11 Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen en het gebruik van pomeloCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jorge Elías

Pomelo, ook wel Pumello, Jabong, Lusho, Chinese grapefruit en pompelmoes is het grootste lid van de citrus familie. Zoeter dan zuur, sappig vlees en vlees, worden pomelo beschouwd grootouders van grapefruits. Pomelo is ontstaan ​​in China en wordt ook genoemd in de Chinese historische boeken genoemd. Pomelo wordt vooral geteeld in China en Zuidoost-Azië en is nu op grote schaal beschikbaar in de VS en in India.

De toplaag van deze vrucht is dik en zacht en kan gemakkelijk worden afgepeld. De pulp is binnen in een verscheidenheid van kleuren van geel, roze en rood. U kunt de vrucht die groeit op citrusbomen in de zomerse hitte en of in tropische klimaten te vinden. Pomelo fruit wegen tot 20 kilo en hebben een gemengd smaak. En 'zoete zoals oranje taart als grapefruit, mandarijn en pittig als zeer sappig.


Voedingswaarde van Pomelo:

Pomela voordelen voor de gezondheid van de vruchten zijn, want het is rijk aan vitamine C, zoals alle citrusvruchten en ook aan vitamine B. Het bevat een hoog gehalte aan bèta-caroteen en foliumzuur en is zeer nuttig voor zwangere vrouwen. Pomelo bevat ook een goede hoeveelheid kalium, die ons hart gezond houdt. Het bevat ook vitamine A, vitamine B1, B2 en C, bioflavonoïden, gezonde vetten, eiwitten, vezels, antioxidanten en enzymen.

Pomelo voedingsstoffen Grafiek:

Voedzaam

Eenheid


Waar voor 100.0g


0 cup, secties
190g


0 resultaat zonder afval
609g

ProximatesWaterg81016295462Energykcal3872231 Eiwit g0.764463Total lipiden (vetten) g0.040.080.24Carbohydrate uit differenceg62128559Fiber, dietaryg091 totaal Mineralen voetbal, Camg4824Iron, Femg0.110.210.67Magnesium, Mgmg61137Phosphorus, Pmg1732104Potassium, Kmg2164101315Sodium, Namg126Zinc, Znmg0.080.150.49 Vitaminen Vitamine C, ascorbinezuur totale acidmg60119375Thiaminmg0.0340.0650.207Riboflavinmg0.0270.0510.164Niacinmg0.2200.418340Vitamin 6mg0.0360.0680.219Vitamin B-B-A 12μg0.000.000.00Vitamin, RAEμg000Vitamin A, IUIU81549LipidsCholesterolmg000

Pomelo voordelen:

De voordelen van pompelmoesfruit zijn hieronder vermeld.

Voorkomt urineweginfectie:

Urineweginfectie is een bacteriële infectie die de urine-systeem dat de winkels creëert en verwijdert urine beïnvloedt. Toegenomen consumptie van pompelmoes sap helpt bij het bestrijden dit bijzondere zwelling vaak bij zwangere vrouwen. De vitamine C in de pompelmoes verhoogt het zuur in de urine en trekt de ontwikkeling van bacteriën in de urinewegen.

Bevordert de genezing:

Praktijk herstel van de wond suggereert het herstel van de sterkte van het beschadigde weefsel door het vervangen van het dode weefsel met gezond weefsel. Enzym vitamine C helpt bij de ontwikkeling van collageen, een eiwit dat versterkt de huid waardoor de huid soepel en start het herstel van de wond.

Tandvlees gezond:

Bloeden tandvlees en losse kan een teken van gebrek aan vitamine C. Ontwikkeling collageen zijn is niet alleen essentieel voor de huid, maar ook van essentieel belang voor het creëren van het tandvlees en tanden gezond en evenwichtig. Pomelo helpt tandvlees sterker en houdt de tanden problemen op de baai.

Gezondheid van het hart:

Pomelo heeft een hoog gehalte aan kalium, die net als vitamine C speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van het hart. Dit essentieel mineraal reguleert de bloeddruk niveaus. Overvloedige pectine, grapefruitsap wist de arteriële afzettingen verzameld in het lichaam, waardoor de onzuiverheden verminderd en profiteren mensen met hypertensie. Pomelo ook minder van cholesterol in het lichaam en bevordert een goede cholesterol.

Voorkomt bloedarmoede:

Onderzoek heeft aangetoond dat vitamine C verbetert de opname van ijzer in het lichaam. Ijzergebreksanemie die vaak leidt tot een gebrek aan bloed in het lichaam. Het hebben van een dieet rijk aan vitamine C helpt bij het bestrijden van het verlies van ijzer en verbetert de bloedcirculatie.

Weert verkoudheid en griep:

Het eten van vers fruit pomelo of drankje grapefruitsap kan helpen voorkomen dat de giftige stoffen en vrije radicalen uit cellen op te bouwen in het lichaam. Te veel vrije radicalen in het lichaam kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals verkoudheid, griep, astma, bacteriële infecties, allergieën en dergelijke. Vitamine C is een voedingsstof die de werking van antilichamen en immuuncellen die het lichaam tegen bacteriën die verkoudheid en griep veroorzaken stimuleert.

Bestrijdt kanker:

De huid van de pomelo is zeer rijk aan bioflavonoïden die kanker bestrijdt en helpt de alvleesklier, darm en borst. Het voorkomt ook dat de kanker zich verspreidt waardoor het lichaam een ​​teveel aan oestrogeen te elimineren. Vezels, gevonden in pomelo beschermt tegen darmkanker.

Gevechten Aging:

Pomelo, zoals grapefruits bevatten spermadine dat de cel van de processen met betrekking tot veroudering en cellulaire schade te beschermen. Bestrijdt rimpels en veroudering van de huid en maakt de huid er jong, eerlijk en zacht. Het verwijdert niet alleen vrije radicalen die de huid beschadigen, maar helpt ook het lichaam om de productie van collageen verhogen.

Gewichtsverlies:

De vezel is zeer belangrijk voor gewichtsverlies. Voedingsmiddelen rijk aan vezels blijft in de maag voor een langere tijd en vermindert het hongergevoel regelmatig. Ze moeten ook tijd kauwen geven het lichaam tijd om tevreden en het risico van teveel eten. Deze vrucht heeft ook eigenschappen die helpen om vet te verbranden door vermindering van het gehalte aan zetmeel en suiker in het lichaam.

Voorkomt osteoporose:

Osteoporose ongecontroleerd kan invloed hebben op de houding, beweging van het lichaam en flexibiliteit. Behandeling voor broze botten vereist een dieet rijk aan calcium en mineralen om nieuw bot ontwikkeling te bevorderen. De pulp van de grapefruit verhoogt de gezondheid van de botten en vermindert de kans op het opbouwen van de botten broos.

1 Spijsvertering:

Het hoge gehalte aan vitamine C in het pompelmoes houdt de elasticiteit van de slagaders en verbetert de spijsvertering. Zelfs als het levensmiddel een hoog gehalte aan ascorbinezuur, produceert een alkalische reactie, eenmaal verteerd. Pomelo is vol van voedingsvezels die helpt een normale stoelgang te behouden en voorkomt aambeien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha