12 BEDOELD GEMSTONE iedereen zou moeten weten12 BEDOELD GEMSTONE iedereen zou moeten weten

Sinds vroege tijden, werden edelstenen gecrediteerd met mystieke krachten en er zijn vele verhalen van hun mythische afkomst. Hun zeldzaamheid en schoonheid heeft altijd gefascineerd mensen, dus is het niet verwonderlijk dat de betekenissen zijn toegepast op verschillende edelstenen die kunnen worden gegraven vanaf de grond. Ongeacht of er enige waarheid achter de mythen, als amateur voor onszelf, maar hier zijn 12 betekenissen achter edelstenen, die veel mensen geloven dat:

1. Diamond

Het vuur in een diamant heeft lang maakte de meest waardevolle edelstenen. Het is ook de hardste steen bekend bij de mens en het is deze kracht die hem een ​​symbool van volharding en een lange levensduur heeft. Perfect dus voor een verlovingsring en wordt ook gezegd dat de eigenschappen die in andere edelstenen versterken.


2. Amethyst

Een lid van de kwarts stenen, amethist bekend als een krachtige steen, die wordt gezegd dat de steen van soberheid en spiritualiteit zijn. Het kalmeert de geest en brengt je in contact met de spirituele kant. De oude Romeinen en Grieken geloofden ook dat kon stoppen dronken.

3. Pearl

De zuivere witte melk van een parel inspireert zuiverheid en eerlijkheid, en helpt mensen in contact te komen met de eenvoudige dingen in het leven. Ze zijn ook gezegd om de relaties te bevorderen stabiel en van lange duur.

4. Amber

Hoewel gerangschikt als een kostbare steen, amber is eigenlijk versteende boom sap, dat is waarom het soms de bewaarde overblijfselen van de lange dode insecten kunnen bevatten. Amber wordt verondersteld om de kracht om je geest te bevrijden en het bevorderen van optimisme hebben.

5. Corniola

Oranje naar rood, kornalijn zoals gezegd te zijn gebruikt door magiërs om de macht van hun toverdrankjes te versterken. Het beschermt mensen van slechte vibes, hun kalme temperament en helpt hen de focus te vinden.

6. Maansteen

De melkachtige maansteen beschermt vrouwen en alle dingen natuurlijk. En 'de heilige steen van de maan en helpt je verblijf in harmonie met de cycli van de maan.

7. Garnet

Granaten zijn verkrijgbaar in alle kleuren behalve blauw, en vertegenwoordigen, onder andere, geloof en liefde. Ze kunnen ook helpen uw weg te vinden in het donker, dat ze zichzelf te beschermen tegen slangenbeten en nachtmerries te voorkomen!

8. citrien

Citrien brengt geluk en fortuin en het is wel de steen van het succes. Het is ook gebruikt steen handelaren te noemen en veel handelaren waren gekend om een ​​citrien in te houden om hun welvaart te bevorderen. Folklore zegt dat de steen bevat ook een breed scala van helende eigenschappen.

9. Chrysopraas

U kunt chrysopraas vinden in verschillende tinten groen, variërend van een lichtgroen tot een fel groene appel. Chrysopraas bevordert vreugde en hoop, en zo liet de deur biedt bescherming tegen negatieve energie. Het werd gezegd om de favoriet parel van Alexander de Grote, en om een ​​grote genezende kracht hebben wanneer gesneden in de vorm van hart.

10. Emerald

De prachtige, smaragd staat bekend als een steen van bescherming, die ook kan helpen bij het welvarend en succesvol te worden. Het is ook een steen van de harmonie, die een onrustige geest kan kalmeren en harmonie te bevorderen in je leven.

11. Sapphire

Saffieren spreken van wijsheid, zuiverheid, waardigheid, toewijding, oprechtheid en geloof. De steen is ook gezegd dat de vreugde en gemoedsrust te bevorderen. Saffier heet de Stone of Destiny van enkele en wordt gezegd om u te helpen uw dromen en verlangens te realiseren.

12. Ruby

Ruby - steen van de macht, liefde, harmonie, passie en vitaliteit. Ruby wordt verondersteld om de kracht om je dromen te realiseren, begeleiden bij het maken van de juiste beslissingen te geven, we praten over de kracht, macht en nobel karakter. Rode kleur van deze steen staat voor de passie en veel geluk in de liefde, zoals in het leven. Men gelooft in sommige culturen dat als u eigenaar bent van een robijn steen, zult u nooit uw welvaart en rijkdom te verliezen.

Wat is uw favoriete edelsteen? Heeft u een andere betekenis van edelstenen weten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha