12 eenvoudige en gemakkelijke manieren om stress verminderen en een goed gevoel12 eenvoudige en gemakkelijke manieren om stress verminderen en een goed gevoel

Stress kan iedereen treffen en het is niet alleen een ziekte, gereserveerd voor bankiers vliegen hoog en een effectenmakelaar in de wereld, kan stress te beïnvloeden. U kunt benadrukte de examenresultaten op school, net zo gemakkelijk als je gestrest over de prijs van de aandelen in haar beleggingsportefeuille naar beneden kan worden worden, maar alles kan stress te bestrijden door te nemen aan boord van een aantal eenvoudige tips en leren om te ontspannen, dat is slechts enkele van de manieren om stress te verminderen en beginnen om goed gevoel over zichzelf:

1. Verminder de koffie

Cafeïne is wel de drug op grotere schaal beschikbaar en gebruikt in de hele wereld en dit is een goede reden voor. Het verhoogt de bloeddruk en verhoogt de productie van adrenaline, een spanning door het verhogen van de hormonen, die alleen maakt het zich slechter. Als links naar zichzelf, het lichaam heeft zijn eigen mechanismen om te helpen omgaan met stress, maar cafeïne remt dit natuurlijke proces en laat je in een staat van beroering lang. Probeer het verminderen van cafeïne vervangen van een kopje gewone koffie in een tijd met cafeïnevrije koffie of kruidenthee als alternatief. U zult het verschil in waakzaamheid niet merken, maar je zult het kalmerende effect dat het heeft te merken.


2. Luister naar rustgevende muziek

Een van de makkelijkste manieren om stress te verminderen is om ontspannende muziek en rustgevende te luisteren. Als u een moment echt gestrest, neem dan een pauze en te luisteren naar een aantal goede en ontspannen. Studies hebben aangetoond dat de relaxte muziek een netto positief effect op de hersenen. Het kan de bloeddruk verlagen en het niveau van het hormoon cortisol, dat gekoppeld is aan stress. Luisteren naar roetvorming en ontspannende muziek, gecombineerd met meditatie, yoga of tai chi is bijna een gegarandeerde manier om angst.

3. Meditatie en aromatherapie

U kunt gebruik maken van een van deze twee ingrediënten anti-stress gecombineerd of afzonderlijk proberen. Mediation is een bekende manier om je lichaam en stress in evenwicht; Aromatherapie met het gebruik van natuurlijke etherische oliën, zoals lavendel, citroen, sinaasappel, linalool, patchoeli, roos, sandelhout wierook of etherische oliën, kan ook bijdragen tot het verminderen van stress en beginnen om beter na een hectische en moeilijk te voelen.

4. Telefoon een vriend als gevoel benadrukt

Geen behoefte om je vriend dat je gevoel benadrukt vertellen, maar praten met een goede vriend zal u helpen kalmeren. Als er niets anders, je gedachten af ​​van de dingen die zijn waardoor je het gevoel benadrukt, maar een vriendelijke stem zal je een gevoel van geruststelling te geven en te helpen terug naar de grond te brengen.

5. Haal diep adem

Een van de makkelijkste en snelste manier om stress te verminderen is om gewoon een diep adem. We hebben dit allemaal al eerder gehoord, maar weinigen van ons eigenlijk te oefenen. Er is een aantal medische wetenschap achter de overtuiging dat het nemen van een diep adem kalmeert. Oppervlakkige ademhaling is niet alleen een symptoom van stress, kan zelfs leiden tot stress; dus probeer te gaan zitten en te diep, langzaam adem; Het zal het bloed, die zal helpen duidelijk uw geest en kun je beter concentreren zuurstof.

6. Neem de 'time-out

Een van de meest effectieve behandelingen voor stress is om ervoor te zorgen dat je genoeg rust krijgt. Wees er zeker van om tijd in de dag voor een rust en geef uw lichaam en je geest een pauze. Werken via de lunch kan je baas te imponeren, maar zal geen goed doen op de lange termijn. Zelfs een tien minuten pauze nu elke en dan zal helpen om stress niveaus naar beneden.

7. Breng wat tijd door in de zon

Tijd doorbrengen buiten regelmatig is ook een van de echt goede manieren om stress en angst te verminderen, natuurlijk, dus zorg ervoor dat uw lokale park vaak getroffen en meer tijd besteden in de zon, spelen met je hond of doe oefeningen yoga.

8. Begrijp uw grenzen

Neem aan boord van de zinsnede 'Het leven is te kort' en begrijpen van hun grenzen. Voortdurend duwen jezelf buiten je grenzen lijkt een bewonderenswaardige eigenschap, maar in de uiteindelijke analyse, zult u opraken van stoom en dat is wanneer spanning sets in.

9. Hoe om stress te verminderen? Leer hoe u uitschakelen

In onze moderne wereld van instant communicatie, heeft de uitschakeling bijna een ding van het verleden, en dat is misschien de reden waarom de stress wordt steeds meer en vaker. Gesprekken automatisch omgeleid, en werk e-mail doorgestuurd naar smartphones, de druk nooit stopt. Leer hoe u uit te schakelen is een gemakkelijke manier om stress te verminderen en te beginnen om opnieuw een goed gevoel. Stel een tijd in de dag letterlijk uit te zetten, en zet je voeten te ontspannen voor een paar uur. De wereld zal niet stoppen met draaien als u deze berichten tot morgen te laten en je zal veel beter voor het voelen.

Tijd 10 doorbrengen met de mensen die je liefde

Quality time doorbrengen met je vrienden en familie, met de mensen die je liefhebt, regelmatig, is een van de meest eenvoudige en goed voor het verminderen van stress en beginnen zich beter te voelen. Als je tijd doorbrengen rond de tafel voor een rustige diner of het spelen van een spel samen, dit keer aanzienlijk helpen u helemaal goed te voelen en zich te ontdoen van stress.

11. Geen stress te worden benadrukt

Stress kan een neerwaartse spiraal en zal ook beginnen zich zorgen over het feit dat ongerust te zijn, zo kalmeren en herinner jezelf eraan dat dit slechts een natuurlijke functie van het lichaam die kunnen worden gecontroleerd. Stress wordt veroorzaakt door de reflectie van vechten of vluchten van het lichaam, een natuurlijke reactie op de vermeende gevaar, zodat accepteren dat als een feit en daarna, zal beter in staat om de onderliggende oorzaken van je gevoelens te pakken.

12. Gewoon stoppen en de geur van de bloemen

Er is een reden waarom mensen kopen bloemen voor feesten en speciale gelegenheden, kunnen bloemen een verschil in hoe je je voelt, kunt u zorgen dat u zich meer levend en gelukkig. Kijk maar naar enkele mooie bloemen, rozen, bijvoorbeeld, en snuiven hun prachtige geur kunt u snel en gemakkelijk het verminderen van stress en beginnen om meer uitgerust en gelukkig te voelen.

Kent u een aantal andere manieren om stress te verminderen en zich goed voelen? Deel uw suggesties in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   1
Augustus 5, 2015 | 21:17:27 | later 1 uur

Tips geweldig!

  4   1
Augustus 5, 2015 | 23:04:05 | later 3 uur

Ik ben onder de indruk van uw site!

  0   0
Augustus 6, 2015 | 06:48:23 | later 11 uur

Goede tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha