11 Voordelen van de gezondheid van donkere chocolade11 Voordelen van de gezondheid van donkere chocolade

Donkere chocolade is goed voor je? Chocolade is bekend een stemming versterker, hersenen booster, kanker en beroertes molen cap te zijn. Dit heerlijke zoete, in tegenstelling tot veel andere zoetigheden, is niet alleen erg lekker, maar is ook zeer gunstig voor de gezondheid en welzijn. Laten we eens kijken naar enkele van de beste voordelen van donkere chocolade:

1) herinneren Brain

Onderzoek toont aan dat mensen die donkere chocolade te eten regelmatig betoverde reactie en prestaties van het geheugen, evenals verbeterde probleemoplossende vaardigheden.


2) Mood enhancer

Dit is een van de meest bekende gezondheidsvoordelen van donkere chocolade. Chocolade stimuleert de productie van endorfine in het lichaam, waardoor het gevoel van welbehagen en geluk stimuleren. Chocolade bevat ook natuurlijk antidepressivum - serotonine. Dit is waarschijnlijk de reden waarom veel mensen te bereiken voor chocolade wanneer ze het gevoel naar beneden.

3) beter zicht

Sommige onderzoek heeft aangetoond dat mensen die chocolade eten op een regelmatige basis een betere visuele prestaties dan degenen die voorkomen dat het eten van donkere chocolade.

4) Puur genieten

Een ander type onderzoek hebben aangetoond dat wanneer je weggaat donkere Smelt de chocolade in de mond, de hersenen en de hartfrequentie moeten activiteiten vergelijkbaar met die die optreedt tijdens het zoenen hartstochtelijk. Chocolade bevat ook fenylethylamine, dezelfde chemische stof die de hersenen produceert wanneer je verliefd. Deze chemische stof maakt je hersenen vrijkomen van endorfines - de hormonen van geluk. Dus we moeten stoppen met zoenen en het eten van chocolade in plaats daarvan?

5) de beste bloed

Een van de prachtige voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade is dat chocolade helpt om bloedvaten gezond en elastisch te houden; het helpt ook de bloeddruk in het lichaam, en lagere slechte cholesterol normaliseren.

6) spieren Better

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade is dat je eet regelmatig kan verbeteren van de kracht van de sport, evenals vermindering van vermoeidheid - perfect voor degenen die graag uren in de sportschool.

7) Betere tanden

Deze verklaring klinkt misschien tegenstrijdig, maar de voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade bevatten tanden beste. Donkere chocolade, in tegenstelling tot veel andere zoetigheden, bevat theobromine, waarvan is aangetoond tandbederf te voorkomen door het elimineren van bacteriën.

8) De fontein van de jeugd

Jongere is een van de grote voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade. Rijk aan antioxidanten, kan donkere chocolade helpen bij het bestrijden van vrije radicalen dat oxidatieve schade aan de huidcellen veroorzaken. Vrije radicalen kunnen ook leiden tot kanker, dan het eten van pure chocolade kan helpen het lichaam te beschermen tegen verschillende soorten kanker, evenals vertragen van het verouderingsproces.

9) Rijk aan vitaminen en mineralen

Donkere chocolade bevat een aantal stoffen die effectief kan ondersteunen gezond functioneren van het lichaam, een paar te noemen: magnesium, koper, kalium, ijzer. Magnesium, bijvoorbeeld, helpt een hoge bloeddruk en dood van het hart te voorkomen, terwijl het strijkijzer beschermt tegen bloedarmoede. Kalium en koper, anderzijds, te voorkomen cardiovasculaire complicaties.

10) Gezond Hart

Studies hebben aangetoond dat het eten van een kleine hoeveelheid chocolade twee of boom donker keer per week kan verbeteren doorbloeding, waardoor de vorming van bloedstolsels, celbeschadiging en ontsteking.

11) zachtere huid

Mensen die graag warme chocolademelk drinken en vochtige huid er glad, omdat cacao is rijk aan antioxidanten, in feite, nog vol met groene thee en rode wijn.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade.

Waarschijnlijk, na het lezen van dit artikel u zou kunnen lopen naar de winkel om voorraad op donkere chocolade, maar vergeet niet, gematigdheid is de sleutel! Je hoeft niet de hele bar om uw gezonde dosis antioxidanten krijgen eten. Vasthouden aan een plein van donkere chocolade per dag. Studies hebben aangetoond dat je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid van het een dag om alle voordelen van donkere chocolade te krijgen.

Beste chocolade in de wereld is donker. Bij het kopen van chocolade, in gedachten houden dat het organisch moet zijn en, bij voorkeur, moet 70 procent cacao bevatten. Vermijd het kopen van chocolade met vullingen zoals pindakaas of caramel, die hoog in suiker en gehydrogeneerde oliën kunnen zijn.

Als u weet dat andere voordelen van donkere chocolade, voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  4   2
Juni- 19, 2015 | 13:14:56 | later 1 uur

Goede tips!

  5   0
Juni- 19, 2015 | 21:55:24 | later 9 uur

I love it!

  4   1
Juni- 20, 2015 | 00:15:08 | later 12 uur

Ik houd van chocolade! Nu zal guiltlessly eten 😀

  2   2
Juni- 20, 2015 | 01:37:41 | later 13 uur

Grote en nuttige informatie! Bedankt!

  1   1
Juni- 20, 2015 | 03:16:31 | later 15 uur

Grote post! Zeer informatief! Dank u.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha