11 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van zoete aardappel sapZoete aardappel behoort tot de familie Convolvulaceae. Deze groente is zoet en zetmeelrijke. Het is een rijke bron van voeding. Het is te gemakkelijk.

Zoete aardappelen zijn rijk aan caroteen. Ze bevatten ook ijzer, koper, mangaan en foliumzuur. Ze bevatten bijna twee keer de hoeveelheid vezels die andere aardappelen. Geen wonder dat de zoete aardappelen zijn boordevol voordelen voor het menselijk lichaam!


Zoete aardappel sap is net zo goed voor ons. Om het sap van zoete aardappel te bereiden, maar sap hen. U kunt de wortelen en gember toe te voegen voor de smaak.

Voedingswaarde:

Dus, wat geeft zoete aardappelen al deze medicinale voordelen? Hier is de tabel van de voedingswaarde groenten die zal u vertellen hoe het lichaam werkt!

Principe Nutrient Waarde Percentage van de RDA Energy86% Carbohydrates12 g15% Protein6 g3% Totaal Fat0.05 g <0,5% Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber3 g8% Vitaminen Folates11 μg3% Niacin0.557 MG5% pantothenic acid0.80 Pyridoxine0.209 MG15 MG16 %%% Riboflavin0.061 MG5 Thiamin0.078 MG5% Vitamine A14187 IU473% Vitamine C4 MG4% Vitamine E0.26 mg2% Vitamine K8 μg5 % Elektrolyten Sodium55 MG5% Potassium337 Mg7% Mineralen Calcium30 mg3% Iron0.61 MG5% Magnesium25 MG6% Manganese0.258 mg11% Phosphorus47 Mg7% Zinc0.30 mg3% Fyto-voedingsstoffen caroteen α7-mg-caroteen-ß8509 mg-Crypto-Xanthin-SS0 μg-

Top 11 voordelen van het sap van zoete aardappel:

Laten we nu eens kijken naar de voordelen voor de gezondheid van zoete aardappel sap:

Blood Sugar Stabilisatie:

Zoete aardappel is een rijke bron van caroteen en vitamine componenten caroteen BDe verlichten glucose in reactie op insuline. Vitamine B6 grenzen hartziekten in verband met diabetes.

Vitamine D Bron:

Vitamine D is belangrijk voor gezonde tanden, botten, huid, zenuwen en de schildklier. Zoete aardappel is een rijke bron van vitamine D. Het houdt de botten gezond.

Spijsvertering:

Deze ongelooflijke voordeel van zoete aardappel sap helpt de spijsvertering. Dit komt omdat zoete aardappelen bevatten een rijke hoeveelheid voedingsvezels. Reinigen van het maagdarmkanaal, deze vezels helpen gezonde spijsvertering. Het hoge vezelgehalte helpt ook het beheer van constipatie.

Maagzweer Cure:

De hoeveelheid vitamine D, beta-caroteen, kalium en calcium in zoete aardappel vermindert de kans op zweren. Dus als u last heeft van een maagzweer, onder andere zoete aardappel sap in uw dieet.

Ontwikkeling van de foetus:

Zoete aardappel is een rijke bron van foliumzuur, dat beschikbaar en noodzakelijk foetale ontwikkeling. Dus, als u zwanger bent, binging op zoete aardappel is het juiste ding om te doen.

Anti Ontsteking:

Het consumeren van zoete aardappel sap regelmatig, als je last hebt van brandwonden tot hart, zuurgraad, en andere inflammatoire problemen. Dit komt omdat zoete aardappelen bevatten verschillende mineralen en vitaminen.

Vitamine B6 Bron:

Zoete aardappel is een ongelooflijke bron van vitamine B6. Deze vitamine is nodig om het niveau van homocysteïne in het lichaam te verminderen. Wordt chemisch geproduceerd in ons lichaam, die, indien aangevinkt, leidt tot problemen en hart-en vaatziekten spijsvertering.

Bron van magnesium:

Zoete aardappelen zijn ook een rijke bron van magnesium. Beschouwd als een anti-stress mineraal, dit mineraal biedt ontspanning voor lichaam en geest.

Grote bron van vitamine C:

Vitamine C is nodig door het lichaam om verkoudheid en griep en andere virale infecties minderjarigen af ​​te weren. Ook monumentaal in de vorming van cellen, tanden en bloedcellen. Versnelt wondgenezing. Zoete aardappelen bevatten grote hoeveelheden vitamine C. Het sap kan helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem.

Bron van ijzer:

Ijzer levert energie, en we weten hoe belangrijk het is energiek te zijn. Sap van zoete aardappel biedt ijzer. Hulp bij de vorming van witte bloedcellen, snoepjes instroom aardappelsap helpt stressbestendigheid goed. Versterkt het immuunsysteem van het lichaam. Het helpt ook het lichaam juiste metabolisme van eiwitten.

1 verlichting van spierkrampen:

Tekort aan kalium kan leiden tot krampen in de spieren. Het maakt de spieren gevoeliger voor schade. Zoete aardappel is een rijke bron van kalium. Als u regelmatig uit te werken, neem het sap van zoete aardappel regelmatig aan de gezondheid van de spieren te verbeteren. Het biedt ook verlichting van spierkrampen.

Dus waar wacht je nog op? Gaan kopen zoete aardappelen, brengen de sapcentrifuge en gezond te krijgen!

Kent u andere voordelen van het sap van zoete aardappel? Hoe dit op te nemen in uw dieet? Schiet een reactie en laat het ons weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha