12 acupressuur punten voor de slaapAcupressuur helpt om verlichting van slapeloosheid te krijgen bij personen van alle leeftijden. Acupressuur is een oude Chinese therapie die druk van toepassing is op verschillende punten van het lichaam bekend als acupunctuurpunten. Door acupunten met zenuwstelsel trajecten kunnen de energiestroom in het lichaam voor de behandeling van veel aandoeningen stimuleren.

Acupressuur moet altijd worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, omdat ze zich bewust zijn van de vele acupressuur punten in verband met het probleem, de hoeveelheid druk die moet worden toegepast, en voor hoe lang.


Acupressuur punten voor Sleep

Hier zijn de 12 acupressuurpunten te slapen:

Wind Mansion:

Wind Landhuis ligt in het midden van de achterkant van het hoofd. Deze bevindt zich in de grote holte onder de basis van de schedel. Indrukken van dit punt kan verlichting van slapeloosheid en mentale stress geven.

Poorten van Bewustzijn:

Dit ligt onder de basis van de schedel, alleen in de holte tussen twee grote nekspieren verticaal. Indrukken van dit punt zal u verlichting van artritis, hoofdpijn, pijn in de nek, dat kan leiden tot slapeloosheid.

Heavenly Pijler:

Pijler Celeste is 1 ½ inch onder de basis van de schedel, alleen de stroperige spieren 5 cm naar buiten van de wervelkolom. Dit punt kan de behandeling van stress, burn-out, slapeloosheid, vermoeidheid, en geven u een betere slaap.

Aperture Vital:

ligt tussen de schouderbladen en de ruggengraat ter hoogte van het hart. Indrukken van dit punt zal slapeloosheid en angst te behandelen, waardoor je een goede nachtrust te kunnen geven.

Extensie Port:

Inner Gate ligt in het midden van de binnenkant van de onderarm 5 vingers pols. Dit is slapeloosheid, hartkloppingen, misselijkheid, angst en indigestie.

Spirit Gate:

Deze s zijn binnenkant van je pols vouw, parallel met de pink. Druk op dit punt om hulp te krijgen van koud zweet, angst en slapeloosheid.

Derde punt ogen:

Oog Point ligt tussen de wenkbrauwen, waar de brug van de neus aan het voorhoofd. Dit punt geeft verlichting van angst en slapeloosheid.

Sea of ​​Tranquility:

Sea of ​​Tranquility is gelegen in het midden van het borstbeen 3 breedtes inch vanaf de basis van uw botten. Deze kuur nervositeit, borst congestie, angst en slapeloosheid.

Rustig slapen:

punt rustige slaap bevindt zich onder de buitenste enkel. Dit kan houden slapeloosheid, rugpijn en slaapproblemen bij baai.

Blije slaap:

En 'het mogelijk om het punt van slaap Joyful onder de binnenzijde van de enkel vinden. Indrukken van dit punt kan verlichting van de hiel/enkel pijn, slapeloosheid, hoge bloeddruk en angst geven.

1 Spirit Gate:

Plaats de duim aan de pols naar binnen buigt. Dit moet in overeenstemming zijn met de pink. Stimulering dit punt verhoogt de productie van melatonine, dat slaapcyclus bestuurt.

Druk op de acupunt met de duim. Verhoog geleidelijk de druk gedurende 60 seconden. Stel de duim om de spanning in het gebied voelen. Oefen dit op je beide armen naar links en rechts.

1 interne Gate:

punt

interne poort bevindt zich aan de binnenste pols "leeg", 3 vingers onder de pols.
Zet middelhoge druk met uw duim voor ongeveer 1 minuut. Zachtjes masseren indien nodig het gebied. Overschakelen naar uw andere arm en herhaal de procedure.

Tips voor de praktijk van acupressuur te slapen:

  • Wacht tot 1-2 uur na een maaltijd voor het doen van acupressuur.
  • Vermijd het beoefenen van acupressuur direct na een maaltijd.
  • Als je in een comfortabele omgeving in de kamer voor het slapen gaan.
  • Je hebt om te ontspannen voordat u begint met acupressuur, als je wilt om het zelf te doen.
  • Druk op acupunctuurpunten met de duim of vingers. Handhaaf de druk op de punten 30 tot 60 seconden.
  • Ongemakkelijk drukpunt is een teken van geblokkeerde energie.
(1)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha