12 geweldige voordelen van kappertjes voor huid, haar en GezondheidShutterstock Afbeelding

Hartige, pittige en exotische, kappertjes toe een heerlijk vleugje Italiaanse keuken. Kappertjes worden voornamelijk gebruikt als specerij of garnering. Zijn geurige smaak, maar verrassend genoeg hebben veel voordelen voor de gezondheid als goed.

We analyseren dit ingrediënt lekker en begrijpen hoe, met inbegrip van kappertjes in onze voeding kan een positief effect hebben op onze gezondheid


Wat zijn Capers?

 • Kappers zijn de onrijpe bloemknoppen van de Capparis spinosa. Ze worden ook wel Flinders roos. Kappers zijn eeuwigdurende winter bladverliezende planten die thuishoren in de Middellandse Zee en in delen van Azië en Zuid-Afrika (1) zijn.
 • Het is een belangrijk ingrediënt in de mediterrane keuken.
 • Na deze erwt spruiten zijn gegroeid in omvang, zijn de zon gedroogd en gebruikt in pickles vanwege hun pittige citroensmaak. Oude geschiedenis vertelt kappertjes zijn gebruikt in voedsel Sumerische.
 • Capers variëren in grootte van die van een peper of pareldrukletter tot de grootte van een kleine olijfgroen.
 • Kappertjes groter zijn sterker van smaak, maar als je wilt genieten van het aroma te gaan voor de kleintjes.
 • Caper knoppen worden met de hand geplukt. Niet alleen wat smaak toe te voegen aan uw maaltijden levendig, zijn ook bekend om hun voordelen voor de gezondheid immens.
 • Een eetlepel kappertjes bevatten slechts twee calorieën. Dus kappertjes kan een goede optie zijn als u na een caloriearm dieet. Naast de caloriearme voordeel, bevatten ook antioxidanten, fytonutriënten en vitaminen essentieel optimale gezondheid.

Kappertjes Voedingswaarde:

Per 100 gram kappertjes bevat 5 gram koolhydraten, 0,4 gram suiker, 3 gram voedingsvezels, 0,9 gram vet, 2 gram eiwit, 4 mg vitamine C, 138 IU vitamine A, 26 mg vitamine K, vitamine E 0.88mg, 0,652 mg niacine, riboflavine 0.139 mg, 7 mg ijzer, 2,960 mg natrium, 40 mg kalium, en 96 KJ energie.

Afbeelding 1 isnert herbs.organicxbenefits.com

Gezondheidsvoordelen van kappertjes:

Antioxidant bevoegdheden:

Kappertjes zijn rijk aan flavonoïde verbindingen, inclusief rutine en quercetine. Beide verbindingen krachtige bron van antioxidanten. Antioxidanten zijn gekend om vrije radicalen die kanker en huidziekten veroorzaken gekoppelde voorkomen.

 • Rutine helpt reguleren bloedsomloop en kan zeer nuttig zijn bij de behandeling van bloedvaten gespannen.
 • Recent onderzoek toont quercetine heeft analgetische, anti-inflammatoire, antibacteriële en anti-carcinogene (2).

Minerale Mine:

Kappertjes bevatten mineralen zoals ijzer, calcium, koper, en hoge niveaus van natrium (3).

 • Calcium helpt bij de opbouw van sterke botten en tanden.
 • Koper combineert met bepaalde eiwitten enzymen die als katalysator voor een aantal functies van het lichaam helpen produceren.
 • IJzer helpt onze spieren op te slaan en te gebruiken zuurstof. Het is een onderdeel van vele enzymen die helpen het lichaam verteren van voedsel.

Vitamine Vitaliteit:

Deze hartige kruiden zijn opslagplaatsen van vitaminen zoals vitamine A, vitamine K, niacine, riboflavine, en (4).

 • Vitamine A verbetert gezichtsvermogen en helpt ons om te zien in het donker. Het kan ook het risico van bepaalde kankers. Deze essentiële vitamine helpt het lichaam bij het bestrijden van infecties en houdt ons immuunsysteem.
 • Vitamine K speelt een vitale rol in de gezondheid van de botten. Het verlaagt het risico op bloedstolsels.
 • Niacine beschermt tegen hart- en vaatziekten en ondersteunt ook de cognitieve functie, het zenuwstelsel en de spijsvertering.
 • Riboflavine, ook bekend als vitamine B2, helpt het lichaam om te zetten voedsel in brandstof die ons blijft sterk. Het is ook bekend dat de bijnierfunctie ondersteunen. Zo helpt het behoud van een gezond zenuwstelsel.

Goede Fiberlicious:

Kappertjes zijn krachtige bronnen van vezels (5). Vezels vermindert constipatie. Een eetlepel kappertjes bevat 0,3 gram vezels, ongeveer 3 procent van je dagelijkse inname van vezels aanbevolen minimum.

Bad Enzyme Buster:

Mensen die begrijpen vet en rode vlees in hun dagelijkse voeding moet kappertjes eet als het vernietigt sommige producten gevonden in vlees en voedsel dat veel vet zijn. Deze bijproducten vaak verantwoordelijk voor kanker en hart- en vaatziekten.

Medicinale toepassingen van Capers:

Reuma Relief:

Capers zijn gebruikt als een behandeling voor reuma (6) in Griekenland.

Verlicht winderigheid:

Caper verlicht maagpijn en winderigheid (7). Bovendien zijn deze kruidige spruiten gegeten eetlust verbeteren.

Diabetes Buster:

Kappertjes helpen om uw diabetes onder controle. Kappertjes bevatten chemicaliën die je bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Vermijd nuttigen van grote hoeveelheden kappertjes, als u al gebruik maakt van medicatie voor diabetes als zowel de neiging om lagere bloedsuikerspiegel (8).

Congestie Relief:

Deze zijn ook bekend om de congestie van de borst voorkomen. Vermindert slijm (9).

Voordelen Skin Capers:

Droge huid Relief:

Kappertjes zijn goed voor de droge huid (10). Ze kunnen direct worden gebruikt op de huid gehydrateerd te houden.

EHBO Huid:

Het is ook gebruikt bij de behandeling van huidaandoeningen zoals roodheid van de huid, irritatie en puistjes. Dus, kappertjes gebruikt in producten voor huidverzorging (11). Bovendien caper helpt het verouderingsproces vertragen vanwege zijn antioxiderende eigenschappen.

Voordelen voor Haar Capers:

1 stimuleert de haargroei:

Kappertjes worden op grote schaal gebruikt in producten voor haarverzorging te veel want het is rijk aan vitamine B en ijzer. Beide zijn bekend haargroei. Vitamine B helpt de circulatie van bloed in het lichaam. Het ondersteunt dus de algehele gezondheid van het haar, omdat de bloedcirculatie is een primaire voorwaarde voor gezond en glanzend haar. IJzer helpt voorkomen dat haaruitval.

Bijwerkingen van Capers:

 • Als je op een dieet met weinig natrium moet je kappertjes vermijden, omdat ze zijn een rijke bron van natrium.
 • Een veel voorkomende teken van eten kappertjes overtollig is extreme dorst. Dus probeer te consumeren met mate.
 • Kappertjes water vast te houden natuurlijk, want ze bevatten een hoge hoeveelheid natrium. Dus dit vasthouden van water kan je een opgeblazen gevoel. Wees voorzichtig om overmatige hoeveelheid kappertjes eten.
 • Als u een hoge bloeddruk moet eten kappertjes vermijden. Een teveel aan natrium verhoogt het volume van het bloed als het water erin blijft. Het nemen van een teveel aan natrium kan het lichaam met een risico op hart-en vaatziekten te zetten.
 • Een ander neveneffect van te eten caper is het risico op het ontwikkelen van osteoporose. Natrium vermindert botdichtheid, waardoor ze sterkte verliezen. Het voorkomt ook dat het lichaam calcium, wat cruciaal is voor de aanleg en het onderhoud van gezonde botten te vangen. De toestand van zwakke botten leidt vaak tot osteoporose. En als u al osteoporose hebben, beter wegblijven van kappertjes.
 • Kappertjes moeten worden vermeden als je zwanger bent of ondergaan een operatie (12).

Kooktips:

Kappertjes worden gebruikt om smaak in diverse sauzen zoals remoulade of tartaar brengen. Ze zijn geweldig als ze worden gekookt met kaas. Het kennen van de verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid, kunt u toevoegen als zoutvervanger tijdens het koken zalm, kip, kalkoen, rood vlees, groenten en salade. Haar scheuten worden ook gebruikt in verschillende gerechten.

Hoe te Capers kopen?

Als het gaat om kappertjes, die donkere groen in kleinere maten zijn best. Kappertjes grootte Peppercorn uit het zuiden van Frankrijk worden wereldwijd beschouwd als de beste kappertjes.

Stelde voor opslag:

Kappertjes worden meestal verkocht in pekel. Bewaar ze in de koelkast. U moet ervoor zorgen dat ze blijven ondergedompeld in pekel, zodat ze niet droog te krijgen.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de kappertjes aan uw dieet voor hun voordelen voor de gezondheid en de heerlijke smaak. Deel uw gedachten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha