11 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen en het gebruik van wilde roos

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 26, 2015 Admin Schoonheid 0 20


Voor Morn de Gorn (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Rozenbottel is een vrucht van de roos plant, die bestaat uit verschillende kleine vruchten gesloten, droge door een vergrote, vlezige, meestal rode bloemen beker. De plant groeit tot drie meter hoog en draagt ​​geurige bloemen. Rose planten zijn inheems in Azië, Noord-Afrika en Europa.

Rozenbottels zijn het deel van de ronde rose bloemen net onder de bloemblaadjes. Rozenbottels, gewaardeerd om hun medicinaal gebruik, komen uit variëteiten van rozen, rozen en Gallische Rose heupen.


Rosa canina zijn ongeveer dezelfde grootte en vorm als die van kersen, maar hebben mals vlees. Het zaad harige rozenbottel moet voor het eten als het kan leiden tot ernstige jeuk worden verwijderd.

Gedroogde rozenbottels en zaden worden gebruikt om medicijnen te maken. De geneeskrachtige eigenschappen kunnen worden verkregen met behulp van aan thee, siropen en gelei te maken. Ze worden ook gebruikt voor oliën die helpen de huid verbeteren.

Voor Gebruiker Asenvolk op de.wikipedia, via Wikimedia Commons

Rozenbottels Voedingswaarde:

Rozenbottels hebben een hoog gehalte aan vitamine C, vitamine A, calcium en ijzer. Bovendien rozenbottels rijke bronnen van flavonoïden bio, pectine, vitamine E, selenium, mangaan en vitamine B-complex bevat een matige hoeveelheid magnesium, fosfor, kalium, zwavel en silicium.

USDA voeding grafiek:

Voedzaam

Eenheid


1 Waar voor 100.0g


0 cup
127g

ProximatesWaterg566750Energykcal162206Proteing6003Total lipiden (vetten) g0.340.43Carbohydrate uit differenceg322454Fiber, dietaryg216Sugars totale totalg5828 Mineralen voetbal, Camg169215Iron, Femg0635Magnesium, Mgmg6988Phosphorus, Pmg6177Potassium, Kmg429545Sodium, Namg45Zinc, Znmg0.250.32 Vitaminen Vitamine C, ascorbinezuur totale acidmg420540Thiaminmg0.0160.020Riboflavinmg0.1660.211Niacinmg300651Vitamin 6mg0.0760.097Vitamin B-A, A RAEμg217276Vitamin, IUIU43455518Vitamin E (alfa-tocoferol) mg8442Vitamin K (fyllochinon) μg2939

Voordelen Rozenbottel voor Gezondheid:

Rose hip wordt geadverteerd als een natuurlijke remedie voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen. Deze donkerrood fruit is zeker geen onbekende in de wereld van alternatieve geneeskunde en kan gemakkelijk worden omschreven als een nutritioneel superster met zijn hoge gehalte aan ijzer en vitaminen.

Rose hip is alom geprezen om reumatoïde artritis te behandelen. Regelmatige consumptie helpt mobiliteit stijging 20-25%. Het vermindert de pijn en verbetert de algemene stemming van de patiënt. Mensen behandeld met rozenbottel ervoeren een significante vermindering van pijn, stijfheid en ontsteking van de gewrichten. De anti-inflammatoire eigenschappen van rozenbottels zijn bruikbaar bij de behandeling van patiënten met osteoartritis van de heup of knie.

Vitamine C in rozenbottels is aangetoond ademhalingsproblemen verminderen en astma voorkomen. Rozenbottels rijke voeding vermindert ook de symptomen van piepen bij kinderen en ondersteuning bij de behandeling van astma, chronische hoest, kortademigheid en zelfs loopneus. De aanwezigheid van verschillende vitaminen en mineralen in rozenbottels helpt ook versterking van het immuunsysteem en vermindert de duur van de kou.

De thans rozenbottels antioxidanten verminderen tevens het cholesterolgehalte in een persoon. Miljoenen mensen lijden aan cholesterol problemen die kunnen leiden tot gevaarlijke gevolgen. Artsen raden altijd aan veranderingen in het dieet voor mensen die willen om cholesterol te verlagen. Je moet drinken thee rozenbottel als u lijdt aan cholesterol problemen. E 'is vooral handig voor die mensen die zich onthouden van het nemen van drugs. Rozenbottel helpt om hart- en vaatziekten bij mensen met obesitas dat de systolische bloeddruk verhoogt voorkomen.

Rozenbottels bevatten diverse antioxidanten zoals carotenoïden, flavonoïden en polyfenolen, enzovoort. Deze antioxidanten helpen kanker en andere cardiovasculaire ziekten. Rozenbottel is een krachtige en effectieve antioxidant die het lichaam beschermt tegen vrije radicalen die oxidatieve stress, of "cellulaire rust" veroorzaken, hetgeen kan leiden tot een aantal ernstige medische aandoeningen.

Diabetespatiënten kunnen ook profiteren van Rose hip als het helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren om het risico op het krijgen van diabetes te verminderen en verbetert de symptomen van de bestaande gevallen. De integratie Rozenbottelpoeder krachten glucose in de cellen van het lichaam waar het beschermt tegen vele complicaties van diabetes.

De fruitzuren en pectine aanwezig in wilde roos heeft diureticum en laxerend. Het gebruikt voor het verbeteren en verlichting van de symptomen van nierziekte en helpt om constipatie te genezen.

De samentrekkende eigenschappen van rozenbottel olie maken het een waardevolle aanvulling in de cosmetische industrie. Het heeft het vermogen om cellen van de huid te regenereren. Dit kan worden gebruikt voor de behandeling van littekens, acne en brandwonden. Het maakt niet de huid droog en houdt de huid gehydrateerd en gehydrateerd. Drinken rozebottelthee profiteert ook de huid. Het heeft een hoog gehalte aan vitamine A die als gunstig voor de huid. Het houdt de huid soepel en voorkomt rimpels en minimaliseert de huid onvolkomenheden.

Vitamine C in rozenbottels is verantwoordelijk voor de productie van collageen in het lichaam, die een belangrijk element in de structuur van de botten en lichaam.

Rozenbottels produceert ijzer in rode bloedcellen, die het lichaam dat verloren is gegaan tijdens de menstruatie van zuurstof. Vitamine C maakt het gemakkelijk om ijzerabsorptie waardoor het een nuttig bondgenoot algemene gezondheidstoestand.

Rose hip wordt gebruikt om de maag kwalen waaronder buikkrampen, gebrek aan maagzuur, voorkomt maag irritatie en zweren te behandelen. En 'beter gebruikt als tonicum voor de maag intestinale ziekten. Rozenbottel wordt ook gebruikt voor de behandeling van maagklachten zoals diarree, constipatie, galstenen, galblaas ziekte, jicht en urineweginfecties.

1 rozenbottel is ook gunstig voor het immuunsysteem. Het helpt infecties door zowel bacteriële en virale infecties. Het wendt infecties die kunnen leiden tot koorts virus, waardoor het immuunsysteem gedurende uitputting, waardoor de bloedstroom in de ledematen, waardoor de stroom van urine en blussen.

Een woord van waarschuwing:

  • Niet rozenbottels koken in water als het vernietigt de vitamine C-gehalte.
  • Niet rozenbottels koken in aluminium potten omdat verkleuren thee en vernietigt vitaminegehalte.
  • Heeft rozenbottel in metalen dozen of containers niet bewaren, evenals dit de thee kan verkleuren.

Raadpleeg een arts of een voedingsdeskundige voor de consumptie van de rozenbottel thee, als u het nemen van eventuele voorgeschreven medicijnen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha