11 tips over hoe om zich te ontdoen van bultjes op de benen en bikinilijn na het scheren11 tips over hoe om zich te ontdoen van bultjes op de benen en bikinilijn na het scheren

Bultjes zijn niet alleen onaangenaam en vervelend, kan ook besmet raken en leiden tot verdere problemen. De bikini is het ergste, omdat de huid is zo gevoelig in dat gebied. Als bultjes zijn een probleem voor u, lees dan onze 11 tips om zich te ontdoen van bultjes te krijgen, snel en gemakkelijk:

1. Niet plukken!

Onze eerste tip over hoe om zich te ontdoen van bultjes op de benen en bikinilijn te verzamelen en krassen te voorkomen. Ze zullen niet verdwijnen als je blijft het verzamelen van hen. Laat ze alleen, of zal alleen maar meer ontstoken en kan besmet raken.


2. weg te gooien alle oude en roestige scheermesjes, en gebruik altijd een scherp scheermes

, Dull en roestige scheermesjes en scheermes oorzaak zou worden gedekt in bacteriën ook, zodat ze een infectie veroorzaken. Gebruik altijd een nieuw, scherp mes of, als u gebruik maakt van een oude, steriliseren het met een paar stoten alcohol, zorg ervoor dat het schoon is.

3. Gebruik een product dat geschikt is voor het scheren

Gebruik een scheerschuim juiste die een hydraterende ingrediënten in zich heeft. Normaal zeep of douchegel heeft hetzelfde effect als scheercrème wenselijk die zijn ontworpen om haren verzachten en verminderen irritatie van de huid die scheren kan veroorzaken hebben.

4. Draag katoenen ondergoed

Als de lucht uw huid kan bereiken, dan bultjes zal alleen maar erger. Draag katoenen ondergoed dat uw huid om te ademen of zweet en bacteriën worden gevangen zal toestaan ​​en verergeren de hobbels.

5. Breng een beetje 'van gemalen aspirine up

Volgende goede truc over hoe om zich te ontdoen van bultjes is om een ​​beetje 'van gemalen aspirine up gebruiken. Crush een beetje 'van aspirine, mengen met water tot een pasta en vervolgens toe te passen op het getroffen gebied. Laat gedurende 5-10 minuten en spoel opnieuw met warm water. Aspirine bevat salicylzuur, die helpt om dode huidcellen te verwijderen, doodt bacteriën en reinigt de poriën.

6. Rose water of groene thee cold pack

Een koud kompres gemaakt met rozenwater of groene thee is een effectieve manier om zich te ontdoen van bultjes, die zal helpen kalmeren de huid en verminderen ontstekingen, jeuk en roodheid. Dompel een doek in koud rozenwater of gekoelde groene thee en toe te passen op het getroffen gebied voor een paar minuten.

7. Gebruik wat aloë vera

Aloë Vera is een goede behandeling voor bultjes. Het werkt als een antibacterieel middel en vermindert de ontsteking, waardoor het een goede manier om snel bultjes elimineren kan. Zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor Vera alvorens het aan uw huid.

8. niet elke dag scheren

Scheren hobbels bestaande verder irriteren en zal nooit verdwijnen. Geef ze een kans om te genezen door niet elke dag scheren. Scheren om de drie dagen is waarschijnlijk de beste optie.

9. De toepassing van een bepaalde milde warmte

Nog een goede tip over hoe om zich te ontdoen van bultjes op de benen en bikinilijn is een warm kompres te gebruiken op het gebied, of een vochtige doek gedrenkt in warm water. De warmte zal helpen de hobbels naar beneden en zal ook alle bacteriën die kunnen maken van de hobbels lijken erger doden.

10. exfoliëren uw huid, maar niet te hard

Zachte peeling van het getroffen gebied zal ook helpen. Exfoliating verwijdert dode huidcellen en eventueel verstopte poriën te openen. Dit zal helpen zich te ontdoen van hobbels zowel bestaande en helpen stoppen weer terug.

11. Spoel met koud water

Een van de makkelijkste manieren om bultjes voorkomende vorm te stoppen is om het gebied te wassen met koud water na het scheren. Dit sluit de poriën, zodat irriterende en bacteriën minder snel voeren.

Elke andere tips over hoe om zich te ontdoen van bultjes op de benen en bikinilijn na het scheren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha