12 Bijwerkingen van Aloë Vera Juice U moet zich bewust zijn van

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 22, 2015 Admin Schoonheid 0 14


Aloë Vera is een vetplant cactus, behorend tot de familie Liliaceae. E 'bekend als het "wonder plant" voor de verschillende medische doeleinden, cosmetica en nutraceuticals. Aloë vera gel een gladde stof die wordt gewonnen uit de binnenzijde van het aloë vera blad, terwijl latex verwijst naar het gele deel dat zich onder de huid blad.

Aloë Vera Juice Side Effects

De toepassing van aloë vera gel wordt als veilig beschouwd, maar de consumptie van onbewerkte sap gewonnen uit de latex kan verschillende bijwerkingen die leiden tot ernstige gezondheidsrisico's veroorzaken. Sommige van de bijwerkingen van aloë vera sap, zijn:


Aloë vera sap bevat een stof genaamd anthrachinon, laxeermiddel, die diarree kunnen veroorzaken als ze in grote hoeveelheden. Ernstige diarree kan leiden tot pijn, krampen en uitdroging veroorzaken.

Raadpleeg uw arts voor het consumeren van de aloë vera sap, vooral als u onder medische behandeling of medicijnen voorgeschreven, zoals het sap bijwerkingen kan veroorzaken wanneer het wordt gebruikt samen met een aantal medicijnen. Laxeermiddel aloë vera kan ook de absorptie van bepaalde geneesmiddelen remmen het lichaam. Aloë vera sap ook reageert met kruiden zoals wortels jalap, ricinusolie, rabarber wortel en de wortel schors, waardoor uitdroging en diarree. De Griekse hooi en knoflook niet goed verteren met aloë sap; kan bloedsuiker en kaliumgehalte in het lichaam te verlagen.

Het drinken van aloë vera sap kan allergische reacties zoals huiduitslag, netelroos, jeuk of zwelling, moeite met ademhalen, pijn op de borst en keel irritatie veroorzaken.

Aloë vera sap bevat latex, een ingrediënt dat veel gezondheidsrisico's verbonden aan het heeft. Kan verergeren gezondheidsproblemen, zoals colitis, ziekte van Crohn, appendicitis, diverticulitis, intestinale obstructie, aambeien, maagpijn en maagzweren. Er zijn ook berichten dat hepatitis veroorzaakt door de consumptie van aloë vera sap suggereren, steeds een punt van zorg voor mensen met leverproblemen.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven zijn verboden door het drinken van aloë vera sap, voor zijn kwaliteit en zuiverend irritant. Kan stimuleren samentrekkingen van de baarmoeder bij zwangere vrouwen, wat leidt tot defecten op een miskraam en geboorte. Vrouwen die borstvoeding geven dient zich te onthouden van het drinken van aloë vera sap, want het anthraquinon wat kan leiden tot diarree bevat. Het wordt ook beschouwd als gevaarlijk voor kinderen onder de 12 jaar.

Mensen die lijden aan prikkelbare darm syndroom en gastro-intestinale problemen, niet drinken aloë vera sap, want het bevat grote hoeveelheden laxeermiddelen die de ernst van het probleem kan verhogen.

Onverwerkte drinken aloë vera sap kan uitdroging en verstoring van de elektrolytenbalans veroorzaken in het lichaam. Het verandert ook de kleur van de urine roze of rood.

De consumptie van aloë vera sap kan het lichaam leiden tot overmatige hoeveelheden adrenaline, die schadelijk zijn voor mensen die lijden aan hartkwalen kunnen produceren. Het kan ook lager kaliumgehalte in het lichaam, waardoor onregelmatige hartslag, spierzwakte en zacht. Dus, is het niet aanbevolen voor kinderen en ouderen.

Het gebruik van aloë vera sap, meer dan een jaar kan pseudomelanosis coli, een aandoening die het risico van kanker van het colon-rectum vergroot veroorzaken. Er zijn ook kans op het ontwikkelen van het risico op kanker als verbruikt in grote hoeveelheden.

Aloë vera sap helpt verlagen de bloedsuikerspiegel, de resistentie voor insuline in het lichaam. Zo moeten mensen die een behandeling ondergaan voor hypoglykemie of diabetes hun arts te raadplegen voordat nuttigen van het sap van aloë vera.

1 Overdosering van aloë vera sap kan bloed ophopen in het bekken, wat leidt tot nierschade.

1 langdurig gebruik van aloë vera sap kan het risico van obstipatie te verhogen. Bovendien kan de inname van aloë latex uitputting van kalium veroorzaken uit de cellen van het darmslijmvlies.

Het drinken van aloë vera sap bijwerkingen worden meestal ervaren door mensen die verbruiken grote hoeveelheden, meer dan de aanbevolen dosering.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha