11 soorten Nail Stickers



Er zijn vele soorten van de nagel stickers beschikbaar op de markt van vandaag! Pocket zijn erg vriendelijk en makkelijk aan te brengen op de nagels. U kunt deze prachtige nagels te krijgen in minder tijd met behulp van pre-ontworpen stickers. Ze zijn ook god-stuur voor liefhebbers van nail art die de vrije hand tekeningen niet kunt creëren!

Elk type kleefmiddel heeft een andere toepassingsmethode. U kunt eenvoudig deze stickers alleen van toepassing op beide handen met nul fout. Echter, soms kan het erg moeilijk geworden om nail art doen op de hand met de niet-dominante hand.


Verschillende soorten lijm Nail Art

Verschillende lijmsoorten worden later uitgewerkt. Probeer ze voor maximale resultaten.

Type 1: Plain stickers met lijm

Deze zijn beschikbaar in een verscheidenheid van ontwerpen van bloemen tot cartoon nail art Deze infrastructuren zijn zeer eenvoudig aan te brengen, maar schil en stok. Je hoeft alleen om creatief te zijn en er is geen limiet van mooie manicure die je kunt krijgen. Zijn erg vriendelijk zak. Onlangs had ik kleefstoffen voor boze vogels om deze blauwe boos vogel nail art te creëren.

Type 2: Art Stickers Lace Nail

Stickers van de Kunst Lace Nail stickers zijn zeer smilar nail art hierboven, maar het enige verschil zijn verkrijgbaar in strips. Je moet de klevende kant gesneden volgens uw vereiste en dan plak het op de nagels. Zij komen ook in vele uitvoeringen en kleuren. Ik gebruikte twee verschillende soorten kant patronen om deze look te creëren. Ze zien er echt prachtig als je ze toepast.

Type 3: 3D nail stickers

Ze 3D effect op hen. Ze hebben ook lijm en kan gewoon schil worden aangebracht en stok method.They zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en zien er erg mooi! Vooral bloemen.

Type 4: Fimo nagel stickers

Deze stickers zijn gemaakt van polymeer klei en zijn er in zoveel aansprekende patronen. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van staafjes of voorgesneden vormen. Voor stokken, eerst moet je zo dun mogelijk te snijden, dan vasthouden aan je nagels. Je kunt vasthouden met behulp van een goede nagel verf transparant of met nagellijm.

Fimo voorgesneden stukken worden bewaard in de wielen waar je de variëteit kunt zien van ontwerpen zijn in. (Dit is mijn pic fimo persoonlijke begeleider)

stokken fimo

Type 5: Art Stickers metaalspijker

Zoals de naam al doet vermoeden zijn gemaakt van metaal en zijn in te veel ontwerpen. Ze kunnen worden gebruikt voor de creatie van accent nagels in je manicure. Ze zitten vast met lijm en nagels zijn ook bekend als metaal decals.

Deze wielen bevatten veel 3d stickers nagel metaal, polymeer klei en acryl lijm.

Ik gebruikte hello kitty metalen nail art stickers om deze look te creëren.

Type 6: acryl nail art stickers

Zelfklevende nail art acryl gelijk aan die van metaal, het enige verschil is dat ze zijn gemaakt van acryl. Ze zien er erg mooi en chick.

Ik gebruikte om deze boog acryl nagels ontwerp te maken. Het is echt niet verbruiken veel tijd. Ik ben er vrij makkelijk te doen, als je eenmaal een talent van krijgen.

Ik gebruikte acryl bloem om dit te creëren.

Type 7: lijmen silicagel 3D

Ze zijn gemaakt van silicagel en zijn zeer zacht en buigzaam. Je hebt een goede duidelijke nagellak of nagellijm om ze te plakken op de nagels.

Type 8: nagel stickers Volledige

Deze stickers zijn om de hele nagel bedekken en hoewel ze zijn makkelijk aan te brengen, moet je nog wat oefenen om ze goed te krijgen.

Type 9: Gel nagel stickers vol

Ze hebben twee lagen en gelachtige materiaal wordt gevuld tussen deze twee lagen. , Ik heb het nog niet gebruikt, maar ik heb een aantal van deze stickers.

Type 10: sticker Franse tip en tip begeleidt Franse

Sticker tip dekt Franse nagel tips en worden gebruikt om mooie nail art ontwerpen te maken. Ze zijn er in vele uitvoeringen. Frans Tips zijn ook een vorm van lijmen, die dienen als een gids voor Franse Tips creëren, worden verwijderd na het schilderen van de tip.

Art stickers nagel tip Frans worden toegepast met schil en stok methode en hebben alleen betrekking op de toppen van je nagels, kunt u de grootte aan te passen, de presentatie van het eigen risico.

Frans tips gidsen in verschillende vormen.

Nagel stickers of plakplaatjes waterstroom water: Type 11

Je moet ze weken in water eerst hun rug vel te verwijderen en overbrengen naar uw nagels. Ze komen in vele ontwerpen voor nagels vol ook.

Water decals kleine design en stevige nagels. Ik heb volgende nagel kunst proberen deze nail art thuis te gebruiken:

Hier kan je zien dat ik gebruikte twee soorten lijm, lijm dia hello kitty boog fimo en kleefstoffen. U kunt altijd gebruik maken van twee of meer soorten lijm om verbazingwekkende nagel kunst te creëren.

We moeten creatief zijn en er is geen grens aan wat je kunt maken! Veel plezier en houd het in de mode !!!

Probeer het delen van wat je goed hebt gedaan !!!!

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha