11 TIPS MOET-weten hoe zich te ontdoen van de zwelling11 TIPS MOET-weten hoe zich te ontdoen van de zwelling

Buik steeds groter? Of broek korter? Het antwoord is altijd de eerste, en het betekent dat je het zwellen. Zwelling is geen goed gevoel, en het is dikwijls het gevolg van slechte voeding.

Maar eigenlijk is het verlichten van de zwelling lijkt niet de makkelijkste zaak van de wereld te doen. Zelfs na een paar uur nog steeds een ongewoon grote buik en zich afvragen wat in de hand is kunnen zijn. Te helpen verlichten de pijn en om je buik te reduceren tot zijn normale grootte, zodat je terug kunt passen in je broek, nemen we een kijkje op 11 tips om te weten hoe zich te ontdoen van de zwelling.


1. Drink water

We weten, we weten. Het laatste wat je wilt doen als de buik is een ballon om de grootte van je hoofd is om meer voedsel of drank te consumeren, maar het drinken van water is eigenlijk goed voor je als je zijn zwelling. Het zal helpen om de balans van natrium in het lichaam te herstellen, zodat ze in staat zijn om vloeistoffen te geven - dat is wat je moet doen.

Daarnaast water is ook nuttig omdat leegt het systeem en zorgt ervoor dat spijsverteringskanaal goed functioneert. Dit betekent erger voorkomen, zoals verstopping.

2. Eet meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium

Een andere handige tip over hoe om zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel is om meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium, dat is de beste mineraal voor de nieren meer natrium scheiden, en is precies wat je wilt eten. U vindt uw voeding rijk aan kalium in de gangen groenten en fruit, met bananen, meloenen, mango's, spinazie, walnoten en tomaten zijn bijzonder warm met het mineraal. De jus d'orange is ook belast met kalium, maar het is ook vol met natuurlijke suikers ook. Als je kijkt naar calorieën, het is waarschijnlijk het beste om te voorkomen PB.

3. Drink Peppermint Tea

Muntthee is een van onze favoriete thee, want het is gewoon zo gosh darn lekker. Naast het feit dat super lekker en komen met een aantal andere voordelen voor de gezondheid, mint thee is ook zeer geschikt voor het kalmeren van een opgeblazen buik. Dit gebeurt door de essentiële olie, menthol, wat een krampstillend effect op het spijsverteringskanaal ondersteunt. Bovendien, pepermunt thee ontspant ook de zenuwen en bijgevolg ontspant de maag. We zullen aan dat drinken!

4. Snijd zout uit je dieet

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van de zwelling is om zout te verminderen. De volgende keer dat je iemand vraagt ​​om het zout te passeren, te weerstaan. Hoe meer zout, ons lichaam te behouden meer water. Bijgevolg, hoe meer het opgezwollen. Het probleem is dat de meeste van onze natriumgehalte afkomstig van alle producten in blik en verpakt dat we houden, zoals maaltijden in een restaurant. Onze Raad van Bestuur hier is om meer onbewerkte levensmiddelen te eten en genieten vaker thuis koken.

5. Eet pompoen

Het is misschien niet Halloween zijn gewoon nog niet, maar je moet nog steeds in staat zijn om greep te krijgen van de pompoen van reformwinkels. Pompoen wordt aanbevolen omdat het helpt om de hoeveelheid gas die je lichaam maakt te verminderen. U ziet, het gas wordt vaak veroorzaakt door een slechte spijsvertering voedsel, en waarom voedingsmiddelen rijk aan vezels zijn vaak de boosdoener.

We vinden het moeilijk om vezels te verteren, en als het niet te breken in de dunne darm, wordt aan de dikke darm verzonden. Op dit punt wordt de natuurlijke bacteriën maken over springen, waardoor veel gas ontstaat. Pompoen - je kunt eten gebakken, gekookt of gestoomd - het is een geweldige manier om dit gas te elimineren.

6. Eet langzaam

Vaak is de belangrijkste reden waarom we hebben, is te groot, want we eten te snel! Heb je ooit gevoeld gedwongen om snel te eten als je eten met iemand anders die eet hun maaltijd? In plaats daarvan, of eten alleen of maak uw voorrecht om langzamer te eten, maakt niet uit wie je samen eet. Wanneer we eten snel, we genieten van het slikken van lucht die leidt tot een opgeblazen gevoel.

7. proberen Suikeralcoholen negeren

Als je ooit controleer de ingrediënten van het voedsel dat je koopt, kun je tegenkomen vreemde wetenschappelijke namen, zoals sorbitol, maltitol, lactitol en isomalt. Dit zijn eigenlijk suiker alcohol en zijn meestal te vinden in voedsel dat wordt aangeduid als 'zonder suiker.' Het gevolg van deze maaltijden zonder suiker is dat ze de neiging om langer in je darmen, je opgeblazen blijven hangen. Dus onze volgende tip over hoe om zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel is om dergelijke voedingsmiddelen te vermijden.

8. meer Ginger

Gember is een wondermiddel en verzamelt zo veel voordelen voor de gezondheid geweldig. Een andere troef gember is de mogelijkheid om de maag opgeblazen gevoel te verlichten. In feite, dankzij een groot aantal chemische componenten, in staat om vele maagklachten, zoals indigestie, maaggriep en misselijkheid. Het werkt op een tweeledige aanval met gingerol ontspannende de intestinale spoor, voordat de wortels de klus, het voorkomen van de vorming van overtollige gas.

9. eet kleine maaltijden

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van de zwelling, in plaats van te kiezen voor de traditionele 3 grote maaltijden per dag, omdat het voelt alsof je moet streven om kleinere maaltijden te eten. Kleine maaltijden zijn beter af te houden van de zwelling, en als je ze eet vaker je beter in staat om het niveau van de bloedsuikerspiegel en honger controle zal zijn. Het is aan te bevelen om te eten tot zes kleine maaltijden per dag, terwijl ervoor te zorgen dat het bedrag evenredig is aan uw behoeften.

10. Probeer koolzuurhoudende dranken te vermijden

Als je van koolzuurhoudende dranken, kan dit de belangrijkste reden dat je ervaart veel zwelling zijn. En 'de Fizz in deze dranken die kunnen leiden tot gas ingebed in de buik. En het ding is, zelfs het dieet zijn echt slecht over. Dus onze volgende tip over hoe om zich te ontdoen van de zwelling is om te proberen om deze naughties wisselen fizzed-up met gearomatiseerd water, of zelfs de bovengenoemde muntthee.

11. Get On The Move

Als je slouching rond op de bank, zou dit een van de redenen waarom je gevoeligheid zwelling gewoon niet bewegen. Zelfs als je buik voelt geweldig als een heuvel, is het nog steeds geen excuus om op te staan ​​en ga verder met onze training. Sterker nog, hoe meer je krijgt buiten adem, het gas beweegt. Of, als je echt niet wilt dat uit te werken, waarom niet een wandeling? U zult verrast zijn door hoe veel van een lading die u kan opstijgen.

Hoe zich te ontdoen van de zwelling?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha