert de haargroei:

Sesamolie verhoogt de circulatie van de hoofdhuid als het een hoog penetratievermogen dus het bevorderen van de haargroei. Zelfs wanneer het haar ernstig is beschadigd door chemicaliën, kan sesamolie helpen herstellen van haar gezondheid vanwege de hoge doordringende kracht. En dit is de reden waarom de sesamolie voor de haargroei is zo wijd populair

Beschermt het haar tegen de zon licht Schadelijk:

Een ander voordeel van sesamolie is dat het een natuurlijk zonnescherm. De toepassing van sesam olie op de hoofdhuid voorkomt schade door UV-licht. Sesam olie vormt een beschermende coating rondom het haar te beschermen tegen schadelijke stralen en bespaart ook tegen de schadelijke effecten van vervuiling.

Deze luizen:

Een ander voordeel van minder bekende sesamolie is dat het kan worden gebruikt met andere essentiële oliën hoofdluis behandelen. Regelmatige massage met olie en spoelen met een shampoo blijkt dan nuttig. Sesamolie is antibacterieel en de toepassing ervan op de hoofdhuid helpt om zowel schimmels en bacteriën functies op de baai.

Kalmeert Haar:

Sesamolie biedt verzachtende en kalmerende middelen. Harsh warmte kan schadelijk zijn voor de haarfollikels zijn. Sesamolie fungeert als koelmiddel werkt van binnenuit en voeden de hoofdhuid in en uit. Sloten sesamolie vocht binnen, waardoor uitdroging voorkomen.

Sesamolie voor roos:

Massage sesamolie in de hoofdhuid met je vingertoppen voordat je naar bed gaat en laat een nacht. Het moet betrekking hebben op alle delen van de hoofdhuid. Was je haar in de ochtend. Voor het beste resultaat, gebruik sesamolie daags gedurende 30 dagen.

Sesamolie voor Droogte:

Maak een mengsel van 1 el. wortel sap, sesamolie en citroensap. U kunt sesamolie van toepassing op de hoofdhuid met je vingertoppen. Masseer de olie in een cirkelvormige beweging en hebben betrekking op alle onderdelen van de hoofdhuid. Laat de olie 's nachts en was dit dan de volgende ochtend. Als u wilt dat de olie om te werken als een airconditioner, geef je haar een warme handdoek behandeling. Dompel een handdoek in heet water, knijp het overtollige water en wikkel het rond het hoofd. Houd het op voor 30 minuten en dan shampoo je haar. Het warme water zorgt ervoor dat de olie dringt in de hoofdhuid ook.

Sesamolie voor haar glans:

Breng 2 of 3 druppels olie in je handen en breng op droog haar. Werken als een leave-in conditioner.

Sesamolie voor diepe conditioning:

Verhit de olie en meng met elke diepe conditioner. Breng aan op het haar en laat het minstens een uur. Voor het beste resultaat, laat het mengsel op het haar 's nachts.

Revitaliseert beschadigd haar:

De olie heeft een hoge penetratie eigenschappen en doet wonderen om beschadigd haar te revitaliseren door het voeden van het haar en de hoofdhuid van het diepe.

1 Gevechten haaruitval als gevolg van stress:

Stress is een van de belangrijkste boosdoeners achter haaruitval. Dankzij zijn verkoelende eigenschappen narcotica, sesamolie helpt om stress te herbeleven en spelen een belangrijke rol in de strijd tegen haaruitval ook.

Het is belangrijk op te merken dat alleen met olie te masseren je haar is geen genezing tot droog. Droogte wordt vaak veroorzaakt door een gebrek aan voedsel en vocht vloeistoffen in uw dieet. Hoewel sesamolie voedt de hoofdhuid en controle droogheid, moet u een aantal andere maatregelen om zich te ontdoen van een droge hoofdhuid en roos te gebruiken. Drink veel water per dag en bestaat uit vers fruit en groenten in uw dieet en eet veel noten en zaden, die het tekort aan essentiële vetzuren aan te pakken. Ook moet je je haar niet te wassen met warm water als warm water het haar van de natuurlijke oliën van de hoofdhuid zal verwijderen.

1 Andere voordelen van sesamolie:

  • Masseren helpt droogheid en schilfering controle, waardoor het verlies van haar vermijden.
  • Massage olie op de hoofdhuid helpt de structuur en de fysieke conditie van de hoofdhuid, waardoor droogte en dichtheid verbeteren. Aandoeningen zoals jeukende hoofdhuid of roos als gevolg van infectie kan worden behandeld met massage olie.
  • Chemisch behandeld haar is beschadigd in de loop van de tijd; sesamolie helpt te herwinnen verloren glans als olie eigenschappen dringen diep voedt het haar van binnenuit.
  • Het helpt de haarschacht uit wortels versterkt en bevordert de haargroei.
  • Vermindert gespleten haarpunten en haar gevoelig voor breuk leidt tot overmatige haaruitval met zijn verjongende kwaliteiten.
  • Ruwe vacht kan worden verzacht en maakte beter beheersbaar voor zijn verzorgende eigenschappen.
  • Sesamolie kan ook worden gecombineerd met olijfolie of amandelolie om maximale voordelen van beide oliën plukken.

Dit zijn de prachtige voordelen van sesamolie voor haar. Hoeveel van deze remedies wist je al? Vergeet niet om uw feedback te verlaten met ons.

(2)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha