12 beste voordelen en toepassingen van Epsom Zout op de huid, haar en gezondheidDe eerste vraag, wat is Epsom zout? Epsom zout is een zout bron gelegen in Epsom in Surrey, Engeland. Is niets meer dan het pure magnesium sulfaat. Sinds de oudheid, is dit bekend als een natuurlijke remedie voor een aantal kwalen te genezen. Het heeft ook een breed scala van voordelen voor de gezondheid en schoonheid, huishouden en tuinieren doeleinden.

We zien de eerste 12 toepassingen van Epsom zout.


Voordelen van Epsom zout:

Verlicht stress en ontspant het lichaam:

Dit helpt bij betreurenswaardig lichaam en verhoging van de niveaus van adrenaline. Epsom zouten worden geabsorbeerd in de huid wanneer opgelost in warm water. Het magnesiumzout helpt vrijlating van serotonine, dat is een chemische stemmingsverbeterende hersenen die een gevoel van rust en ontspanning geeft. Dit verhoogt ook energie en uithoudingsvermogen produceren adenosine trifosfaat in cellen. Nemen van een bad met Epsom zout drie keer per week kunt u zich beter en energieën kijken. Magnesium ionen helpen om te ontspannen en dus lage prikkelbaarheid. Ze geven een rustgevende touch die de slaap, concentratie verbetert en helpt de spieren en zenuwen goed te laten functioneren.

Verlicht de pijn:

Een Epsom zout bad is een natuurlijk middel om pijn te behandelen spierpijn en bronchiale astma en verlichten ontsteking, migraine, hoofdpijn, etc. wordt ook gebruikt om kleine snijwonden en arbeid pijn. Meng Epsom zout met warm water en deze pasta om de pijn te verzachten van toepassing.

Helpt spieren en zenuwen goed functioneren:

Epsom zout helpt bij het reguleren elektrolyt balans van het lichaam, de spierfunctie te behouden en ook het functioneren van de zenuwen.

Voorkomen dat verharding van de slagaders:

Epsom zout wordt gebruikt om de gezondheid van het hart te behouden, te voorkomen hart-en vaatziekten en horen aanvallen. Dit verbetert de bloedcirculatie, beschermt de elasticiteit van de slagaders, voorkomt de vorming van bloedstolsels en vermindert het risico op een hartaanval.

Diabetes:

Onderhouden magnesium en sulfaat niveaus in de gids lichaam voor insuline die diabetes kunnen verlagen verhogen.

Constipatie:

Epsom zout is nuttig om de behandeling van constipatie. Deze kan intern worden genomen om de dikke darm te ontgiften. Zout is een laxeermiddel dat water toeneemt in de darmen en verlicht constipatie.

Elimineert toxines :

Epsom zout bevat sulfaten die weg te spoelen gifstoffen en andere zware metalen uit het lichaam cellen. Dit helpt om spierpijn te verlichten en schadelijke toxines te elimineren. Voeg Epsom zout water in een badkuip; weken gedurende 10 minuten om het lichaam te ontgiften.

Haar Volumizer:

Meng gelijke delen van diepe conditioner en Epsom zout. Verwarm dit in een pan en breng aan je haar, laat gedurende 30 minuten. Spoel grondig om volume te geven aan je haar mooi.

Hairspray:

Meng water, 1 eetlepel citroensap en 1 kopje Epsom zout. Bedek het mengsel en zet opzij voor 24 uur. De volgende dag, giet dit op droog haar en laat gedurende 25 minuten. Shampoo je haar en spoel.

Zweetvoeten:

Meng een half kopje Epsom zout met warm water. Week je voeten in dit gedurende 15-20 minuten. Dit zal geur, pijnbestrijding te elimineren, en verzachten de huid.

1 Mee-eters:

Mash Up van een theelepel van Epsom zout met 3 druppels jodium in een half kopje kokend water. Toepassing op zwarten wijst met katoenen mee-eter verwijderen.

Meng een kopje Epsom zout met een eetlepel olijfolie en wrijf het op een vochtige huid te exfoliëren en te verzachten.

Om ervoor te Exfoliërende gezichtsreiniger, meng een halve theelepel Epsom zout met een crème cleanser. Zachtjes masseren dit op je gezicht met koud water.

1 Gezichtsmasker:

Dit is het beste pakket gezicht voor de normale tot vette huid. Meng 1 eetlepel cognac, 1 ei, 1/4 kopje melk, 1 citroensap en een halve theelepel Epsom zout. Voor de normale tot droge huid, dan kunt u het masker te maken door het mengen van 1/4 kopje wortelen, 1 1/2 theelepels mayonaise en een halve theelepel van Epsom zout. Breng het masker om de huid vochtig, omdat dit onmiddellijk reinigen van de huid en geeft je een stralende gloed.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha