12 eenvoudige tips om de groei van ingegroeide haren te verminderenBent u moeite met de problemen van ingegroeide haartjes? Zo ja, volg dan deze eenvoudige tips om hun groei te verminderen.

Vreemd fortuinen hobbels op je gezicht. Maar ze zijn niet netelroos of puistjes. Wat zou het zijn? Zijn ingegroeide haren! Ingegroeide haar is haar dat gekruld en terug in de huid gegroeid, in plaats van die uit de huid.


Dode huid klompen gewoonlijk op het oppervlak van de haarfollikels. Dit lijkt het haar binnen groeien onder de huid zijdelings buitenwaarts en opwaarts te dwingen in plaats van. Hoewel deze ingegroeide haar is niet een ernstig probleem, het kan pijnlijk en irritant zijn.

Een ingegroeide haren produceert een verhoogde rode bult of een enkele groep van hobbels die is als een klein puistje. Soms kunnen deze kook-achtige pijn en pijnlijk zijn. En als je veel van hen, zou je kunnen beginnen te jeuken en ongemakkelijk voelen.

Mannen krijgen meestal ingegroeide haren op hun kin, nek of wangen nadat ik geschoren. Aan de andere kant, vrouwen krijgen meestal hun benen, oksels of billen. Probleem van ingegroeide haartjes is heel gebruikelijk en iedereen kan lijden. Maar mensen met krullend haar zijn degenen die het meest van het probleem van ingegroeide haren lijden. Krullend haar leunt vaker heen en weer in de huid vooral nadat het werd geknipt of geschoren.

Behandeling van ingegroeide haren:

Het is zeer belangrijk dat u de juiste behandeling te geven, als je een probleem van ingegroeide haren te hebben. Als ze niet worden behandeld en verholpen, kan besmet raken. Hierdoor kan het permanent huid donkerder of laat een litteken achter.

Als ingegroeide haren is uitgegroeid tot een regelmatige probleem van uw eigen, is het het beste om een ​​arts te raadplegen en te kiezen voor een goede behandeling. Artsen maken meestal een kleine snede in het getroffen gebied met een steriel scalpel of een naald om de ingegroeide haren los. Zij kunnen een steroïde medicatie die een smet op het huidoppervlak zal hebben, om de zwelling verminderen voorschrijven. Ze kunnen ook medicijnen voorschrijven, zoals:

Retinoïden of Retin A, dat zal helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het verminderen van pigmentatie veranderingen van de huid die meestal optreden van ingegroeide haren.

Antibiotica hoeft u nemen om een ​​infectie te behandelen ingegroeide haren.

Er is geen specifieke behandeling beschikbaar voor echte of ingegroeide haren. Maar er zijn manieren waarop u kunt voorkomen dat ingegroeide haren. Als u een vrouw bent die haar benen en oksels scheert met een scheermes, kunnen deze tips zijn nuttig voor u.

Eenvoudige tips om ingegroeide haren groei te verminderen:

Schone en heldere huid:

Houd je huid schoon en helder. Niet regelmatig schoongemaakt om de dode huidcellen van de huid te verwijderen en verstopping van de vergadering te voorkomen. Hiermee wordt voorkomen dat ingegroeide haren ontwikkelen.

Exfoliëren Gezicht Elke dag:

Wrijf je gezicht dagelijks met een vochtige doek of een goede scrub in cirkelvormige beweging. Dit tweeze koppige ingegroeide haren op uw gezicht en hals.

Razor helpt:

Als je een scheermes gebruiken om het haar te scheren, probeer dan met behulp van een enkel blad en haarscherp te maken. Het helpt je te trekken uit ongewenste haren in een handomdraai. Met behulp van een botte scheermes kan de groei van ingegroeide haren te bevorderen.

Bevochtig je huid:

Bevochtig de huid met warm water voor het aanbrengen van een glijmiddel en scheren.

Spoel Lama Na elk schot:

Spoel het scheermes met fris, schoon water na elk schot.

Gebruik van elektrisch scheerapparaat:

Als u een elektrisch scheerapparaat te gebruiken, probeer dan met iets boven het oppervlak van de huid en een klein 'stoppelbaard.

Effectieve Tips om ingegroeide haren te verwijderen:

Ingegroeide haren is slecht en kan de charme van uw mooie huid verpesten. Het is beter om ziektes te voorkomen nemen, zodat je niet een kamer voor hardnekkige ingegroeide haren groeien vertrekken. Het kan een beroep doen op een aantal remedies en behandelingen om te helpen genezen van het probleem, zoals:

Warm onderdrukking vochtige doek:

Met behulp van onderdrukking warm washandje op ingegroeide haren helpt om het haar dicht bij het huidoppervlak te brengen. Door het herhalen van dit proces een aantal malen het einde ingegroeide haren kunnen veroorzaken om uit natuurlijk leer.

Het gebruik van naalden, pincet, of medische hulpmiddelen:

Soms ingegroeide haren dichtbij het oppervlak van de huid, maar toch blijven gevangen door een dunne laag van de dermis. Daarom moeten deze manueel worden verwijderd. Dit wordt gedaan door aan de uiteinden van het haar zichtbare extra-folliculaire huid zachtjes met de hulp van gesteriliseerde naalden, pincet, of medische apparatuur draaiende vermijden roeien haar volledig. Dus, het helpt om problemen te behandelen ingegroeide haartjes, bultjes te verwijderen en houden de huid soepel en gezond.

Peeling:

Vuil, overtollig talg, bacteriën en dode huidcellen verstoppen de follikels van de huid te vangen het haar binnen, remmen hun groei naar de buitenkant, waardoor ingegroeide haren en bultjes. Exfoliëren de huid helpt grotendeels. Huid helpt regelmatig reinigen en ontgrendelen deze poriën van de normale haargroei waarborgen, terwijl soms ook fysiek duwt de punt van het haar onder de huid.

Laserbehandeling of elektrolyse:

Chronische gevallen van ingegroeide haren behandeld met laserbehandelingen of elektrolyse, waar het haar permanent verwijderd met de werkwijze van elektrisch ontharen. De belichting laserpuls wordt gebruikt om de haarzakjes volledig te vernietigen, zodat ontdoen van haargroei op de huid effectief.

1 Breng actuele behandelingen:

Het gebruik van crèmes, lotions, medicinale zalven, met ingrediënten zoals benzoylperoxide, (bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen) helpt de zwelling en de behandeling van shock van de huid te verminderen, waardoor meer ruimte voor het haar ingegroeide normaal groeien. Salicylzuur helpt bij het oplossen van de laag van de huid, dat verantwoordelijk is voor het vangen van de haren in de dermis, helpt haar om te groeien uit de follikel normaal. Hydrocortison helpt hydrateren, hydrateren, verzachten en kalmeren de ingegroeide haren getroffen gebied van de huid effectieve vermindering van ingegroeide haren, bultjes en jeuk.

1 Breng epileren:

Ontharingsmiddelen crèmes of ontharingsmiddelen bevatten chemische ingrediënten kunnen worden toegepast op de huid ongewenst haar en ingegroeide verwijderen. Deze crèmes handelen zachtjes op de huid en het haar los te maken zonder agressieve effecten op de huid als bultjes, ingegroeide haren problemen, uitslag en infecties.

Volg deze eenvoudige tips om te verminderen en te verwijderen van de groei van ingegroeide haren. Als je weet dat een aantal andere ideeën om de groei van ingegroeide haren te onderdrukken, doe het feest met ons. Vergeet dan niet om uw commentaar te posten via de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha