11 oude Mantra die je leven zal veranderenHoef je niet af waarom de oude mantra ongelooflijk populair geworden deze dagen? Er is iets diep en mystiek van deze mantra's. Het uiterlijk van het, ze zijn alleen maar woorden en geluiden, maar je kunt niet ontkennen het feit dat deze mantra's spelen een belangrijke rol in verjonging van de ziel en ons onderbewustzijn.

Betekenis Mantra:

Volgens Deepak Chopra, de New Age Wellness Guru, het woord 'mantra' bestaat uit twee delen. Het eerste deel, 'man' betekent geest in het Sanskriet, terwijl het tweede deel 'tussen' betekent instrument. Daarom interpreteert hij mantra als 'instrument van de geest'. Zijn krachtige woorden, geluid of trillingen die kunnen worden gebruikt voor meditatie.


Effect op Meditatie:

Meditatie wordt vermeld als een gewoonte om de geest te trainen of een modus van bewustzijn veroorzaken. Het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het ontwikkelen van mededogen, geduld, liefde, concentratie en vrijgevigheid. Meditatie gaat vaak gepaard met de herhaling van een mantra met gesloten ogen. Mantra meditatie worden gekozen op basis van de geschiktheid voor de mediterende.

Meditatie heeft een kalmerend effect op een persoon en geeft rust en kalmte. Transcendente meditatie is de zuiverste vorm van meditatie die een krachtige staat van bewustzijn of denkproces van mind control creëert. De belangrijkste aspect is de mantra gegeven door de leraar om zijn leerling.

Mechanisme mantra:

Mantra geven de geest iets te concentreren op. Mantra resoneren en een gevoel met het lichaam. De subtiele vibraties beurt resoneren positieve energie in zichzelf en de omgeving. Canto herhaalde mantra speelt een belangrijke rol in de-verrommeling van de geest. Meditatie met mantra is een krachtige manier om de stilte van de geest te breken en harmonie te creëren. De mentale vibraties zorgen de geest om het diepe besef te ervaren en te brengen op het gebied van zuiver bewustzijn.

Mantra helpt ons los te maken van gedachten en zorgen in onze geest en glijden ze in de scheuren tussen deze gedachten. Het zingen van mantra's spirituele is de sleutel tot het transformeren van een individu.

Belang van Mantra Meditatie In:

Met behulp van mantra tijdens meditatie nemen ons mee terug in het huidige moment, zwijgen de mentale chaos, vermindert angst en schept duidelijkheid van gedachten.

Kies een mantra dat is makkelijk te onthouden, dat past bij uw geloofssysteem, en voelt u zich in vrede.

Mantra's zijn gewijde gebeden die kunnen worden gezongen om innerlijke vrede en rust gedurende het hele leven. Ze zijn genezers, medicijnen voor onze zielen!

Elke mantra induceert trillingen specificaties in het achterhoofd. Dus, het is niet zoals alle mantra's werken net zo goed. Verschillende mantra's worden gebruikt voor het doel van de specifieke doelstellingen.

Eeuwenoude mantra uit de hele wereld:

Als u op zoek bent naar een mantra om je meditatiesessies passen, kunt u het volgende proberen:

 1. Gayatri Mantra: Om Bhur bhuvah Svah tat Savitur varenyam Bhargo Devasya dhimahi Dhiyo pracodayat yo nah.
 2. Shiva Mantra: Om Namah Shivaya.
 3. Ganesh Mantra: gam Ganapataye Om Namaha.
 4. Shanti Mantra: Om Saha naavavatu saha nau bhunaktu saha veeryam karavaavahai Tejasvi aavadheetamastu maa vidvishaavahai OM.
 5. Mantra van geluk: Lokah Samastah sukhino Bhavantu.
 6. Om of Aum: Deze mantra is het geluid meest fundamentele van het universele bewustzijn. Deze mantra is gebruikt door mensen voor duizenden jaren voor de uitbreiding van hun goddelijke bewustzijn.
 7. Om Mani Padme Hum: Dit is een Tibetaanse boeddhistische mantra. Er wordt gezegd dat de leer van de Boeddha zijn verwerkt in deze mantra.
 8. Namo Amitabha: Deze mantra is een hommage aan de Boeddha van het oneindige licht.
 9. Ik Ben die Ik Ben: Deze mantra heeft zijn plaats in de Hebreeuwse Bijbel. De meest bekende lijnen van de Thora, dat het antwoord van God aan Mozes, was toen de later vroeg hem wat zijn naam was.
 10. Ham Sah: Deze korte mantra komt uit de Kriya Yoga, die een eenvoudige, maar krachtige ademhalingstechniek gaat.
 11. Ik hou van je, het spijt me, vergeef me, dank u: Dit is een Ho'oponopono, een oude Hawaiiaanse mantra.

Dit zijn slechts een paar die je kunt proberen mantra tijdens de meditatie. Er zijn vele anderen kunt u ook proberen. Een mantra moeten zijn van een perfecte pasvorm-moet resoneren in je geest en ziel. Probeer ze en je zult snel in staat zijn om een ​​mantra dat een deel van je leven zal zijn te vinden.

Beleden oude mantra voor meditatie? Deel uw ervaringen en laat ons weten hoe dit je leven heeft beïnvloed.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha