11 Verbazingwekkende Gezondheid voordelen en toepassingen van kamperfoelieKamperfoelie is een oranje geurende bloem. De peewee diepe blauwachtige bessen groeien samen met de bloemen kan giftig zijn op keer. Deze klokvormige struik Lonicera is een familielid en zijn meestal te vinden in het noorden van Azië, Rusland, het Verre Oosten, verre noorden van Europa, en het noorden van Canada.

De familie kamperfoelie gaat min of meer 200 soorten waarvan er drie worden erkend voor hun voordelen voor de gezondheid en zijn gebruikt voor medicinale doeleinden door de lange-Blue Kamperfoelie, Europese en Japanse kamperfoelie kamperfoelie. Hosting hoge voedingswaarde, zijn deze kruiden doorgaans gecombineerd met andere kruiden om ongelooflijke verbetering van de gezondheid dranken te creëren. De kruiden die een geweldige combinatie te maken met kamperfoelie omvatten moerbei, gemberwortel, sleutelbloem, distel en echinacea.


Voordelen kamperfoelie gezondheid:

Honeysuckle Ruwe alsmede derivaten daarvan, zoals thee en kamperfoelie kamperfoelie olie is bekend dat een grote medische voordelen en derhalve zijn gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde mensenheugenis. Hieronder uitgewerkt zijn enkele van de meest belangrijke gezondheidsvoordelen kamperfoelie en zijn derivaten.

Hoofdpijn Relief:

Aangeboren anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen van kamperfoelie maakt een prachtige natuurlijke remedie om ernstige hoofdpijn te genezen. Daarnaast is ook zeer effectief in het verlichten van diverse intestinale infecties zijn. Dankzij de uitstekende anti-inflammatoire effecten.

Verbeterde Immuniteit en Fever Behandeling:

Fry kamperfoelie thee indien genomen met een kleine hoeveelheid honing kan bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem en helpen bij het bestrijden diverse heide seizoensgebonden voorwaarden als verkoudheid en griep natuurlijk. Ook, het werkt als magie om onmiddellijke verlichting van hoge koorts en helpt om de keelpijn en hoesten versoepeling kalmeren.

Handhaven bloedsuikerspiegel:

Hulp bij het onderhoud van de bloedsuikerspiegel is een andere populaire attribuut heide van deze ongelooflijke kruid.

Bescherming tegen virale en bacteriële infecties:

Kamperfoelie thee wordt verondersteld om een ​​aantal elementen die de eliminatie van de aids-infectie veroorzaken bacteriën die streptokokken infecties, tuberculose en salmonella veroorzaken hosten.

Soepele ademhalingswegen:

Dit geweldige drankje is ook bekend om de blaas infecties te bestrijden en zorgen voor de goede werking van de luchtwegen.

Aromatherapie:

De olie gewonnen uit deze struik is een geweldige zoete geur aromatherapie olie die helpt verlichten mentale en fysieke stress, waardoor je het gevoel mentaal kalm en rustig.

Natuurlijke ontgifter:

Deze prachtige olie is een natuurlijke reiniger en ontgifter dat de menselijke lever zoals we reinigt, zoals een door de wind, de hitte en giftige stoffen.

Huidverzorging Voordelen:

Dankzij de uitstekende antiseptische en anti-inflammatoire, kamperfoelie olie doet wonderen te huiduitslag, poison ivy en vlekken verlichten. Daarnaast wordt ook gemeld om verlichting van zonnebrand en kleine brandwonden.

Afbeelding: Shutterstock

Gorgelen en mondwater:

Kamperfoeliebladeren over grote capaciteiten samentrekkend en kan daarom worden gebruikt bij de bereiding van mondwater en gorgelen.

Probleem-Gratis SpijsverteringsSysteem:

De knoppen van kamperfoeliebloem efficiënt worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen van de spijsvertering gerelateerde. Bovendien hebben studies zijn rol in het voorkomen van borstkanker gemarkeerd.

Misselijkheid Relief van 1:

Laatste, maar zeker niet de minste; kamperfoelie thee is zeer effectief voor patiënten met hepatitis C als het helpt vertragen misselijkheid en braken ongemakkelijk gevoel.

Nutrition Facts van Honeysuckle:

Ook wel bekend als "Honeyberries" of "Haskap," kamperfoelie is de stuwende kracht van verschillende voedingsstoffen krachtig als vitaminen, mineralen, vezels, koolhydraten en meer. Het bevat significante dosis calcium, magnesium, kalium, vitamine C, rutine, quercetine, en die samenwerken om de goede werking van alle systemen van het lichaam te waarborgen.

Bovendien, het herbergt ook een aantal krachtige anti-oxidanten en bepaalde zuren die vrije radicalen te bestrijden en zo te voorkomen dat de verschillende vormen van kanker en die het verouderingsproces vertragen. Dit is niet alleen genoeg; de anti-inflammatoire en anti-oxidanten van deze gezonde struik een uitstekende ingrediënt voor het voorkomen van bacteriële infecties ook.

Voorzorgsmaatregelen:

Hoewel het lijkt om een ​​struik kamperfoelie gratis neveneffect, maar gezondheidswerkers adviseren aanstaande moeders om te gaan gemakkelijk over het gebruik van kamperfoelie als het bloeden, dat kan veroorzaken is zeer schadelijk voor hen en hun baby.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha